Tabiki yaparım ama ayrıntılı olarak yapmadım. Mesela hiç cam-halı silmedim. banyo-tuvalet kadının gününü beklemez her gün elim üstünde olur zaten ama gözümde büyüdü hepsini birlikte yapacak olmak.
Cam ve halı da mı sileceksinizTabiki yaparım ama ayrıntılı olarak yapmadım. Mesela hiç cam-halı silmedim. banyo-tuvalet kadının gününü beklemez her gün elim üstünde olur zaten ama gözümde büyüdü hepsini birlikte yapacak olmak.
Kızlar Merhaba,
2 yaşında kızı olan çalışan bir anneyim. Sabah 8 akşam 18 çalışıyorum. Temizlik işleri için yardımcım var; fakat defalarca uyarmama rağmen son zamanlar işleri savsaklamaya başladı. 4 senedir birbirimize alıştık iyice ama artık çağırmak istemiyorum. Ha deyince de yeni biri bulmak zor. Duruma göre bir süre kendim idare edeceğim.
Cumartesi akşam misafirim var. Camlarım ve halılarım geçen hafta silinmişti. Benim yapacağım evi toparlama ve normal temizlik bir de pasta börek olacak. Evim geniş 180 m2, 3 oda 1 salon.
Sizden ricam, bana plan yapmam konusunda yardım etmeniz. Nerden başlıyayım nasıl ilerleyim. Hem cumartesi için hem de genel olarak fikir verirseniz çok mutlu olurum. Bir de özellikle önereceğiniz temizlik malzemesi fikirlerine de açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
4 senelik evlisiniz
kendi evinizi nasıl temizleyeceğinizi, kullanacağınız deterjanları biz mi söyleyelim
çok enteresan.
b 4 yıldır yapmamış ve öğrenmemişsiniz bence en güzeli yapmamak yan gel yat ve yeni temizlikçi bulKızlar Merhaba,
2 yaşında kızı olan çalışan bir anneyim. Sabah 8 akşam 18 çalışıyorum. Temizlik işleri için yardımcım var; fakat defalarca uyarmama rağmen son zamanlar işleri savsaklamaya başladı. 4 senedir birbirimize alıştık iyice ama artık çağırmak istemiyorum. Ha deyince de yeni biri bulmak zor. Duruma göre bir süre kendim idare edeceğim.
Cumartesi akşam misafirim var. Camlarım ve halılarım geçen hafta silinmişti. Benim yapacağım evi toparlama ve normal temizlik bir de pasta börek olacak. Evim geniş 180 m2, 3 oda 1 salon.
Sizden ricam, bana plan yapmam konusunda yardım etmeniz. Nerden başlıyayım nasıl ilerleyim. Hem cumartesi için hem de genel olarak fikir verirseniz çok mutlu olurum. Bir de özellikle önereceğiniz temizlik malzemesi fikirlerine de açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
çalışma sartlarınız uygun cmtesı haftada bır gun ev temızlıgı yapın sıl supur toz al wc banyo temızlıgı gıbı en fazla 2-3 saat alır o da detaya gırersenız..Kızlar Merhaba,
neden enteresan olsun ki? kadın yapmamış yapmaktan haz etmiyor olabilir bu kimi neden ilgilendirsin ki? yardım istiyor köstek oluyorsunuz.
şahsen ben de yemek yapmayı severim ama ev işini sevmiyorum yardımcı abla geliyor ben de temizlik konusunda çok pratik değilim.
konu sahibi çok güzel kolaycık tariflerim var burdan uzun uzun yazamayacağım.
merak edersen özelden dm at cevaplarım.
sevgiler.
toz almak için silikonlu spreyi öneririm uzun süre toz tutmuyor.Ayna ve camlarada kullanabilirsiniz.Ben yer silmeyi sıvı arap sabunu ile yapıyorum gıcır gıcır oluyor.WC vw banyonun vazgeçilmezi tabiki çamşır suyu.
Cam ve halı da mı sileceksiniz
Eşinizle yapın.
Hazır börek çörek alın?
Ben 3 haftadır yoğunum ve yerleri silmedim. Bir aydır evde toz almadım. Üstelik kedili bir ev.
Eşim sadece cumartesi makineye tutabiliyor gelip giderken lavaboları da sürtersek olup bitiyor.
Bu kadar sıkıntı yapmayın insanın temizliğe çok ihtiyacı yok :)
Canınızın kıymetini bilin milleti de alıştırmayın hizmete.
Tamam o zaman sorun yok dediğim gibi yaparsanız rahat edersiniz kolay gelsinyok geçen hafta silindi onları yapmaya gerek yok. zaten dediğim gibi o zamana bulurum inşallah birini
Ben de tam aynı şeyleri yazacaktım var ya :))
Konu sahibi bu kadar yıl hiç mi bir şey yapmadınız yahu?
b 4 yıldır yapmamış ve öğrenmemişsiniz bence en güzeli yapmamak yan gel yat ve yeni temizlikçi bul
Plan yapma konusunda cok iyiyimdir esim bu yonumu hep elestirir.bi sey yapilacaksa bi yere gidilecekse hataya pay vermemeye calisirim.size gelecek olursak bu misafirler caya mi geliyo yemege mi.yemege geleceklerse olabildigince cuma aksami evi bi guzel temizleyin toz alin supurun silin.banyo tuvaleti temizleyin.ozellikle dolap kapilarini yani distan bi guzel silin.bu işler en fazla 2 saatinizi alir.tatlinizi da yapip uyuyun.eger sarma varsa onuda yapin.hic zor demeyin gayet rahat yapilir.c.tesi sabahtan baslayin aperatifleri yemegi yapmaya son 1 saatiniz bos olacak sekilde yemekleri ayarlayin.sogur mu diye dusunmeyin bazilarini tekrar istirsiniz sorun degil.1 saatinizi de mutfagi toparlayin kiziniz iceriyi dagitmistir oralari duzeltin.iceriye guzel bi kokuda sıkın ve misafirlerinizi bekleyin.benimde kucuk kizim var 20 kisilik misafiri bile tek basima agirladigim oluyo o yuzden korkmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?