- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi Nergiscicegi
-
hııııı olur olur tabi olmaz mı..ben nasıl temizlendiğimi anlatarak kaç okb hastasının hayatını kurtardım bilsen...Belki siz nasıl tuvalette temizlendiginizı söylerseniz bir yararı olmazmi
diyelim ki iyi temizlenmedin ve mikrop taşıyorsun. burada seni korkutan ne? korkunun kaynağı ne yani?Bende ne yapacağımı şaşırdım çok çaresizim. Bir türlü kendimi tuvalette iyi yikiyamiyorum diye düşünüyorum ve tüm gün aklımdan çıkmıyor bu ve bir yere dokunamiyorum oraya bulaşır diye her gün bir makine dolusu çamaşır yıkanıyor ve hepsi benim camasirlarim
Ya lütfen belki yararlı olur ozaman belki derim onlar öyle yapıyor bende öyle yapmalıyım diyehııııı olur olur tabi olmaz mı..ben nasıl temizlendiğimi anlatarak kaç okb hastasının hayatını kurtardım bilsen...
ama işte o bilgi değerli diye öyle herkese anlatamıyorum yoksa dükkan senin
Bende teraziyim,ufak tefek takıntılarım var ama sizinki hayat kalitenizi etkileyen bir hale gelmiş artık. Uzman desteğide işe yaramamış,tavsiye vermek sanmıyorum ki işe yarasın. Enerjinizi başka birşeye yöneltmelisiniz gibi geldi bana ama yapılabilirliği nedir sizin açınızdan bilemedim.İşte sabredemiyorum çok zor geliyor terazı burcuyum
şüpheli durum!!!!Ya lütfen belki yararlı olur ozaman belki derim onlar öyle yapıyor bende öyle yapmalıyım diye
o zaman bir başlık aç istersen taharet deneyimleri diye herkes gelip deneyimlerini aktarsın sana beğendiğini seçip uygularsın...Ya lütfen belki yararlı olur ozaman belki derim onlar öyle yapıyor bende öyle yapmalıyım diye
ilahi cuteBen anlatayım ben akrebım.
Ben haftada 1 gun klozet olan tuvaletımı hortumla yıkıyorum , yerlerı duvarları heryerı.
Kapısı bızde hep acık duruyor halı fılan var zaten ıcınde. haftada bır gunde sadece klozet ıcını yıkıyorum
Siz şaka yapıyorsunuz sanırım. Onca doktor çözememiş,biz size desek totonu böyle yıka,tuvalete bunu dök diye siz hemen vazgeçecekmisiniz bu durumdan?Ya lütfen belki yararlı olur ozaman belki derim onlar öyle yapıyor bende öyle yapmalıyım diye
Bak ben soyle yapiyorum.sabah cif ve domestosla lavaboyu iyice fircaliyorum.duruluyorum.Ya lütfen belki yararlı olur ozaman belki derim onlar öyle yapıyor bende öyle yapmalıyım diye
Kıyamam ya. Ne güzelde anlatmışsın ama konu sahibi totomuzu nasıl temizliyoruz onu anlatalım istiyorBen anlatayım ben akrebım.
Ben haftada 1 gun klozet olan tuvaletımı hortumla yıkıyorum , yerlerı duvarları heryerı.
Kapısı bızde hep acık duruyor halı fılan var zaten ıcınde. haftada bır gunde sadece klozet ıcını yıkıyorum
güzel öneri bence.ilahi cuteklozet temizlemeyi değil kendini temizlemeyi anlatmanı istiyor...
İşte doktorda oyle düşünmemi istiyor ama bir türlü cevabını bulamıyorum sadece rahatsız olurum diye düşünüyorum.diyelim ki iyi temizlenmedin ve mikrop taşıyorsun. burada seni korkutan ne? korkunun kaynağı ne yani?
siz yanlış anladınız ben wc ve banyo yıkama takintisi değilde kendimi wc de nasıl yıkamam gerektiği yani tuvaletimi yaptıktan sonra kendimi nasıl yikamaliyim ben dakikalArca orami burami yikiyorum ve hala temizlenemedigimi düşünüyorum. Ve her wc gidişinden sonra banyo yapıyorum genelde ve elbiselerimi baştan aşağı değiştiriyorum.Ben anlatayım ben akrebım.
Ya vallahi öyle ne şüphesi o kadar ilerlediki benimki artık bir hareket yaptım ahada belki altıma kaçırdım diye düşünüp gidip elbiselerini cikariyorum yoksa heryerime bulaşır diye düşünüyorumşüpheli durum!!!!
Daha fazla ayrıntı istiyor konu sahibi. İsrarla nasıl temizleniyorsunuz diye sormuş başka bir üyeye ve korkarım kişisel temizlik detaylarını soruyor.Bak ben soyle yapiyorum.sabah cif ve domestosla lavaboyu iyice fircaliyorum.duruluyorum.
Yerlerede cif dokup fosur fosur yikiyorum en son cek pas la cekiyorum miss gibi oluyor.
Sonra lavaboya girdin mesela isini halettin taretlenirsin tuvalet kagidiyla kurula.
Ellerini bir defa iyice sabunla durula sonra tekrar iyice sabunla durula yani iki defa sabunlamis oluyosun.ellerini kurula cik normal hayatina don
Yalniz fazla ayrintili oldu
Valla bundan daha acik ancak resimlerle anlatilirDaha fazla ayrıntı istiyor konu sahibi. İsrarla nasıl temizleniyorsunuz diye sormuş başka bir üyeye ve korkarım kişisel temizlik detaylarını soruyor.
Abuu ben ucuz atlatmisim o zmanTeyzem de bu sekilde hastaydi, istanbulda hastanede yatti aylarca. Tabii asla tamamen gecmiyor onur boyu ilac kullaniyor.
Yazayim yazayim diyorum yanlış anlaşılır miyim ama sonunda biri daha farketmiso zaman bir başlık aç istersen taharet deneyimleri diye herkes gelip deneyimlerini aktarsın sana beğendiğini seçip uygularsın...
sendeki sorun okb değil bence, sapıklık olabilir mi acaba ihsan abi?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?