Canım ukalalık olarak algılamazsan puaça değil poğaça, otomatik düzeltmemi bilerek mi öyle yazıyosun bilemedim ama düzeltesim geldi. Yanlış anlama olur mu?Merhaba bence cuma günü akşamdan temizlik işini halledin önce güzelce Evi süpürün ayrıntılı şekilde sonra yerleri viledayla silip tozlarınızı alın. Sonra güzelce uyuyup dinlenin. Cumartesi sabah alışverişinizi yapın meyve kuruyemiş vs işte alınması gerekiyorsa sonra ben 3 çeşit yapıyorum akşam misafirine kurabiye kremşantili bir pasta Yada browni yapıp üzerine meyve filan diziyorum gösterişli oluyor bence. Birde puaça tarzı birşey yapıyorum pratik çünkü tabağı dolu gösteriyor veya börek . Sonra tabakları filan mutfakta hazır ediyorum misafirin yanında öyle bardak tabak arayıp indirmeye vs uğraşmıyorum. Birde meyveyi alıyorum eve gelip yıkıyıp dolaba koyuyorum legenle kolayca çıkartıp 5 dk da tabaklara koyup servis ediyorum. Bugün günlerden Çarşamba puaça Yada börek vs yapıp buzluğa atıp Cumartesi çıkartabilirsin aslında oda bir seçenek . Öyle yaparsan Cuma akşam temizlik yaparsın Cumartesi sadece wc ciflersin havlu değişirsin dinlenirsin bebeğinle ilgilenirsin misafirin yanında dinç olursun artık nasıl planlarsan
Oncelikle ikramliklarinizi hazirlayin. Borek falan firindaykende temizligi halledin.Kızlar Merhaba,
2 yaşında kızı olan çalışan bir anneyim. Sabah 8 akşam 18 çalışıyorum. Temizlik işleri için yardımcım var; fakat defalarca uyarmama rağmen son zamanlar işleri savsaklamaya başladı. 4 senedir birbirimize alıştık iyice ama artık çağırmak istemiyorum. Ha deyince de yeni biri bulmak zor. Duruma göre bir süre kendim idare edeceğim.
Cumartesi akşam misafirim var. Camlarım ve halılarım geçen hafta silinmişti. Benim yapacağım evi toparlama ve normal temizlik bir de pasta börek olacak. Evim geniş 180 m2, 3 oda 1 salon.
Sizden ricam, bana plan yapmam konusunda yardım etmeniz. Nerden başlıyayım nasıl ilerleyim. Hem cumartesi için hem de genel olarak fikir verirseniz çok mutlu olurum. Bir de özellikle önereceğiniz temizlik malzemesi fikirlerine de açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
Ay özür canım telefondan yazıyorum da bazen saçmalıyor bende fark etmedim haklısın çok utandım şuanCanım ukalalık olarak algılamazsan puaça değil poğaça, otomatik düzeltmemi bilerek mi öyle yazıyosun bilemedim ama düzeltesim geldi. Yanlış anlama olur mu?
4 senelik evlisiniz
kendi evinizi nasıl temizleyeceğinizi, kullanacağınız deterjanları biz mi söyleyelim
çok enteresan.
4 senelik evlisiniz
kendi evinizi nasıl temizleyeceğinizi, kullanacağınız deterjanları biz mi söyleyelim
çok enteresan.
Normalde hiç mi temizlik yapmadınız 4 yıl boyunca.
Önce ikramlıkları hazırlamanızı tavsiye ederim ardından mutfak gelir zaten.
toz almadan başlayarak ,süpürme silme ve lavoba tuvalet gibi işleri sırası ile yapabilirsiniz.
Genel anlamda da öyle.
Calisip da bütün bunlarin altindan kalkmak cok zor allah yardimiciniz olsun.Kızlar Merhaba,
2 yaşında kızı olan çalışan bir anneyim. Sabah 8 akşam 18 çalışıyorum. Temizlik işleri için yardımcım var; fakat defalarca uyarmama rağmen son zamanlar işleri savsaklamaya başladı. 4 senedir birbirimize alıştık iyice ama artık çağırmak istemiyorum. Ha deyince de yeni biri bulmak zor. Duruma göre bir süre kendim idare edeceğim.
Cumartesi akşam misafirim var. Camlarım ve halılarım geçen hafta silinmişti. Benim yapacağım evi toparlama ve normal temizlik bir de pasta börek olacak. Evim geniş 180 m2, 3 oda 1 salon.
Sizden ricam, bana plan yapmam konusunda yardım etmeniz. Nerden başlıyayım nasıl ilerleyim. Hem cumartesi için hem de genel olarak fikir verirseniz çok mutlu olurum. Bir de özellikle önereceğiniz temizlik malzemesi fikirlerine de açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?