Dinlemek isterimobsesif olabilirsiniz. bi psikiyatra danışın. ben temizlik olayımı hiç anlatmıyım
ben evi haftada bir süpürüp silip toz alıyorum. diğer altı gün hiiiiç dokunmuyorum. benimki de abartı ama seninki de öyle. peki ellerin acıyo mu temizlik yaparken böyle heyecanlanıyo musun. bide haftada ortalama kaç saat temizlik yaparsınDinlemek isterim
Onu hesaplamadim ama her bos zamanimda.Yani bos durmam bi is yaparim.Heyecan derken rahat rahat yapmam evet biraz stresli yaparimben evi haftada bir süpürüp silip toz alıyorum. diğer altı gün hiiiiç dokunmuyorum. benimki de abartı ama seninki de öyle. peki ellerin acıyo mu temizlik yaparken böyle heyecanlanıyo musun. bide haftada ortalama kaç saat temizlik yaparsın
bi git canım bence. mesela düşün bi haftada otuz saati geçiyo mu. ellerin çamaşır suyundan yanıyo mu yada gözlerin. dip bucak en küçük yerleri de temizliyor musun. bu rahatsızlığı da bilirim değişik versiyonu bende var. tedavisi de kolay ayrıca. geciktirme çok yıpranırsın bu şekildeOnu hesaplamadim ama her bos zamanimda.Yani bos durmam bi is yaparim.Heyecan derken rahat rahat yapmam evet biraz stresli yaparim
ben evi haftada bir süpürüp silip toz alıyorum. diğer altı gün hiiiiç dokunmuyorum. benimki de abartı ama seninki de öyle. peki ellerin acıyo mu temizlik yaparken böyle heyecanlanıyo musun. bide haftada ortalama kaç saat temizlik yaparsın
Ben oyleyim iste.Telefonu bile silerim.Baska evlerde isiklari acip kapatmak midemi bulandirirNadiren yaptigim seyannem var o hallediyor pek begenmiyor beni ...canima minnet...sıkmayin tatli caninizi meselaaa haftada bir dip kose girisin sonraa. camlarisilersiniz yok ben puslu seviyorum derseniz ayda bir silersiniz yerlerden toz toprak alinir hergun, arada supurge acarsiniz baktiniz gorunurde birsey yok es gecin ...
Temiz olun kesinlikle ama bu hastalik vesvese haline gelmesin dikkat edin...kimmi soyluyor?bir ara kumandalara kapi kollarina dokunmaktan tiksinen bir dooostt...
Obsesyon bu normal değil ki..Ben oyleyim iste.Telefonu bile silerim.Baska evlerde isiklari acip kapatmak midemi bulandirir
kaç yaşındasınız muhtemelen opsesyon var daha önce farketmişmiydiniz yenimi başladı 15 senedir opsesyon var bende zaman zaman artar zaman zaman pasif duruma geçer ilk üniverstedeyken başladı beter birşeydirBen oyleyim iste.Telefonu bile silerim.Baska evlerde isiklari acip kapatmak midemi bulandirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?