tatlım sen okb sin yani takıntı hastalığı var bunlar takıntı hastalığında cok görülüyor aynıları bendede vardı pskiyatriye gidip ilaç başlaman gerekecek o zaman bütün bunlardan kurtulacaksın bunlar senin yaptıkların değil beyninin sana oyunu o oynuyor sen eyleme döküyorsun acilen bir pskiyatriye git daha fazla ilerlemedenÇok kötüyüm o kadar yıpranıyorum ki dakikalarca el yıkamalar her şeyi sudan geçirmeler ellerim yaşlı eli gibi artık çok yoruyor beni bunlar bugün marketten sipariş verdim poşetleri yere koymuşlar resmen ağladım yoğurt yere değdiği için masa çamaşır suyuyla ovaladım tabi en sonunda da kendime ağladım
okb nin ta kendisiOKB var sanırım. Bir an önce destek almalısınız.
pskiyatri+ilaç+pskoterapiAynı ben.Çaresini bulan bana da söylesin.Psikoloğa bile gittim hiçbir şey değişmedi.Ellerimi yıkamaktan yara oldu ellerim.Geçen gün marketten sipariş verdim.Eve getirdiler,poşetleri aynı şekilde yere koydular diye içim gitti :/ Köpeğim bahçeye çıkıp geliyor 50 kere patilerini siliyorum.Hayvan beni görünce kaçar oldu ya,yok mu bunun çaresi :/
Bnde oyleyim dahada fazla.aaklimda surekli temizlik yapma planlari var.Hic bi yerde wcye giremem kapi kolundan bile midem bulanir com yiprandim.Simdi buyuk temizligim birti.Bidahakinin planini yaomaya basladimÇok kötüyüm o kadar yıpranıyorum ki dakikalarca el yıkamalar her şeyi sudan geçirmeler ellerim yaşlı eli gibi artık çok yoruyor beni bunlar bugün marketten sipariş verdim poşetleri yere koymuşlar resmen ağladım yoğurt yere değdiği için masa çamaşır suyuyla ovaladım tabi en sonunda da kendime ağladım
gerçekten bazen kızıyorum kendimeKöpeğimde zaten alıştı artık bu duruma.Bahçeye çıktıktan sonra kapının önünde kuzu kuzu bekliyor ayaklarını silmemi,1 adım bile atmıyor içeri korkudan
Dediğim gibi bende bir tek yerle temas eden şeylere dokunamama ve el yıkama takıntısı var şu an için,umarım farklı şeyler çıkmaz sonradan.Bunun için psikoloğa bile gittim,o kadar konuştuk ettik,çıkışta hemen wc ye gidip ellerimi yıkadım masasına dokundum diye
Aaaa o benimŞöyle uzanıp kahvesini yudumlayan bayanlara çok özeniyorum
Bunu bende yapıyorum. Ama ben çalıştığım için temizliğe tam bir fırsat bulamıyorum ve evimi temizlemeyi arzuluyorumHasta olsam dinlenmek yerine temizlik hayal ediyorum
Oğluşumun psikolojisini bozdum.Bahçenin kapısında öyle duruyor kuzu gibi sileyim diye.Evin içinde de bazen yanına gidiyorum koşa koşa kaçıyor,sonra ellerime bakıyor mendil yok geri geliyor yanımabenide güldürdün ALLAH senide güldürsün....siz atlatsanızda köpek atlatamayacakbizim bir yengemiz aynı durumda ama malesef gelişme yok ilaçlarla devam ediyor hayatına..RABBİM şifa versin...........
Sorun bende değil onlarda. Kimdir onlar : sozde gazete okuyorum ayagina gözünün icine baka baka burnunu karıştırıp oraya buraya süren, koltuk altını karıştıran, elle yediginde bile elini yikamayan, wc den ciktiginda elini sus olsun diye sadece suyla yikayan, hapsirinca mendil kullanmayan ama mikrobunu her yere bulastiranlar...Hayvanlar onlara göre çok temiz. Lütfen onları bu işe karıştırmayalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?