temizlikçi çağıranlar bakabilirmi?

senin bayan ist ataşehire gelirse bende alayım :26: ciddiyim...

amanınn ne kadarda güzel valla nerdesin arkadaşım sen banada gelseya senin kadın

samsundayım işini bilen beni yormayacak birini arıyorum varsa bildiğiniz biri lütfen bana ulaşın
artık yoruldum ayda 2 kere geliyo yaptığı bişey yok ev büyük 2 kere yetmiyo diyo
sanki sanarsın malikane temizliyor
epi topu 140 mkare ev yani
bir kızım birde ben ne halı ne koltuk temizlesin istemiyorum inceden süpür sil toz al ne var canım bunda yarım günlük mesele ama nerdeeee

Evet bunlar yapılıyor. Hatta koltuk silinmeside dahil ama mutfak dolaplarının içine karışmıyorlar. Sabah 8.30 da gelip, akşam 5-6 ya kadar hepsi oluyor.

Gayet iyi bence. Ben 120TL veriyorum iki bayan geliyor, öğlene kadar bu saydıklarınızın dışında ütü ve koltukta siliyorlar.

Bu işler normal olağan işler.Mesela cam sildirmiyeceksem duvarları siler,ya ekstra ütü.halılar silinir.

ben temizlik için yardıma bayan almıyorum,kendim yapıyorum..
ama annemler,teyzemler aynı bayanı alıyorlar ve bu zamana kadar tam anlamıyla memnun kaldıkları olmadı..
son gelen ilk geldiğinde çok güzel yapmış ama sonraki gelişlerinde hep savsaklamış işi..
en son hepsine aynı şeyi yaptı..yarım gün geleceğim yanımda kuzinimde olacak dedi..günlük aldığı ücretin biraz daha üstüne konulup bölüştürülmesini istedi..mesela 80 alıyorsa 100 alıp 50-50 bölüştürülecek ama yarım günde temizlik yapıp gideceklerdi.. gelmişler sabah kahvaltısı yapmışlar 1 saat laklakla geçen kahvaltı.işe başlamışlar aynı odadan ama birtürlü odalarda çıkamıyorlarmış..sonra demişlerki "işi yetiştiremeyeceğiz akşama kadar kalıcaz sen bize 160 ver,bir de öğle yemeği".. bizimkilerde asla laf söyleyemezler,baştan öyle söylemedin gibi...
sonuç olarak kadın kendisi yarım günü teklif etti,çocuklarıyla ilgilenmesi gerekiyormuş ve o yüzden kuzinini getirmişti..(annem-anneannem ve teyzeme) aynı şekilde davranmışlar.ve iş bittiğinde evde temizlik yapıldımı yapılmadımı kokusu bile yoktu.. kendi kaybetti bizimkilerden kaç aile alıyordu onu.. şimdi başka bir bayanla anlaştı bizimkiler..bakalım inşallah bu bayanlar gibi değildir yeni gelecek bayan..

Benim kadın koltuk ve halı temizliğinide yapıyor,ekstradan sağolsun ütüleride yapıyor..ama buzdolabı ve mutfak dolaplarını ilk kez duydum

Sizinki baya iyimiş hangi şehirdesinin ve ücret bilgisi verebilirmisiniz?

kendi evime ilk temizlikçi aldığım gün geldi aklıma :) kahvaltısı ve öğle yemeğine kadar hazırladım. üstten elektrik süpürgesi ile aldı,daha sonra detaylı alacagını söyledi ve camlara girişti. Evet benim camlarım çok fazla, balkon 4 tane ama bana hepsini bitirecegini söyledi. o zamanlar iyide para vermiştim, ona göre anlaşmıştık. neyse sabah 8.30da başladı akşam 6 da mesaim bitti dedi ve yaptığı balkon ve cam o kadar ben bile kendim yaptığımda daha fazlasını yapıyordum. toz, banyo yer silmesi vs. hiç birşey yok. çıkarken evin içinin dağınık ve temizlenmediğini söyledimde, birde üstüne demez mi yok yaptım diye. gözümün içine baka baka yalan söyledi. Eşim bile eve geldiğinde beni temizlik yaparken gördüğünde çok sinirlenmişti işini düzgün yapan bulması zor, evine sokacak kadar güvenecek insan bulması daha zor.

