- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi penceremden
-
Bir süredir çok halsizim.Çabuk yoruluyorum pili bitmiş derler ya aynen öyleyim. .O yüzden dipköşe temizliği tam anlamıyla yapamıyorum.Bundan çok rahatsız oluyorum.Sık görüşmedikçe misafiri severim onları ağırlamayı. Temizlik konusundan dolayı aşırı stres oluyorum.
Geçen kardeşim işteyken mesaj atmış abla size gelmek istiyoruz diye.Sırf gelinden çekindiğim için cevaplayamadım.Doğru yapmadım biliyorum ama yetiştiremezdim .5 te çıkıyorum eve alışveriş yapacağım yemek yapacağım yemeğimizi yiyeceğiz ortalığı toparlayacağım falan filan yetiştiremiyorum.Eve girmeden daha yorgun oluyorum .
Onların düzeni ise farklı eşi ev hanımı 5-6 gibi yemeklerini yiyorlar.Bize hemen geliyorlar.Daha önceki gelişlerinde stres topu şeklinde ne kadar toparlayabiliyorsam toparlayabiliyordum.
Geçen hafta annemin evini temizledik.Gelinimiz kardeşim ve ben.Onlar mutfağı yaptılar.Bense diğer odaları temizledim.Sabah 9 dan akşam 5 e kadar.Yaparken farketmedim ama evime zor gidiyordum.Belimden altı felç gibiydi.Gittim hemen kendimi çekyata zar zor attım.2 gün kendime gelemedim.
Annemler haftanın iki günü bizde onlar dan ya da kardeşimin kendisi tek gelse sıkıntı yokta gelinimizden ve diğerlerinden çekiniyorum.Buna bir çözüm bulmam lazım.Armut com sitesini tavsiye edermisiniz aklıma başka çare gelmiyor.
Kan değerlerin düşük mü? Benim çok düşük üstelik düşük şeker de var. Bu durumumdan çevrem haberdar, beklentileri de buna göre. Temizliği dert etmeyip bir an önce doktora gitmelisin. Bazı hastalıkların habercisi olabilir enerji düşüklüğü.
Kan değerlerim iyi şekerim sınırın çok az üstüydü.
Ne için çalışıyoruz ? Daha rahat yaşam için dimi. Ee ozaman temizliği neden başkası yapmıyor ? Her hafta çağırın kadın yarım gün evin hep mis olsun. Hem evde hem işte çalış zor.
aman kasma bu kadar
ev hali de geç
inan benim umrumda olmaz
Kan değerlerim iyi şekerim sınırın çok az üstüydü.
Oğlum 40 gün sonra hastaneden çıkmıştı.Bende oğlumla hastanede kaldığım için ev berbat haldeydi.Tanıdıklar geçmiş olsuna gelmek istedi.Eşim işte yoktu bende çocuğu bırakıp ev işi yapamadım.Yarın gelseniz olur mu dedim ama çok utandım.Bende de anemi var mesela çok sık temizlik yapamıyorum. Ömür boyu da ilaç kullanmak zorundayım bunu da biliyorlar. Ona göre geliyorlar. Ben bir de dedim gelmeden 2-3 gün önce haber verin aniden geleni kabul etmiyorum diye. Kırıcı oldu ama dedim.
onlarda normalTiroidinize bakıldı mı ?
Haftasonları görüşün kırmadan yetiştiremediğinizi söyleyin gelininize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?