TEMIZLIK TAKINTISI. YARDIIIIM

Banyoyu her gun camasirsuyuyla mutlaka yikarim. Mutfak tezgahini her gun aspirinle silerim. Beyaz esyalarimi haftada bir silerm.,perdelerim kisin simsiyah oluyo ev merkezi sistem oldughu icin ayda bir perde yikar cam silerim. Evi de iki gunde bir supurur silerim. Aynen cocugum uyuyunca olmayan is bile ciksin aradan istyorum.

Benim haftada bir ütü ve temizlik için yardımcım geliyor diğer günlerde de hergün yerleri süpürürum.mutfağı temizlerim Ocak fırın dolap kapakları vs..birde hergün yaptığım tuvalet banyo temizliğidir. .gerisine karışmam. Cocuklar okuldayken yemek pişirmem lazım,köpek yürüyüşe çıkartılır vs zaten dinlenmeye vakit olmuyor..birde büyük temizlik işine hiç girişemem..

Ben cok titizim temizim diyede ovunmuyotum.Hic rahat deilim surekli is is.Bitmiyo isim.Evi supurup silip bi cay demleyip icmiyorum.Ise devam.Bnmde kizim 6 aylik onada uzuluyorum.Bnde en fazla 2 gun supurulmese ev berbat oluyo yada bana oyle geliyo

Ben viledayi hamileyken kullandim malum egilemiyodum ve evimden cok tiksinmistim.Evimi gorunce bile kusuyodum annmde kaldim bi donem.Kendim elimle siliyorum bi odayi bi defada bi kac kez

Sizde rahat deilsiniz anladigim kadariyla :)

Bnm zaten yardimci durumum yok oyle.ama kimsenin iside icime sinmez.Yani hamileykende yapmak istiyenler oldu kabul etmedim

Ben bi bilgi ediniyim en iyisi .Tesekku ederim

Ben bi an once normal bi insan olmak istiyorum

Merak etmeyin uzmanla görüştüğünüzde onun tedavisiyle gayet normale dönüceksiniz..içinizdeki duygular sizi rahatsız ettiği için ve düşünmek istemediğiniz için oluyor bunlar(bilinçaltı tabi) benimde bir dönem kompulsiyonum oldu mesela evden cıkarken ocagı kapattıgıma emin olamayıp defalarca kontrol ediyordum,anahtarı unutup unutmadığıma koyduğuma emin olduğum halde yine bakıyordum vs ..

Zaten temizlik ve bu kontrol takıntısı en yaygın olanları..birde cinsellikle ilgili olanlar falan var düşman başına

yadkma girdim.Bildim bileli hep takintiliydim.Gece yattigim oda tertemiz ve toplu olmadan uyumazdim.Perdeler halilar ayni hizada olcak.Hersey yerinde olcak bi dakka bile baska bi yerde olmiycak felan

Canim o ocak kontrol su kontrolu soylemiyim bile.Basunda bekleyip bakiyorumki icim iyice rahat etsin diye.Cok sytresliyim bu yuzden hayattan nedret ettim.Resmen hayat zindan bana

Aden25 profıl bakmıyorum sordum ne var bunda aklını kendıne sakla bılmıs

Canim o ocak kontrol su kontrolu soylemiyim bile.Basunda bekleyip bakiyorumki icim iyice rahat etsin diye.Cok sytresliyim bu yuzden hayattan nedret ettim.Resmen hayat zindan bana

Lütfen ihmal etme imkanın varsa iyi bir psikiyatr e git ve terapiye baslarsan sakın 5-6 seansta işe yaramıyor diye bırakma..bırakmazsan tamamen kurtulursun..çünkü bu hastalık ilerliyor ve ileriki evresinde kapı kollarını mendille tutmaya,misafirler gittikten sonra koltukları silmeye,ellerin parçalanıncaya kadar yıkamaya başlıyorsun

Sizde rahat deilsiniz anladigim kadariyla :)
Esim daginik acikcasi bi de cocuk ek gidaya gectigi icin ister istemes yemrk yrrkrn dokukuyor ediyor, esim bi geliyor eve ev savas alani bana kalsa yaptigim temizlik bi hafta goturur ama bi ogun yemek te bile mutfak savas alani. Hele camasir mskinemin cetigi eziyet nerdeyse herr gun aciyorum. Cok kiyafet degsiyoruz . kurumasi ayri dert katlamasi ayri dert. Daha mskineddn cikani katlamadan ustune yenisi birikiyor,

hergün dip köşe ,koltuk altları,çamaşır,ille yorgan yastık havalanır ve çalışan bir kadın olarak mesai gece 12 den önce bitmezdi,sonra bir durup düşündüm ne yapıyorum diye.....bu kadarı anormaldi ve inanılmaz bir huzur doğardı içime,dedimki bu huzuru başka birşeyde bulmalı yoksa çamaşır suyu sonum olacak.....ya hep ya hiç değil şimdilerde,çok şükür takıntı haline getirmeden aştım.....Ama evimde tiril tiril derler hani söylemesi ayıp

çalışmıyorken bende öyleydim evim hep tertemiz mis kokmalı heryer pırıl pırıl gözüksün isterdim.. ama şuan hem hamilelik hem iş saldım çayıra haftada bir temizlik yaparım tuvaleti ıkı gunde bir fırcalarım oakadar :SS

Yalnız yaşadığım halde günlük temizlik yapıyorum. Hafta sonları ise büyük temizlik yapıyorum takıntım bu malesef ortalığı dağıtan yok her şey nizami herşey tertemiz ve dolabımda herşeyim ütülü ben biraz yalnızlığa bağlıyorum biraz yaşadıklarıma sindiremediklerime vs vs. Kız kardeşim ya da herhangi bir arkadaşım bana geldiğinde ev gözümü alıyor diye güneş gözlüğü talıp espri yaparlar. Doktora gittim ama benim pek bir işime yaramadı umarım siz toparlarsınız bu çok menem bir hastalık diyebilirim sadece Allah yardımcımız olsun.

08:30 da iş başı yapıyorum ama 06:30 da uyanırım duş alırım banyomu ciflerim tuvalete çamaşır suyu dökerim yatağımı silkeler düzenlerim son kez toz alırım ardıma bakar evden çıkarım. Kendime hiç vaktim kalmıyor ne yaptıysam da bunu aşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…