- Konu Sahibi AliciaDominica
-
Fransadada saati 10 ila 15 � arasi degisiyor yardimcinin
Hamileyken bi kac sefer cagirdim kadin gelmden evi dip kose temizlemistim :))
Bende bu temizlk olayi psikopatlik boyutunda biraz :)))
türk ürünümü bu
burada varmidir
hic duymadim
Almanyadayim ben
amway isimli bir firmanın genel temizlik ürünü loc...
amway isimli bir firmanın genel temizlik ürünü loc...
canim
o urunun uzerinde
deri icinmi diye yaziyor
?
Merhaba canım.. Önce biir güzel elektrikli süpürgenle halını parkelerini süpürürsün.. Ara yerlere girmek için büyük başlığını çıkartıp borusunu kullanırsın.
Ardından bir minik leğene su ve deterjan koyup bez ile sehpaların masaların ıvır zıvırların tozunu alabilirsin.. Bezi leğene bastırıp azıcık çitileyip sonra iyiceee sıkarsın, böle böyle kullanırsın canım.
En son da parkeleri viledalarsan tamamdır.
Anladığım kadarıyla öğrenci evin için soruyorsun. Ben de hiç birşey bilmeyerek gittim..
En kolayı tuvalet banyo temizlemek. Hele de tuvaletin alaturkaysa. yerdeki bütün paspaslar çıkartırıp balkondan silkelenir, çırpılır. Yere deterjan dökülür. Fırça ile yerler köpür köpür köpürtülür sonra da su dökülür çekecekle gidere doğru sular itelenir.. Kuruduktan sonra da geri serilir paspaslar.
Dönem başlarında halılarını yıkamaya verirsin canım.
Perdelerini de yine dönem başlarında yıkarsın. Biz öyle yapıyoruz. Sonra makineden çıkar çıkmaz asacaksın perdeleri. Kendi kendine kuruyacaklar.
Daha sorun olursa buradaki güzel hatunlar yardımcı olurlarBen nacizane öğrenci başımla anlatmaya çalıştım..
canim bende yardimci olan evde buyudum
burdada saati 10 eu
3 ayda bir aliyorum nabim
buyuk isleri yapamiyorum zaten
ama yinede yetmiyor
gelen kadin bana kiziyo
duzenli yap hersey bana kaliyor diyor
arkadaşlar açık deterjan satan yerlerde çamaşır parfümü oluyor sarı renkte bizimki...vernel niyetine çamaşırına kullan,süpürgenin içine at,ütünün suyuna damlat..ev misler gibi kokuyor..küçük su şişesinde satılıyor ve 6tl bişey..ama çok kalıcı...
ya temizlikçininişi bu değil mi zaten?çokiş yapıyorsa zaten çok para alır, böyle pişkin çok bilmiş temizlikçileri anlamıyorum. İşin bu senin kardeşim hesap mı vereceğim. :)
canim ben tutuyorum ama cok pahali saatligi 10 eu
o yuzden 3 ayda bir aliyorum
ben yinede is yapmak zorunda kaliyorum
keske hergun gelse silse süpürse toz alsa gitse
yemek yapmak en guzeli en kolayi
açık deterjan satan yerler neresi ..birde satın alırken çamaşır parfümümü diyip alıyosun.. bayılırım böyle şeylere acil cvbarkadaşlar açık deterjan satan yerlerde çamaşır parfümü oluyor sarı renkte bizimki...vernel niyetine çamaşırına kullan,süpürgenin içine at,ütünün suyuna damlat..ev misler gibi kokuyor..küçük su şişesinde satılıyor ve 6tl bişey..ama çok kalıcı...
açık deterjan satan yerler neresi ..birde satın alırken çamaşır parfümümü diyip alıyosun.. bayılırım böyle şeylere acil cvbarkadaşlar açık deterjan satan yerlerde çamaşır parfümü oluyor sarı renkte bizimki...vernel niyetine çamaşırına kullan,süpürgenin içine at,ütünün suyuna damlat..ev misler gibi kokuyor..küçük su şişesinde satılıyor ve 6tl bişey..ama çok kalıcı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?