Temizlik takıntılarım yıprandım artık :(:(:(

Köpüş için demiştim ben ya Ama size de yazık
Ha yok canım ona asla sabun falan kullanmam.Köpeklere özel ıslak mendiller var,onların cildine göre ayarlanmış onlardan alıyorum ben.O yüzden sorun olmaz.Zaten gelip gidip silmiyorum,mesela bahçeye çıktı geldi diyelim 2 mendille temizlenen patiyi 6-7 mendille siliyorum yani gereksiz yere.Boşu boşuna uğraşmış oluyorum.50 kere dediysem o mecaz anlamda,o kadar da çıldırmadım daha

Bende aynı sizin gibiyim. Devamlı ellerimi yıkamaktan artık yoruldum bu yüzden ellerim çok ama çok kuruyor hatta bazen egzama bile oluyor. Marketlerden her ne olursa olsun aldığım herşeyi mutlaka yıkarım, kesinlikle yıkamadan kullanamıyorum. Aslında en iyisi bu çünkü hiçbir ürünün dışı hijnenik değil. Tabii ki abartmamakta fayda var ama elimizde değil...

Genelde bana manyak dıyolar ya :)
Neymiş efendım maaşımı hayvanlara yedırıyomuşum , evime alıyormuşum falan fişman.
Sizden gibi hayvan severlerden bu sözleri duymak ne guzel ..

Bir kedinin / köpeğin bakışlarındaki huzuru hiçbirşeye değişmem

Cnm sende OKB rahatsizligi var.. Takinti hastaligi .. aslinda tedavisi cok basittir.. uzmana gitmen gerekiyo.. tedavisi basit ama bu takintilar cok rahatsiz edici.. Dedigim gibi bir psikatriste gitmenizde fayda var..

Bende wc den cikinca sivi sabunla cok yikiyom ellerim hep kuru puturlu birde kirli camasirlari makinaya atinca elimi yikiyorum baska biseye dokunamiyorum banyodan gec cikiyorum sar sar su akitiyorum hastane donusu cok yikiyorum ancak hamileyken bebekle birlikte camasir suyuna elveda dedim gibi sade tuvalette ayda iki defa anca
kokusuna dayanamiyom cif kullaniyom bebek
gelince daha kotu olurum dedim ama daha
rahatladim bebek biraz daha normallestirdi beni

Çok tatlısın o patileri benim için de sil:)

Of off ayni dertten muzdaribim.Benim de sevmedigim insanlara karsi cok fazla oluyo.Bi de burundan cok tiksiniyorum birisi burnuna elledigi zaman bana da dokunmasin diye kaciyorum resmen.Eger dokunursa faciam oluyo kiyafetler direk makinaya.Cop kutularindan cok tiksiniyorum..Boyle yasamak cok zor.Artik insanlara acaba bunda da var midir temizlik takintisi diye dusunuyorum...Bu, takintilarimin baya azalmis hali

Şöyle uzanıp kahvesini yudumlayan bayanlara çok özeniyorum

İlerde bu takıntıların için pişman olacaksın. Bende bir zamanlar senin gibiydim.
Şimdi amaaaann diyorum .. Yoruluyorum gücüm de yetmiyor.
Yapılacak iş çok ama kahve saatimi geçirmem
Böyle takıntılı olup restoranda nasıl yemek yiyebildiğini düşün..
Kim bilir mutfakları nasıl yediğin ne kadar temiz

Valla fotograf bulamadim ama biriyle tanismistim.
Ellerini yikama takintisi vardi.
Elleri kupkuru ve siyahlasmisti yikamaktan.
Igrenc gorunuyordu ya, sirf o goruntu icin bile takintidan vazgecmelisin.

