- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Nergiscicegi
-
önden arkaya ıste kadınlar oyle yapmalı suyla, sonrada pecetyele kurulayıp bıtıyor ısımızİşte doktorda oyle düşünmemi istiyor ama bir türlü cevabını bulamıyorum sadece rahatsız olurum diye düşünüyorum.
siz yanlış anladınız ben wc ve banyo yıkama takintisi değilde kendimi wc de nasıl yıkamam gerektiği yani tuvaletimi yaptıktan sonra kendimi nasıl yikamaliyim ben dakikalArca orami burami yikiyorum ve hala temizlenemedigimi düşünüyorum. Ve her wc gidişinden sonra banyo yapıyorum genelde ve elbiselerimi baştan aşağı değiştiriyorum.
:) dogrudurAbuu ben ucuz atlatmisim o zman
Bende boyleydim daha fena hatta.tedavisiz atlattim.unv. yurt ortami beni terbiye etti
cute yorma çeneni kuzum fake yüksek ihtimal..şimdi sana sorar başka başka anlatsana diye..:)önden arkaya ıste kadınlar oyle yapmalı suyla, sonrada pecetyele kurulayıp bıtıyor ısımız
ben de tam aynısını yazacaktım ne tesadüf....Dalga geçmeyin isterseniz
Bebeginin diskisina dahi tahammulu olmayan insanin bizim tuvalet maceralarimizi anlatmamizi istemesi ne kadar inandirici bilmiyorum.Belki siz nasıl tuvalette temizlendiginizı söylerseniz bir yararı olmazmi
Belki siz nasıl tuvalette temizlendiginizı söylerseniz bir yararı olmazmi
Ben cevap verdım begenmedın mı.Tamam anlaşıldı ben bu dalga gecenlerı Allah a havale ediyorum başka birşey demiyorum.
o zaman olayı genişletelim.Dalga geçmeyin isterseniz
Sormadım mi elbette hepsine defalarca sordum anlatmaya çalışıyorlar olmuyor burada bir çok kadın var belki birinin yardımı dokunur diye dusundum.Bu nasıl soru?
Hasta olsanız bunu en yakınlarınıza çoktan sormuş olurdunuz.
Belki kız kardeşiniz, belki yengeniz yada en yakın arkadaşınız.
En olmadı eş.
Hiç mi soracak adam yok etrafınız da.
Dalga geçmek için gelmişsin.
eşini izle.Sormadım mi elbette hepsine defalarca sordum anlatmaya çalışıyorlar olmuyor burada bir çok kadın var belki birinin yardımı dokunur diye dusundum.
soru sordum o kadar cevap vermedin? yaş kaç,çalışıyor musun,bebek kaç aylık?Sormadım mi elbette hepsine defalarca sordum anlatmaya çalışıyorlar olmuyor burada bir çok kadın var belki birinin yardımı dokunur diye dusundum.
Ya yardimci olmaya calistik hatta ayrintisiyla anlattimSormadım mi elbette hepsine defalarca sordum anlatmaya çalışıyorlar olmuyor burada bir çok kadın var belki birinin yardımı dokunur diye dusundum.
Sormadım mi elbette hepsine defalarca sordum anlatmaya çalışıyorlar olmuyor burada bir çok kadın var belki birinin yardımı dokunur diye dusundum.
Sizede acidim ama en cok esinize cocugnuza acidim kocaniz yakinda kendine baska arayislar bulabilir insallah kurtulursunuz takintinzdanBende ne yapacağımı şaşırdım çok çaresizim. Bir türlü kendimi tuvalette iyi yikiyamiyorum diye düşünüyorum ve tüm gün aklımdan çıkmıyor bu ve bir yere dokunamiyorum oraya bulaşır diye her gün bir makine dolusu çamaşır yıkanıyor ve hepsi benim camasirlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?