- 14 Nisan 2018
- 152
- 39
- 28
- Konu Sahibi dikenlertaci
-
Onu yapıyom da gitmeden önce de yıkarım bayaNormalde tuvaletden ciktiktan sonra el yikanir )))
Hangileri normal / anormalBi kaci disinda anormal evet.fazla hijyende hastalik sebebi.
Ben de onu diyorum zaten. Normalde ciktiktan sonra yikanir ama siz girerken de yikiyorsunuz.Onu yapıyom da gitmeden önce de yıkarım baya
Evet kuruyor ve çatlıyor çevremdeki insanlar çok rahat ben bıktım bu kadar her şeye dikkat etmektenElleriniz kurumuyor mu ? Bende saydiginiz cogu seyi yapiyorum bence coguda normal gibi zaten. Gerekmedigi sürece yikamamaya calisiyorum cünkü yikadiktan sonraki hissden nefret ediyorum kuru gibi degisik bi dokusu oluyor kagit asla tutamam mesela . Bu yüzden el kremleme Hatsaligi var bende .
Aralarindan tahamül edebilceklerinizi secip ardindan yikamamaya bakin veya belirli bi süre verin su kadar dakika sonra yikiycam deyin .
Bende saydiklarinizi yapıyorum ve bu durumdan hiç rahatsız değilim, aklıma geldiği zaman hiç engel olmak da istemedim. seviyorum bu huyumu ,hiç değilse elimin temiz olduğunu bilmek beni çok mutlu ediyor.Onu yapıyom da gitmeden önce de yıkarım baya
Metrodan dolmus otobus vs. Inip eve varinca yikamak ve eve gelince teli silmek disindakiler anormal geldi banaHangileri normal / anormal
sürekli yikiyorsaniz nemlendirmeniz gerek .Evet kuruyor ve çatlıyor çevremdeki insanlar çok rahat ben bıktım bu kadar her şeye dikkat etmekten
Ben dışarıda tuvalete girmeye de korkuyorum çünkü yıkıyorum ama çeşmeye kapı koluna dokununca insanların wcden çıktıktan sonra dokundukları pis yerlere dokunuyorum diye düşünüyorumHiç birisi anormal değil, hepsini ben de yapıyorum, ki ben asla temizlik/ düzen hastası değilim, aksine ev yaşamında bayaa dağınık bir insanım.
Kadınların tuvalete girmeden önce de mutlaka ellerini yıkaması lazım bence...
Bunlarin bazilarini yapiyorum. Sabah olunca kumandalar, telefonlar, ipad, klavye hep islak mendille silerim.Birkaç şey sormak istiyorum ben mi anormalim
Tuvalete gitmeden önce elinizi yıkar mısınız
Eve gelince dışarıda kullandığınız telefon kulaklık vs siler misiniz
Dışarıda giydiğiniz kıyafete ya da çevrenizdeki insanın dışarıda kullanıp silemediği telefon vs dokununca elinizi yıkar mısınız
En ufak çiziklerinizde elinizi yıkar mısınız
Metrodan inip okul ile varınca elinizi yıkar mısınız
Kirli sepete dokununca elinizi yıkar mısınız
Pet değiştirmeden önce elinizi yıkar mısınız
Sizce bunlar anormal mi birkaç sorum daha var sürekli elime mikrop geldiğini düşünüyorum nasıl yenicem bunu aklıma geldiği halde yıkamasam geçer mi bu yukarıda yazdıklarımın hangileri Nepal sizce
Ben de mümkünse girmem. Girdiysem de kapıyı ya ayağımla, ya dirseğimle, olmadı en son çare peçete ile açıyorum.Ben dışarıda tuvalete girmeye de korkuyorum çünkü yıkıyorum ama çeşmeye kapı koluna dokununca insanların wcden çıktıktan sonra dokundukları pis yerlere dokunuyorum diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?