Genelde bana manyak dıyolar ya :)Ne güzel bir insansınız siz
Ha yok canım ona asla sabun falan kullanmam.Köpeklere özel ıslak mendiller var,onların cildine göre ayarlanmış onlardan alıyorum ben.O yüzden sorun olmaz.Zaten gelip gidip silmiyorum,mesela bahçeye çıktı geldi diyelim 2 mendille temizlenen patiyi 6-7 mendille siliyorum yani gereksiz yere.Boşu boşuna uğraşmış oluyorum.50 kere dediysem o mecaz anlamda,o kadar da çıldırmadım dahaKöpüş için demiştim ben yaAma size de yazık
Çok kötüyüm o kadar yıpranıyorum ki dakikalarca el yıkamalar her şeyi sudan geçirmeler ellerim yaşlı eli gibi artık çok yoruyor beni bunlar bugün marketten sipariş verdim poşetleri yere koymuşlar resmen ağladım yoğurt yere değdiği için masa çamaşır suyuyla ovaladım tabi en sonunda da kendime ağladım
Genelde bana manyak dıyolar ya :)
Neymiş efendım maaşımı hayvanlara yedırıyomuşum , evime alıyormuşum falan fişman.
Sizden gibi hayvan severlerden bu sözleri duymak ne guzel..
30 aylık ve 20 gunluk bebeklerimle selam ederimSever seve bütün evi çitilerim
Çok tatlısın o patileri benim için de sil:)Ha yok canım ona asla sabun falan kullanmam.Köpeklere özel ıslak mendiller var,onların cildine göre ayarlanmış onlardan alıyorum ben.O yüzden sorun olmaz.Zaten gelip gidip silmiyorum,mesela bahçeye çıktı geldi diyelim 2 mendille temizlenen patiyi 6-7 mendille siliyorum yani gereksiz yere.Boşu boşuna uğraşmış oluyorum.50 kere dediysem o mecaz anlamda,o kadar da çıldırmadım daha
Bir kedinin / köpeğin bakışlarındaki huzuru hiçbirşeye değişmem
Çok tatlısın o patileri benim için de sil:)
Çok kötüyüm o kadar yıpranıyorum ki dakikalarca el yıkamalar her şeyi sudan geçirmeler ellerim yaşlı eli gibi artık çok yoruyor beni bunlar bugün marketten sipariş verdim poşetleri yere koymuşlar resmen ağladım yoğurt yere değdiği için masa çamaşır suyuyla ovaladım tabi en sonunda da kendime ağladım
Şöyle uzanıp kahvesini yudumlayan bayanlara çok özeniyorum
köpeğinizle ilgili yazınız beni çok güldürdü:))) ben de kedime benzer şeyleri yapıyordum,uzun tüylü olduğu için sık sık taramak(tüyleri düzgün dursun diye) tarağı görünce hemen kaçardı.kendini pek yalamayan bir kediydi ilginç bir şekilde nemli pamukla temizler dururdum.temizliğine takmıştım :) mesela üstün dökmenin bir programı vardı,orada ki skeçte bir takıntı hastası canlandırılıyordu,bu hasta sürekli fırının düğmeleri açık mı diye endişe duyan bir hastaydı.sırayla düğmelere bakıp kapalı kapalı diyerek evden çıkıyor sonrada acaba kapalı mı diye şüpheye düşüyordu.o gün çok gülmüştüm neler var diye.gülmez olaydım.bir süre sonra resmen onun durumuna düştüm.ocak açık mı kapalı mı diyeAynı ben.Çaresini bulan bana da söylesin.Psikoloğa bile gittim hiçbir şey değişmedi.Ellerimi yıkamaktan yara oldu ellerim.Geçen gün marketten sipariş verdim.Eve getirdiler,poşetleri aynı şekilde yere koydular diye içim gitti :/ Köpeğim bahçeye çıkıp geliyor 50 kere patilerini siliyorum.Hayvan beni görünce kaçar oldu ya,yok mu bunun çaresi :/
