Temizlik takıntısı hayatımı ve evliliğimi mahvediyor çok yoruldumm

önden arkaya ıste kadınlar oyle yapmalı suyla, sonrada pecetyele kurulayıp bıtıyor ısımız

Abuu ben ucuz atlatmisim o zman
Bende boyleydim daha fena hatta.tedavisiz atlattim.unv. yurt ortami beni terbiye etti
:) dogrudur
Ben teyzemde gordum bu hastaligi. Belki seninki hastalik degil normal temizlik ve titizliktir. Teyzem eline bir kalip sabunu alir tuvalete girerdi gun boyu o sabunla yikanir ha yikanirdi.gun boyu yahu oyle yarim saat bir saat degil yani

Tamam anlaşıldı ben bu dalga gecenlerı Allah a havale ediyorum başka birşey demiyorum.

Tamam ben bu dalga geçenleri Rabbim e havale ediyorum başkada birşey dememe gerek yok.

Dalga geçmeyin isterseniz
o zaman olayı genişletelim.
ya eşin wc de elini yıkamıyorsa, her yerine sıçratıyorsa ve o şekilde evin her noktasına bulaştırmışsa. çocuk da öyleyse.
bununla nasıl başa çıkacaksın?
herkes ve her yer pis.
çözümün ne?

Sormadım mi elbette hepsine defalarca sordum anlatmaya çalışıyorlar olmuyor burada bir çok kadın var belki birinin yardımı dokunur diye dusundum.

Sormadım mi elbette hepsine defalarca sordum anlatmaya çalışıyorlar olmuyor burada bir çok kadın var belki birinin yardımı dokunur diye dusundum.
eşini izle.
nasıl s.çıyor nasıl temizliyor?

İlk okuduğumda bildiğin evini bal dok yala yapıyorsun sandım
Ama evle ilgilenmeye vaktin yokmuş okuyunca gördüm
Çocuğun altını kim alıyor?

Kişisel temizliğini iyi yapıyorum diyorsun
Hatta ardından banyo bile yapıyorsun
Ama oranı nasıl temizlersin diye soruyorsun
Burda insanları kim tiye alıyor

Hem bu kadar temiz titiz olup
Hem orası nasıl ak pak olur?

Çamaşır suyu ile masaj yap
Hiçbir tortu bırakmıyor
Orası bildiğin yok oluyor
Hokus pokus!

Ya yardimci olmaya calistik hatta ayrintisiyla anlattim
Bak bende senin gibiydim daha fena her konuda takintiliydim.sadece wc degil.
Ellerim yikanmaktan orjinalligini kaybetmisti
Ya tedavi ol ya da ustune git.gir toplu kulanilan lavabolara.ellerini iki defa yika cik.olmezssin korkma.icin gitsede daha fazlasini yapma.

Bu bir çok kadına sormakla
2 kişiye sormak arasında nasıl bir fark yaratabilir ki.
2 kişide aynı şeyi söyleyecek.
100 kişide.
Birebir en yakınlarının anlatmasıyla olmuyor
Buradan birileri yazınca olacak.
İnanıyor musun buna?

Fake değilsen
Doktora git, ihmal etme.

Sizede acidim ama en cok esinize cocugnuza acidim kocaniz yakinda kendine baska arayislar bulabilir insallah kurtulursunuz takintinzdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…