olabilir. onun isinde kadin calismiyor mu? o kadin eve gittiğinde temizlik de yapiyor yemek de yapiyorama onun da işi çok ağır, yani çok yorulup geliyor elinden geldiğince yapıyor. benim işim ona göre hafif tabi o yüzden benden bekliyor biraz
yok istemez maaşımdan kendi maaşıyla hallederolmaz sen annesi değilsin maaşından istiyor mu peki? Yoksa dokunmuyor kendı parasından mı harcama yapıyor? İş bölümü yapmamız Gerek tek başına altından kalkamıyorum de ya da kadın tut temizlettir çalışıyorsun sonuçta
tamam yardımcı tut haftalık gelip temızlesınyok istemez maaşımdan kendi maaşıyla halleder
İki kisi çalışıyorsanız yardimci tutun. Saçmalık yani iş yükünü size paslamak istemesi.annesi yapıyormuşanneci biri değildir daha çok işine odaklı ama annesi evinde her işi eksiksiz yapıyor. çalışmadığı için tabi. bir kaç kez anlatmaya çalıştım ama konu sen de çalışmasan evle ilgilensen olur mu diye ricaya geliyor. Bu sefer de benim gönlüm olmuyor, calismak istiyorum
öfkenizi anlıyorumolabilir. onun isinde kadin calismiyor mu? o kadin eve gittiğinde temizlik de yapiyor yemek de yapiyor
esin neden yapmasin?
ya da senin isinde calisan erkek (az çalıştigini varsayarsak) eve gidiyor "tum gun calistim" diye yayiyor g.tünü oturuyor.
bunun cok calismakla alakasi yok erkeklik ve ataerkiyle alakasi var
sensiz yasasa bu isleri yapmayacak miydi? ne degisti evlenince hizmetçi mi aldi?
sen de "elinden geldigince yapiyorsun" ama ona yetmiyor. niye onun elinden geldigince yapmasi sana yetiyor da artiyor?
oh ne ala memleket valla
su ulkede erkek olmak varmis kaderde
Evini beğenmiyor sevmiyor olabilirsin..Eşimle evleneli 1 yıl kadar oldu. Eşim(erkek) çok titiz bir insan. Ama ben onun kadar titiz değilim ve evde temizlik yapamıyorum. Yani içimden gelmiyo istekle yapmıyorum yapsam bile 2. gün aynı hale geliyor. Artık bu konuda tartışmaktan da çok yoruldum. Neler yapabilirim nasıl ilerleyebilirim? Gerçekten çok bunaldım
iste sen de sunu anlamiyorsunöfkenizi anlıyorumama o da yapıyor yanlış anlaşıldı sanırım, sadece bana göre bir tık azz yapıyor ama yine de yetmiyor. ondan bahsediyordum
neden yapamadığımı ben bile bilmiyorum inanın içimden gelmiyor hiçEvini beğenmiyor sevmiyor olabilirsin..
Ama ev temizliğinde pek zorlu bişey yok,
Örneğin. Hergün biryeri yap yada yaparken bir odayı bitirdikten sonra cek kapısını diğer odalara devam et.
Günlük işlerini devamlı yaparsan erttesi gününe hiç işin kalmaz.
Hergün ev süpürlmeli , en az 2 günde bir yerler paspaslanmalı.
Çamaşırları biriktirmeden yıka as.
Bence cocuk yoksa kendini alıştır bu rutine sonradan insan çok zorlanır. Yani neden yapamıyosun anlayamadım orası senin evin yuvan başkası oturmıyor orada.
her gun kim ev supuruyor ya hergun ev supurulecek kadar pislenir mi ev?Hergün ev süpürlmeli , en az 2 günde bir yerler paspaslanmalı.
