- 14 Nisan 2018
- 152
- 39
- 28
- Konu Sahibi dikenlertaci
-
Evde dahil olsa da mıBu da gayet normal,mikrop kapmayı önlemek açısından
Çoğunu ben de yapıyorum olması gereken bu. Takıntı falan değil.Birkaç şey sormak istiyorum ben mi anormalim
Tuvalete gitmeden önce elinizi yıkar mısınız
Eve gelince dışarıda kullandığınız telefon kulaklık vs siler misiniz
Dışarıda giydiğiniz kıyafete ya da çevrenizdeki insanın dışarıda kullanıp silemediği telefon vs dokununca elinizi yıkar mısınız
En ufak çiziklerinizde elinizi yıkar mısınız
Metrodan inip okul ile varınca elinizi yıkar mısınız
Kirli sepete dokununca elinizi yıkar mısınız
Pet değiştirmeden önce elinizi yıkar mısınız
Sizce bunlar anormal mi birkaç sorum daha var sürekli elime mikrop geldiğini düşünüyorum nasıl yenicem bunu aklıma geldiği halde yıkamasam geçer mi bu yukarıda yazdıklarımın hangileri Nepal sizce
Aynen bende kedimi öper ve beraber uyuyoruz :)Bu saydiklarinin hicbirini yapmam. Hatta iki dakika once kumunu esip kakasini yapan kediyle uyurum, sokakta bulduğum kediyi kopegi muck diye operim,bir yandan kafedeki kediyi sevip bir yandan yemegime devam ederim, herkesin k.cini koydugu koltuğa patlamis misirim dokulurse dokuleni avuclar agzima atarim, kampta su bulamazsam dus alamam. Denize girer cikar temizlendigime inanirim :))) 28 yasindayim masallah domuz gibiyim:))) mikrop insana zarar verseydi ilk ben nallari dikerdim. Isin garibi benim temizligiyle ovunen arkadaslarimin hepsinin bir problemi var. Biri havuza ne zaman girse sistit olur, biri bilmemnereden hastalik kapar...bense kamp yaparken sabah denize girdigim bikini ustumde kurur,ustune sortumu giyer güne onla devam ederim. Birseycik de olmaz :))
Sakinan goze cop batar bence
Bence evet, yani bana yaptıklarınız anormal gelmedi ama bu düzeyi de geçmemeye çalışın,biraz sıklığı azaltmaya çalışabilirsinizEvde dahil olsa da mı
Teşekkür ederim bir de elimi gözüme burnuma ağzıma yıkamadan asla götürmem temizleyeceksem oraları bile önce elimi yıkarım bunun normalliği ne ölçüdeBence evet, yani bana yaptıklarınız anormal gelmedi ama bu düzeyi de geçmemeye çalışın,biraz sıklığı azaltmaya çalışabilirsiniz
Şu an sanırım siz kendinize takıntı teşhisi koydunuz,ve buradaki fikirlere göre de biraz da olsa kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz :) Ama bir doktora gitmekte danışmakta fayda var çünkü neden;çeşit çeşit insanız herkesin temizlik anlayışı da farklı. Kimisi tuvaletten önce ellerini yıkarken, kimisi çıktıktan sonra bile yıkamaz. Kimisi yemek yapmaya başlamadan önce tırnak aralarına kadar yıkar temizler, kimisi bi suya sabuna değdirir. Ben dışarıdan gelince telefonu silmiyorum aklıma da gelmiyor açıkçası, ama bir arkadaşımız uyanınca tabletini telefonları sildiğini yazmış,görünce aa neden olmasın ben de yapayım artık dedim. Yani sizin yaptıklarınızı yapan birilerine göre bu saydıklarınız normal olup, kimisine de abartı gelebilir :)Teşekkür ederim bir de elimi gözüme burnuma ağzıma yıkamadan asla götürmem temizleyeceksem oraları bile önce elimi yıkarım bunun normalliği ne ölçüde
Bence bu kadarı anormal , hayatı kendinize zehir ediyorsunuz bu kadar ugrasmayip da aynı standartlarda yasayabiliyorum yani gayet de rahatımBirkaç şey sormak istiyorum ben mi anormalim
Tuvalete gitmeden önce elinizi yıkar mısınız
Eve gelince dışarıda kullandığınız telefon kulaklık vs siler misiniz
Dışarıda giydiğiniz kıyafete ya da çevrenizdeki insanın dışarıda kullanıp silemediği telefon vs dokununca elinizi yıkar mısınız
En ufak çiziklerinizde elinizi yıkar mısınız
Metrodan inip okul ile varınca elinizi yıkar mısınız
Kirli sepete dokununca elinizi yıkar mısınız
Pet değiştirmeden önce elinizi yıkar mısınız
Sizce bunlar anormal mi birkaç sorum daha var sürekli elime mikrop geldiğini düşünüyorum nasıl yenicem bunu aklıma geldiği halde yıkamasam geçer mi bu yukarıda yazdıklarımın hangileri Nepal sizce
Onu yapıyom da gitmeden önce de yıkarım baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?