Temizlik konusu

Çalışan kadının evine hafta içi gelen misafir bir zahmet o evdeki dağınıklığı pisliği görmeyecek.
Ben hafta içi misafir ağırlamam oldu ya çok elzem durum söz konusu o zaman adım hıdır elimden gelen budur diyerekten kusura bakmayın bu kadar yetişitirebildim diyorum.
Beğenmeyen hafta içi gelmesin.

Yemek yapmayı seviyorum onda sıkıntı yok.Benim temizlik gözümde çok büyüyor.İnce iş.Saatlece sürekli ayakta durmak yoruyor.Azar azar yapmaya çalışıyorum.Yapamadığımda oluyor.

Kardeşim o benim .Elbetteki evime gelecekler.

Annem hasta olduğu için öyle yaptık.Bir kaç kere kadın tuttuk itiraz etti.

Bu gidişle öyle olacak iş çıkışı stres topu olmaktansa haftasonu gelin diyeceğim.En azından haftasonu daha çok zaman oluyor.

çalışan bir insanın evi pırıl prıl olmuyor maalesef temizlikçi yoksa, ya hafta içi bölüştürüp yapın mesela cuma günleri gelsinler ya da bence kardeşiniz ve eşi olduğu için rahat olabilirsiniz rahatsızlık duymamalısınız.

ayda bir ımkanın el veriyorsa bır yardımcı al,haftasonlarında bir yarım günde sen ayır temızlıge öyle olunca derlı toplu oluyor ev..
ben ctesi sabahlarını evi sil süpür toparla toz al yapıyorum..
ayda 1 kadın gelıyor
haftaiçleri 1-2 aksam banyo ve wc temızlıyorum komple
düzenli oluyor

İmkanınız varsa yardımcı alın ,haftada 1 olur,15de 1 olur ona siz karar verin tabi. En azından camlar ,kapılar silinir ,dip köşe temizlik olur. Sizde hafta içi toparlarsınız ufak ufak,idare edilir.
Cevap vermemek konusu hoş olmamış,"müsait değilim,şu akşam gelseniz olmazmı" diyip öteleyebilmelisiniz bence zira yabancı değil kardeşiniz o sizin,muhakkak anlayış gösterir diye düşünüyorum.

çalışan bir kadın olarak kendi evimi zor temizliyorum. annemin evini temizlemeyi hiççççç düşünmem bile.

haftaiçi misafirde çok nadir durumlarda severim.

bence yaşadığınız normal bir durum. sadece yoğunluğunuzu ve misafir trafiğinizi biraz azaltmalısınız akşam iş çıkışı koltuğa gömülmek hakkınız bence.

Armut icin olumsuz cok yorum okudum nette. Temizlik şirketleri var, belirli yeri olan. Daha guvenilir olur saniyorum.

Calisiyorsun, cocuk var ev hanimi gibi her zaman olamazsın ki.

Bunaltma kendini bu isler icin. Vitaminlere, seker, kolesterol, tiroide baktır. Bunlarda sorun varsa daha gucsuz kaliyor insan.

Kardesinden yardim alsan? Bayram tatilini firsat bilip dip bucak bitirsen. Sonra her aksam yarim saat bir odaya ayirsan daha kolaylasir isin.

Netten buldugum bir sablon var benim isime yaradi dilerim seninde isine yarar. Ekliyorum mesajima.

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-17-22-05-53-1.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 136
öncelikle varsa vitamin eksikliklerinizi giderin. ben az iş yapsam bile heryerim ağrıyordu magnezyum desteği aldım daha iyiyim. günde bir soda için çok faydası oluyor. bir de marie kondo-hayatı sadeleştirmek için derle topla rahatla kitabını okuyun. kendinizden birşeyler, hatta bazı sorularınıza cevap bulacaksınız ve yalnız olmadığınızı anlayacaksınız. değiştiremiyorsanız da bu özelliğinizi kendinizi fazla hırpalamayın sonuçda kimse süpermen değil. bir de hayır demeyi daha çok deneyin ince düşünceler ancak sizi yıpratır.

Her hafta gelse o masrafı karşılayamam.Burada ortalama tam gün 130 Tl.

İmkanım olsa hergün yarım gün gelecek ortalığı toplayacak,temizleyecek üstüne akşam yemeğini yapacak kadın isterim.
15 günde tam gün geleceğine her hafta yarım gün gelmesi daha mantıklı. Detaya girmez,sil süpür toz al banyo tuvalet mutfak bitirir gider.

Sağol canım çok teşekkürler.Benim şeker hafif yüksek çıkmıştı sınırın biraz üstü ondan olabilir diye düşünüyorum.Şablonu inceleyeceğim.

Gelinimiz aradı abla yarın temizlik yapalım mı diye olur dedim.Kardeşimle beraber geldiler.Mutfağı yaptılar yetişemediğimiz yerde kardeşim perde astı ,lambaları sildi falan. Kendime isteyemem ayıp olur diye düşünüyorum.

Birkaç kere kadın tutmuştum birisi evi uzak olduğu için rica minnet geldi .Sonra yaşlı birisinin yanında günlük çalışmaya başlamış.Sonra bir iki başka birini daha aldım sonra araya hastane işi girdi kaldı öyle.O da iş arkadaşıma da geliyordu.Tanıdık tutalım dedik o da yine ayda 1.800 e birisinin yanına gidiyormuş.

Temizlik şirketi istediğin zaman çağırırsın daha iyi olur diye düşündüm daha hiç denemedim.Memnun olunan o şirketlerin adını biliyormusun? İsimlerini verirsen pek bi makbule geçer.

İlginç olan annemin kendisi souyvenir

Birkaç kere kadın tuttum her seferinde ikna etmeye çalışıyordum.İstemeye istemeye yaptırmama izin verdi.Kadına verilen parayı fazla ve gereksiz buluyordu..Temizliğini de beğenmiyordu.Güzeldi halbuki.

Parasını ben verdiğim halde sürekli sorun çıkarıyordu.

Annemler bizde kalırken kadını gizli gizli onların evine bile götürmeyi düşündüm.Sadece babamın haberi olacaktı anahtarı istedim söyledim o da kabul etmedi.

Haftasonu olan temizliğin böyle sonuçlanacağını bende tahmin etmedim.Yapımdan herhalde tabiri caizse Cumartesi ben yerlerde sürünürken Pazar günüde kollarım ağrırken kardeşim ve gelinimiz düğünde halay çekip dansediyorlardı Onların işi daha zordu bana göre mutfaktaydılar incik cıncık en teferrautlu yer.

Son düzenleme:

Benim kadında armut a geçmiş. Çok yogunmus orası demek ki kullanan tercih eden var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…