Temizlik takıntısı hayatımı ve evliliğimi mahvediyor çok yoruldumm

eşinin telefonunun tuvalete düşme şüphesi ile adamın ellerini asitle soyan ablaya selam osun burdan o zaman...gerçi o fake değildi sanırım..

Ay yok bu farkli bir takinti benimde odam savas alani gibi olurduama ellerim yikanmaktan burus burus
Hatta annem pirasa dogruyordu ellerini yikaidnmi kac defa yikadin diye kadini delirtmistim beni pirasayla dovmustu
Odanin haline bakmiyor beni teftis ediyor diye delirmisti

Bu bir hastalık ve çözümü sadece tedavi.
Terapi yada bazı ilaçlarla.
Geçmiş olsun.

Hanımlar konu fark olmayabilir çünkü buna benzer vakaları biliyorum ve gerçekten kendini rahatlatmak için sormuş olabilir temizleme olayını.
İyi de taeyang totomuzu nasıl elleyip yıkadıgımızı mı anlatalım ?
Peki..
Sol elimi klozetten içeri bacak aramdan yani ileriye dogru sokup, taharet musluğunu açıyorum ama yok önce taharet muslugunu açıp sonra elimi sokuyorum
Sonra şaaap şap şap şap şapur şupur .
Mis gibi.
Tuvalet kagıdını elime alıp kuruluyorum bir güzel.
İşlem tamam.
Umarım işe yaramıştır bu kutsal bilgi.

Hanımlar konu fark olmayabilir çünkü buna benzer vakaları biliyorum ve gerçekten kendini rahatlatmak için sormuş olabilir temizleme olayını.
eşi yardımcı olsun. eminim videolar da vardır. burada ne alaka?

Yok güzelim burda kimse ayrıntılı toto temizliğini anlatmaz bence sen, iyi bir dr. bul yarım bırakmadan 1-2sene aralıksız tedavi ol,artik bilinçaltınami inerler bilmiyorum boyle yaşanmaz......

Ayrıca yurtdisindayim bunlarin klozetin de taharet musluğu yok malesef ibrigi gidip banyodan doldurup yikayabiliyoruz kendimizi

Aynen öyle sanki beni anlatıyorsun peki seninle konusabilirmiyiz sorun olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…