Beliniz ne alemde :)
Eski temixlik hastalarindanim bir gunde yarim kg el sabununu bitirir
hatati tum aileme zindan ederdim

Ailem disardan gelince kapinin onunde soyundururdum(babamin kendi mustakil binadi yabanci yok yani)

Saatlerce temizlik yapar,camadirlarimi bile camasir makinesi temiz yikamax diye elimde yikar,bigunde defalarcq elbise degisirdim

Daha cok uxun uzadiya.sizi cook iyi anliyorum cunku saatlerce gunlerce kendime agladim olmustur
Rabbim beni bu hadtaliktan kurtar diye

Birgun unv arkadadim baskabisehre ruh sagligi hast stajer olarak gitmisti dondugunde banq dediki
-durumun cok ciddi yillwrca yatili hastalar varmis ve gitgide daha kotu bir hal alip hayati bitiriyomus
bana kendini topla yoksa hayatin kayar dedigi gun anlafimki durum vahim

Sonuc takva tevekkul sabir inat iman daha ne diyim kendimle ulmucadeleyle sukur atlqttim

Bana kalan gecen gun beni yatak dosek yatiran ayagi dahi kalkmama izin vermeyen bel fitigi ve bel daralmadi(asiri yorgunluga bagli

Birde geceleti bana hayati dar eden boyun fitigi☺sukur bu kadarla kurtuldum
sende birak akisina gitsin
yogurt kabinin alti piladtik bisey degmez.dusun disarda yedigin ictigin nadil yapiliyo
ekmek yqpilan yeleti gorsen ekmek yemezfin.istw bu tarz telkinlerle kendini firwnle

köpeğinizle ilgili yazınız beni çok güldürdü:))) ben de kedime benzer şeyleri yapıyordum,uzun tüylü olduğu için sık sık taramak(tüyleri düzgün dursun diye) tarağı görünce hemen kaçardı.kendini pek yalamayan bir kediydi ilginç bir şekilde nemli pamukla temizler dururdum.temizliğine takmıştım :) mesela üstün dökmenin bir programı vardı,orada ki skeçte bir takıntı hastası canlandırılıyordu,bu hasta sürekli fırının düğmeleri açık mı diye endişe duyan bir hastaydı.sırayla düğmelere bakıp kapalı kapalı diyerek evden çıkıyor sonrada acaba kapalı mı diye şüpheye düşüyordu.o gün çok gülmüştüm neler var diye.gülmez olaydım.bir süre sonra resmen onun durumuna düştüm.ocak açık mı kapalı mı diye mesela su içtiğim bardaktan bir daha içemiyorum.makineye koyuyorum başka bardak alıyorum.ellerimi dışarıda ıslak mendille siliyorum bir şeye dokunduysam.bunun gibi şeyler.ama bir şey dikkatimi çekti bu hastalık gittikçe artıyor farklı farklı şeylere doğru yayılım gösteriyor gibi

Köpeğimde zaten alıştı artık bu duruma.Bahçeye çıktıktan sonra kapının önünde kuzu kuzu bekliyor ayaklarını silmemi,1 adım bile atmıyor içeri korkudan
Dediğim gibi bende bir tek yerle temas eden şeylere dokunamama ve el yıkama takıntısı var şu an için,umarım farklı şeyler çıkmaz sonradan.Bunun için psikoloğa bile gittim,o kadar konuştuk ettik,çıkışta hemen wc ye gidip ellerimi yıkadım masasına dokundum diye

ya ben napiyim..insanlarin dokundugu yerler ve bana dokunmalari hasta ediyor
aksama kadar parayla ugrasiyorum dusunun kac kez el yikamam gerek..
biri bana temas ettimi mutlaka kasiniyorum gecen bir bayan musteri tokalasirken yanagimi öptü inanin degdigi yer resmen yara oldu kükürtlu sabun ilac kullandim öyle gecti..birini görünce dokunmasa diye kendimi yiyorum resmen ellerim kasiniyor hatur hutur

benide güldürdün ALLAH senide güldürsün....siz atlatsanızda köpek atlatamayacakbizim bir yengemiz aynı durumda ama malesef gelişme yok ilaçlarla devam ediyor hayatına..RABBİM şifa versin...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…