Benim hatun yemezgillerden..açmısın diyorum yok,beraber yiyelim gel diyorum yok..su almaya bile çekiniyor,benim ki sabah 9:00 da geliyor 16:00 işi bitmiş oluyor..bizde çok araştırdık ve araştırmalarımız sonucunda referanslarında ötürü onu almıştık eve..çok çok memnunum.

Gayet iyi bence. Ben 120TL veriyorum iki bayan geliyor, öğlene kadar bu saydıklarınızın dışında ütü ve koltukta siliyorlar.

Bana da iki bayan geliyor 120 veriyorum ayni kişiler mi yoksa

Valla ben evhanimiyim cok seyrek alıyorum iki ikibucuk ayda bir falan. Geldiklerinde bazi ince isleri ben yapmis oluyorum mesela alt dolapları yerlestirsil erzak dolabi gibi geri kalan herseyi onlar yapiyor şöyle;

-camlar
-koltuklar siliniyor
-halilar kaldirilip heryer yer beziyle siliniyor
-kapilar toz yerleri aliniyor
-perdeleri yikiyorum onlar asiyor
-(ankastreyi ben yapmis oluyorum) üst mutfak dolapları ic dış buzdolabi cekiliyor arkasi siliniyor
-ben portmantoyu ayakjabiligi siliyorum
-gardolabin üstü sifonyerler cekilip arkalari siliniyor
-banyo duvarlarlarina varana kadar siliniyor dusakabin falan

Bunlarin arasinda bir tek koltuklari ben istiyorum gerisini kendi istekleriyle yapiyorlar bir de evin temiz diyolar o yüzden de bu kadar ise girisebiliyor olabilirler
120 ise 135 veriyorum bide o var tabii

Arkadaşlar 2+1 evim için temizliğe yardımcı bayana ihtiyacım var.

Yeni evliyim ve çalışıyorum her ay 1 kere olmak üzere;

Camlar silinecek (2 salon, 1 y.odası, 1 oturma odası camı)
Yerler süpürülüp, silinecek.
Toz alınacak
Koltuk ve Halılar silinecek
Mutfak dolapları ve buzdolabı temizlenecek.
Banyo WC temizlenecek

Yapılacak işler bunlar. Anadolu yakası-Maltepe çevresinde çalıştığınız güvendiğiniz kişiler varsa tavsiyelere açığım.

Şuraya konu açabilirsin veya iş arayanların ilanlarına bakabilirsin: http://www.kadinlarkulubu.com/is-kariyer-f45/

Edit: Ay zaten yazmışsın, şimdi gördüm :) Neyse mesajım dursun, belki başkalarının işine yarar.

Son düzenleme:
Merhaba ,
Beylikdüzünde oturuyorum, günlük olarak uzun süredir ev işlerine yardıma giditorum.
Cam, banyo tuvalet, halı , koltuklar, bulaşık çamaşır işleri titizlikle ve güven içerisinde yapıyorum. İki küçük cocuğum olduğundan ancak gündelik temizlik işleri yapabiliyorum. İhtiyacınız olursa ilgilenirseniz sevinirim.İyi akşamlar dilerim.

canım benim ben istanbul çatalcada yaşıyorum ,umarım sende bulursun benim yardımcım gibi birini ..

valla tam benim aradığım gibi bir kadınmış bu. ben de beylikdüzündeyim. acaba gelir mi bu taraflara? bi sorsanız.

sorun çıkarmaması lazım aslında.ananem yaşlandığından annemlerinde sağlık durumu el vermediğinden yıldır bayramlarda temizlikçi tutuyoruz bizde.eve bir giriyo koltuklardan tuvalete banyoya camlara yerlere dolaplara kadar siliyor..ıh mıh edenini görmedim..zatenn eviniz temizdir yani en azından bakımlıdır kadın girip dip doruk temizlicek işi bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…