Parantez içinde eşinizin erkek olduğunu belirtmeniz iyi olduEşimle evleneli 1 yıl kadar oldu. Eşim(erkek) çok titiz bir insan. Ama ben onun kadar titiz değilim ve evde temizlik yapamıyorum. Yani içimden gelmiyo istekle yapmıyorum yapsam bile 2. gün aynı hale geliyor. Artık bu konuda tartışmaktan da çok yoruldum. Neler yapabilirim nasıl ilerleyebilirim? Gerçekten çok bunaldım
açıkcası içimden gelmiyor hiçEşim (erkek).başka bir ihtimal varmı.
Yardımcı birini alın yapamiyorsaniz.mecbur yapılacak o işler.esinizle birlikte yapın.yiyip içip yatayım gezeyim kafasinda iseniz işiniz zor evlenmeseydiniz.yok istiyorum ama elimi kaldıracak gücüm yok diyorsanız değerlerinize baktırın.
ay dağınığım ya itiraf ediyorum baya dağınığım galiba benEv aynı hale geliyor demenizden yola çıkarak acaba dağınık mısınız evde çok eşya da temizlik yapmayı etkiliyor fazla eşya varsa onlardan kurtul ev işi nankör zaten
çalışıyorumToplamak mı dağınıklık mı? Çalışıyor musunuz?
ayParantez içinde eşinizin erkek olduğunu belirtmeniz iyi oldu
Konu içinse, Çok titiz ise muhterem yardım etsin madem.
iş bölümü yapın. Ve çalışıyor musunuz?Eşimle evleneli 1 yıl kadar oldu. Eşim(erkek) çok titiz bir insan. Ama ben onun kadar titiz değilim ve evde temizlik yapamıyorum. Yani içimden gelmiyo istekle yapmıyorum yapsam bile 2. gün aynı hale geliyor. Artık bu konuda tartışmaktan da çok yoruldum. Neler yapabilirim nasıl ilerleyebilirim? Gerçekten çok bunaldım
ama onun da işi çok ağır, yani çok yorulup geliyor elinden geldiğince yapıyor. benim işim ona göre hafif tabi o yüzden benden bekliyor birazesin titizse esin yapsin sen de alisveris gibi, yemek gibi, fatura takibi gibi sorumluluklari al olsun bitsin
ben de daginik bir insanimdir, bir cesit yemek yapar mutfagin icinden gecerim:)
nişanlımla anlasmamiz yemekler benden bulaşık, supurge, ortalik toplamak ondan, tuvalet ve mutfak lavabosu ocak temizligi benden seklinde. bir de her mevsim gecisinde detayli temizlik var 3 ayda bir.
7/24 olmasa da gunun cogunda beraber evdeyiz, sistem bir senedir guzelce isliyor. evlendikten sonra da degisecegini sanmiyorum.
siz de bir gorev dagilimi yapin, zoraki sekilde halletmeye calisin sizinkileri.
ya da silme supurge camasir sizden olsun, butcenizden robot supurge ve kurutma makinasi ayirin kendi isinizi kolaylastirin
ortaklaşa herkesin işi kendine ağır diyeceksin sen olmasaydın. temızlıgını yapmayacak mıydı?ama onun da işi çok ağır, yani çok yorulup geliyor elinden geldiğince yapıyor. benim işim ona göre hafif tabi o yüzden benden bekliyor biraz
annesi yapıyormuşortaklaşa herkesin işi kendine ağır diyeceksin sen olmasaydın. temızlıgını yapmayacak mıydı?
olmaz sen annesi değilsin maaşından istiyor mu peki? Yoksa dokunmuyor kendı parasından mı harcama yapıyor? İş bölümü yapmamız Gerek tek başına altından kalkamıyorum de ya da kadın tut temizlettir çalışıyorsun sonuçtaannesi yapıyormuşanneci biri değildir daha çok işine odaklı ama annesi evinde her işi eksiksiz yapıyor. çalışmadığı için tabi. bir kaç kez anlatmaya çalıştım ama konu sen de çalışmasan evle ilgilensen olur mu diye ricaya geliyor. Bu sefer de benim gönlüm olmuyor, calismak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?