- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi Nergiscicegi
-
eşinin telefonunun tuvalete düşme şüphesi ile adamın ellerini asitle soyan ablaya selam osun burdan o zaman...gerçi o fake değildi sanırım..o zaman olayı genişletelim.
ya eşin wc de elini yıkamıyorsa, her yerine sıçratıyorsa ve o şekilde evin her noktasına bulaştırmışsa. çocuk da öyleyse.
bununla nasıl başa çıkacaksın?
herkes ve her yer pis.
çözümün ne?
Ay yok bu farkli bir takinti benimde odam savas alani gibi olurduİlk okuduğumda bildiğin evini bal dok yala yapıyorsun sandım
Ama evle ilgilenmeye vaktin yokmuş okuyunca gördüm
Çocuğun altını kim alıyor?
Kişisel temizliğini iyi yapıyorum diyorsun
Hatta ardından banyo bile yapıyorsun
Ama oranı nasıl temizlersin diye soruyorsun
Burda insanları kim tiye alıyor
Hem bu kadar temiz titiz olup
Hem orası nasıl ak pak olur?
Çamaşır suyu ile masaj yap
Hiçbir tortu bırakmıyor
Orası bildiğin yok oluyor
Hokus pokus!
Bencede hic inandirici degilBebeginin diskisina dahi tahammulu olmayan insanin bizim tuvalet maceralarimizi anlatmamizi istemesi ne kadar inandirici bilmiyorum.
Sormadım mi elbette hepsine defalarca sordum anlatmaya çalışıyorlar olmuyor burada bir çok kadın var belki birinin yardımı dokunur diye dusundum.
İyi de taeyang totomuzu nasıl elleyip yıkadıgımızı mı anlatalım ?Hanımlar konu fark olmayabilir çünkü buna benzer vakaları biliyorum ve gerçekten kendini rahatlatmak için sormuş olabilir temizleme olayını.
eşi yardımcı olsun. eminim videolar da vardır. burada ne alaka?Hanımlar konu fark olmayabilir çünkü buna benzer vakaları biliyorum ve gerçekten kendini rahatlatmak için sormuş olabilir temizleme olayını.
Eşimi öyle görsem off düşünemiyorum yaeşi yardımcı olsun. eminim videolar da vardır. burada ne alaka?
ıyyyyyEşimi öyle görsem off düşünemiyorum ya
Ben anlattım q'cum meselahem sorduğu sorular hem de sorulara yanıt vermeyişi aslında...
tek söylediği şey anlatın siz nasıl yapıyorsunuz...
Aynen öyle sanki beni anlatıyorsun peki seninle konusabilirmiyiz sorun olmazsaAy yok bu farkli bir takinti benimde odam savas alani gibi olurduama ellerim yikanmaktan burus burus
Hatta annem pirasa dogruyordu ellerini yikaidnmi kac defa yikadin diye kadini delirtmistim beni pirasayla dovmustu
Odanin haline bakmiyor beni teftis ediyor diye delirmisti
Tabi eger yardimim olirsa sevinirim.Aynen öyle sanki beni anlatıyorsun peki seninle konusabilirmiyiz sorun olmazsa
Sana çok teşekkür ediyorum. Gerçekten içten bir inşansın çok sagolBen cevap verdım begenmedın mı.
Hepimiz kaka yapıyoruz sonucta oyle pıs oyle rezıl bıseylerız
Sen ustune git.yoksa asamazssin.Sana çok teşekkür ediyorum. Gerçekten içten bir inşansın çok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?