Köpeğimde zaten alıştı artık bu duruma.Bahçeye çıktıktan sonra kapının önünde kuzu kuzu bekliyor ayaklarını silmemi,1 adım bile atmıyor içeri korkudanköpeğinizle ilgili yazınız beni çok güldürdü:))) ben de kedime benzer şeyleri yapıyordum,uzun tüylü olduğu için sık sık taramak(tüyleri düzgün dursun diye) tarağı görünce hemen kaçardı.kendini pek yalamayan bir kediydi ilginç bir şekilde nemli pamukla temizler dururdum.temizliğine takmıştım :) mesela üstün dökmenin bir programı vardı,orada ki skeçte bir takıntı hastası canlandırılıyordu,bu hasta sürekli fırının düğmeleri açık mı diye endişe duyan bir hastaydı.sırayla düğmelere bakıp kapalı kapalı diyerek evden çıkıyor sonrada acaba kapalı mı diye şüpheye düşüyordu.o gün çok gülmüştüm neler var diye.gülmez olaydım.bir süre sonra resmen onun durumuna düştüm.ocak açık mı kapalı mı diyemesela su içtiğim bardaktan bir daha içemiyorum.makineye koyuyorum başka bardak alıyorum.ellerimi dışarıda ıslak mendille siliyorum bir şeye dokunduysam.bunun gibi şeyler.ama bir şey dikkatimi çekti bu hastalık gittikçe artıyor farklı farklı şeylere doğru yayılım gösteriyor gibi
köpeğinizle ilgili yazınız beni çok güldürdü:))) ben de kedime benzer şeyleri yapıyordum,uzun tüylü olduğu için sık sık taramak(tüyleri düzgün dursun diye) tarağı görünce hemen kaçardı.kendini pek yalamayan bir kediydi ilginç bir şekilde nemli pamukla temizler dururdum.temizliğine takmıştım :) mesela üstün dökmenin bir programı vardı,orada ki skeçte bir takıntı hastası canlandırılıyordu,bu hasta sürekli fırının düğmeleri açık mı diye endişe duyan bir hastaydı.sırayla düğmelere bakıp kapalı kapalı diyerek evden çıkıyor sonrada acaba kapalı mı diye şüpheye düşüyordu.o gün çok gülmüştüm neler var diye.gülmez olaydım.bir süre sonra resmen onun durumuna düştüm.ocak açık mı kapalı mı diyemesela su içtiğim bardaktan bir daha içemiyorum.makineye koyuyorum başka bardak alıyorum.ellerimi dışarıda ıslak mendille siliyorum bir şeye dokunduysam.bunun gibi şeyler.ama bir şey dikkatimi çekti bu hastalık gittikçe artıyor farklı farklı şeylere doğru yayılım gösteriyor gibi [/QUO
bnde ayni durumdayim :) evden cikmadan ocagi utuyu defalarca kontrol ederim yinede icimdeki suphe gitmez. disardan geldimi direk ellerimi yikarim dustan hemen cikamam ewe misafir gelip gitmesi bana iskence olur bide poset meselesi var tabi esimle hep kavga ederim yere degdirdin buraya koyma diye daha cok seyler... bazen oturup agliyorum bu halime ama vazgecemiyorum
benide güldürdün ALLAH senide güldürsün....siz atlatsanızda köpek atlatamayacakKöpeğimde zaten alıştı artık bu duruma.Bahçeye çıktıktan sonra kapının önünde kuzu kuzu bekliyor ayaklarını silmemi,1 adım bile atmıyor içeri korkudan
Dediğim gibi bende bir tek yerle temas eden şeylere dokunamama ve el yıkama takıntısı var şu an için,umarım farklı şeyler çıkmaz sonradan.Bunun için psikoloğa bile gittim,o kadar konuştuk ettik,çıkışta hemen wc ye gidip ellerimi yıkadım masasına dokundum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?