Temizlik takıntısı

dikenlertaci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
152
39
28
Birkaç şey sormak istiyorum ben mi anormalim
Tuvalete gitmeden önce elinizi yıkar mısınız
Eve gelince dışarıda kullandığınız telefon kulaklık vs siler misiniz
Dışarıda giydiğiniz kıyafete ya da çevrenizdeki insanın dışarıda kullanıp silemediği telefon vs dokununca elinizi yıkar mısınız
En ufak çiziklerinizde elinizi yıkar mısınız
Metrodan inip okul ile varınca elinizi yıkar mısınız
Kirli sepete dokununca elinizi yıkar mısınız
Pet değiştirmeden önce elinizi yıkar mısınız
Sizce bunlar anormal mi birkaç sorum daha var sürekli elime mikrop geldiğini düşünüyorum nasıl yenicem bunu aklıma geldiği halde yıkamasam geçer mi bu yukarıda yazdıklarımın hangileri Normal mi sizce
Edit:konu kapansın mümkünse

Son düzenleme:
Normalde tuvaletden ciktiktan sonra el yikanir )))
Evet, bir az takintilisiniz ama fazla degil.
Daha kotulerini gorduk.
Bende de surekli el yikama, el silme gibi bir huy var ama seviyorum bu huyumu.
Ozellikle elim paraya degdimi aninda yikarim ve ya silerim.
Kafede yemek yemeden once yikarim ellerimi.
Eve girdiyimde ilk isim el yikamak olur.
Olmasi gereken bu zaten.

Onu yapıyom da gitmeden önce de yıkarım baya
Ben de onu diyorum zaten. Normalde ciktiktan sonra yikanir ama siz girerken de yikiyorsunuz.
pet degistirmeden once elinizi yikamaniz guzel bir sey. Mikrop kapmazsiniz.
Ben sizde buyuk bir takinti gormedim

Elleriniz kurumuyor mu ? Bende saydiginiz cogu seyi yapiyorum bence coguda normal gibi zaten. Gerekmedigi sürece yikamamaya calisiyorum cünkü yikadiktan sonraki hissden nefret ediyorum kuru gibi degisik bi dokusu oluyor kagit asla tutamam mesela . Bu yüzden el kremleme Hatsaligi var bende .

Aralarindan tahamül edebilceklerinizi secip ardindan yikamamaya bakin veya belirli bi süre verin su kadar dakika sonra yikiycam deyin .

Kulaklık pek kullanmam ama taktığım zamanlarda ben de temizlerdim.

Tuvalet öncesi el yıkamak hijyenik açıdan sağlıklı.

Ped de aynı şekilde.

Kirli sepetine dokununca ben de yıkarım, mesela sadece makineye çamaşır atsam bile yıkarım, kirliliğinden değil, tuvalette durduğu için bana mikrop yuvası gibi gelir. Mesela sırf bu yüzden tuvalet banyo birleşik olduğu için diş fırçası ve macunu kolay kolay aynı yerde bulundurmam. Eve gelince de el ayak yüz yıkanır, çünkü dışarıdan getirilen toz toprağın haddi hesabı yok.

Dezenfektan kullanabilirsin aşırıya kaçmama şartıyla, hem bağımlılık yapıyor hem de cildi kurutuyor, onun haricinde ara ara kolonya dökebilirsin.

Evet kuruyor ve çatlıyor çevremdeki insanlar çok rahat ben bıktım bu kadar her şeye dikkat etmekten

Hiç birisi anormal değil, hepsini ben de yapıyorum, ki ben asla temizlik/ düzen hastası değilim, aksine ev yaşamında bayaa dağınık bir insanım.

Kadınların tuvalete girmeden önce de mutlaka ellerini yıkaması lazım bence...

mesaj tekrarı olmuş

Telefonu silmiyorum ama...çünkü hiç konuşmam neredeyse, mesaj falan yazdıysam, bişey yemeden el yıkarım mutlaka.

Mesela ben hiç kalem kapaklarını ağzınla açamam ya da arkadaşım bişey ikram etse kurabiye diyelim elimi 1 kurabiye için silmek yıkamak anormal görüneceği için almam teşekkür ederim ama onlar paraya dokunduktan sonra alıp yiyebiliyorlar bir çoğu telefonunu da silmiyorlar ben desem garip garip bakarlar

Ben dışarıda tuvalete girmeye de korkuyorum çünkü yıkıyorum ama çeşmeye kapı koluna dokununca insanların wcden çıktıktan sonra dokundukları pis yerlere dokunuyorum diye düşünüyorum

Bunlarin bazilarini yapiyorum. Sabah olunca kumandalar, telefonlar, ipad, klavye hep islak mendille silerim.
Kapi kulp ve prizlere dezenfektan spreyler var onlardan sikarim.
Elimi cok yikarim bu sebeple kuruma oldugundan kremlerle yasiyorum.
Baskasinin telefonuna cok dokunmam burnunu kurcalayan, yemek yedigi kirli elleriyle dokunuyorlar cunku.
Camasir sepetine camasir atinca elimi yikarim. Onlari makinaya atarken de tek kullanimlik eldivenler kullanirim. Hijyen benim icin onemli

Ben dışarıda tuvalete girmeye de korkuyorum çünkü yıkıyorum ama çeşmeye kapı koluna dokununca insanların wcden çıktıktan sonra dokundukları pis yerlere dokunuyorum diye düşünüyorum
Ben de mümkünse girmem. Girdiysem de kapıyı ya ayağımla, ya dirseğimle, olmadı en son çare peçete ile açıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…