- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi penceremden
-
Düzelmiyor. .
Yıllardır böyle. .
B12 , hipotiroid, anemiyim. .
Evet hepsi var malesef halsizlik yapıyorHepsi varmış sende.Benim doğumdan sonra kanamam falan olmuştu.Demir eksikliği idi sadece birkaç ayda düzeldi.
Evet hepsi var malesef halsizlik yapıyor
canım ben armuttan cagırıyorum.memnunum.2 haftada bir cagırıyorum.bazen ayda bir.büyük temizliği bayan yapıyor bende arada kirlenince görünen yerleri hallediyorum.130 du ilk geldiklerinde fiyat .sürekli arayınca 110 a anlasmaya basladık.
yahu ben ne gamsız bir hanımım :)
valla sıkıntı bende bence
Ben de aynıydım tüm yaz
Kan degerleri de aynı seninki gibi, şeker sınırın bir tık ustunde ama dr normal gördü, sıcaklardandir yorgunlugun dedi
ev isini de yapabildigim kadar yapıyorum
cat kapi misafiri sevmem, bir arkadasim da her gun gorussek hayir demez ama benim enerjim yetmiyor o kadarina
Ayrica ic ice iliskileri de dogru bulmam
Gelin kendince bir plan yapmış, ona uyulsun istiyor ben olsam haftaici yorgun oluyorum haftasonu goruselim.derim
sen oyle duzen.kurmussun ama ben calisiyorum sen calismiyorsun biraz da calisanlari dusunun de gec
Ben evlenince haftada birden fazla aile gorusmesini fazla buluyorum
Zaten hafta ici yorgun oluyoruz, insan kendine, hobilerine de zaman ayırmak ister
Nasıl yapıyorsun işlerini dinlenerek mi yoksa yardımcın var mı?
pembe bir hap seninki farklı galibaKendim yapıyorum. .
Ama önceki kadar da enerjim yok artık. .
B12 ilacı berbat kokuyor içemiyorum. .
memnunum canım.tek sıkıntı sürekli aynı kişi gelmiyor.kimi gönderirlerse o yapıyor.ben evi bırakamıyorum.haftasonlarına denk getiriyorum.işler bitene kadar calısıyor bayan.bir süre yok.yer silme.kapıları silme.camları silme.mutfak balkonlar.toz alma.herseyi yapıyorlar.hatta birinde gelen bayanla konustugumuzda istersen yemek yaparım demişti.yeni evliyim pek bilmiyorum yemek yapmayı diyinceTam aradığım kişisin daha önce hiç temizlik şirketinden çağırmadım.Memnunmuşsun özelden bana bayanın adını yazarmısın?Nasıl oluyor işlemler? Birde kaç saat çalışıyor neler yaptırıyorsun tam olarak açık yazarmısın?
pembe bir hap seninki farklı galiba
Mesaji bugun yazdiysa, isler yoğundu cevap yazamadim kusura bakma; eve geldim epey yorulmusum sizi haftasonu misafir etsem olur mu? Hafta ici pek misafir agirlayacak durumda olmuyor bu aralar cok yoruluyorum diyebilirsinAynen enerjim yok.Zaten yeterince yoğunuz.Akşam işten geldiğimde azda olsa ayaklarımı uzatmak isterim.Kardeşime haftasonları müsait oluyorum demeyi düşünüyorum.
Liliy86 hani mesaja cevap yazmadım ya mesajla durumu anlatsam çok mu abes olur?Normalde telefonla arardı bu sefer mesaj çekmiş
Sağol canım çok teşekkürler.Benim şeker hafif yüksek çıkmıştı sınırın biraz üstü ondan olabilir diye düşünüyorum.Şablonu inceleyeceğim.
Gelinimiz aradı abla yarın temizlik yapalım mı diye olur dedim.Kardeşimle beraber geldiler.Mutfağı yaptılar yetişemediğimiz yerde kardeşim perde astı ,lambaları sildi falan. Kendime isteyemem ayıp olur diye düşünüyorum.
Birkaç kere kadın tutmuştum birisi evi uzak olduğu için rica minnet geldi .Sonra yaşlı birisinin yanında günlük çalışmaya başlamış.Sonra bir iki başka birini daha aldım sonra araya hastane işi girdi kaldı öyle.O da iş arkadaşıma da geliyordu.Tanıdık tutalım dedik o da yine ayda 1.800 e birisinin yanına gidiyormuş.
Temizlik şirketi istediğin zaman çağırırsın daha iyi olur diye düşündüm daha hiç denemedim.Memnun olunan o şirketlerin adını biliyormusun? İsimlerini verirsen pek bi makbule geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?