Yok artık evi temizlemek için işi bırakmanızı mı istiyorannesi yapıyormuşanneci biri değildir daha çok işine odaklı ama annesi evinde her işi eksiksiz yapıyor. çalışmadığı için tabi. bir kaç kez anlatmaya çalıştım ama konu sen de çalışmasan evle ilgilensen olur mu diye ricaya geliyor. Bu sefer de benim gönlüm olmuyor, calismak istiyorum
ay tam olarak ben işte buYok artık evi temizlemek için işi bırakmanızı mı istiyorBebek yoksa, her gün de misafir gelmiyorsa temizliği salın biraz. Bana göre temiz, sana kirli geliyorsa temizle ya da ya da yardımcı al eve deyin. Masanın altındaki çekirdek kabuğuyla bakışıyoruz ama hiç alasım yok. Çamaşırlar da koltukta iki gündür katlanmayı bekliyor, demin birkaç parça katladım kalanı yarına
Daha çok yeni evlisin çocuk olmadan gereksiz büyük-küçük eşyanızın çaresine bakın.
Yoksa ne yaparsanız yapın, görünen işten çok büyük olur yorgunluğunuz.
Robot süpürge, dikey süpürge yoksa al
Ay abartın. Her gün ev süpürmek, en az 2 günde bir yer silmek. Siz öyle yapın tamam da normal bir tavsiye degil bu çalışan insanlar için. Hic de gerek yok.Evini beğenmiyor sevmiyor olabilirsin..
Ama ev temizliğinde pek zorlu bişey yok,
Örneğin. Hergün biryeri yap yada yaparken bir odayı bitirdikten sonra cek kapısını diğer odalara devam et.
Günlük işlerini devamlı yaparsan erttesi gününe hiç işin kalmaz.
Hergün ev süpürlmeli , en az 2 günde bir yerler paspaslanmalı.
Çamaşırları biriktirmeden yıka as.
Bence cocuk yoksa kendini alıştır bu rutine sonradan insan çok zorlanır. Yani neden yapamıyosun anlayamadım orası senin evin yuvan başkası oturmıyor orada.
Yok artık çalışma evde otur ev işi yap diyen koca?annesi yapıyormuşanneci biri değildir daha çok işine odaklı ama annesi evinde her işi eksiksiz yapıyor. çalışmadığı için tabi. bir kaç kez anlatmaya çalıştım ama konu sen de çalışmasan evle ilgilensen olur mu diye ricaya geliyor. Bu sefer de benim gönlüm olmuyor, calismak istiyorum
Her gün ev süpürecek ve 2 günde bir yerleri paspaslayacak zamanınız nasıl oluyor ev hanımı mısınız?Hergün ev süpürlmeli , en az 2 günde bir yerler paspaslanmalı.
Eşinin erkek olduğunu söylemen çok iyi olduEşimle evleneli 1 yıl kadar oldu. Eşim(erkek) çok titiz bir insan. Ama ben onun kadar titiz değilim ve evde temizlik yapamıyorum. Yani içimden gelmiyo istekle yapmıyorum yapsam bile 2. gün aynı hale geliyor. Artık bu konuda tartışmaktan da çok yoruldum. Neler yapabilirim nasıl ilerleyebilirim? Gerçekten çok bunaldım
komple bastan asagi redflag adamlar nasil iyi koca diye aniliyorlar, şok oluyorum.annesi yapıyormuşanneci biri değildir daha çok işine odaklı ama annesi evinde her işi eksiksiz yapıyor. çalışmadığı için tabi. bir kaç kez anlatmaya çalıştım ama konu sen de çalışmasan evle ilgilensen olur mu diye ricaya geliyor. Bu sefer de benim gönlüm olmuyor, calismak istiyorum
ama seninki de pasaklılığa giriyor o kadar uzun boylu değilYok artık evi temizlemek için işi bırakmanızı mı istiyorBebek yoksa, her gün de misafir gelmiyorsa temizliği salın biraz. Bana göre temiz, sana kirli geliyorsa temizle ya da ya da yardımcı al eve deyin. Masanın altındaki çekirdek kabuğuyla bakışıyoruz ama hiç alasım yok. Çamaşırlar da koltukta iki gündür katlanmayı bekliyor, demin birkaç parça katladım kalanı yarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?