- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Hosbuldum sağol. .ne hale geldi bu insanlar yaaBu yuzden kimseye güvenmiyorum aramiza hoşgeldin
Keşke emin olmasaydım..uzun haftalar boyunca takip ettim bir kez para kayboldu diye yazmıyorum bunu yani..hatta ütü yaptığı odaya gizli camara yerleştirdim her zaman bir miktar para koyduğum çekmecede alırken yakaladimKesin eminmisiniz aldığına. Başkası almş olamazmı?
Yıllardır almamışmıydı hiç?
Daha önce yapmıyordu büyük ihtimalle yada ben farketmiyordum bilmiyorum açıkçası. .ama son aylarda sürekli para sıkıntısı çektiğinde soz ediyordu..eminim ki kendini mecbur hissetti..ama yanıldı isteseydi geri bile istemeden zaten verirdim hatta bir ara teklifte ettim kabul etmedi. .demekki çalmayı tercih etmiş. .ama nerden bılıyosunuzz kanıt var mı kı elınızde ? Belkı de mecbur kalmıstır
Bısey soylıcem ama sız evlı mısınız belkı esınız almıstır da soylemeyı unutmustur.. Ya da evınızde bır aılenız falan. Ayrıca naptınız bayanı cıkardınız mı işten ? Sordun mu ona ne soyledı sana acayıp merak ettım, sonucta ciddı bır suclama buDaha önce yapmıyordu büyük ihtimalle yada ben farketmiyordum bilmiyorum açıkçası. .ama son aylarda sürekli para sıkıntısı çektiğinde soz ediyordu..eminim ki kendini mecbur hissetti..ama yanıldı isteseydi geri bile istemeden zaten verirdim hatta bir ara teklifte ettim kabul etmedi. .demekki çalmayı tercih etmiş. .
Yüzleştiniz mi?Keşke emin olmasaydım..uzun haftalar boyunca takip ettim bir kez para kayboldu diye yazmıyorum bunu yani..hatta ütü yaptığı odaya gizli camara yerleştirdim her zaman bir miktar para koyduğum çekmecede alırken yakaladim
Eminim onun geldiği günlerde özel olarak önlem aldım. .ilk farketti gide inanamadım üst üste haftalarca denedim..küçük meblaglar olduğu için cesaret edebildi tabi..her geldiğinde bir miktar almış. .ve en son iki gün önce camara çekti alırken. .Ne oldu ki? Evinizde hırsızlığı o kişinin yaptığına emin misiniz? Böyle hırsızlık gibi huylar ortaya yıllar sonra çıkmaz çünkü. Kadın huy değiştirmediyse tabi.
Eşim almadı zaten fareden oydu ilk..Bısey soylıcem ama sız evlı mısınız belkı esınız almıstır da soylemeyı unutmustur.. Ya da evınızde bır aılenız falan. Ayrıca naptınız bayanı cıkardınız mı işten ? Sordun mu ona ne soyledı sana acayıp merak ettım, sonucta ciddı bır suclama bu
Telefondan yazıyorum tel kafasına göre bazı kelimeleri değiştiriyor kusura bakmayın. .Eşim almadı zaten fareden oydu ilk..
Eşimin cüzdanından almış ilk..inanmadım takip ettim..ve yakaladım. .
Ona sormadım. .üzmek uyandırmak istemedim..polise asla şikayette etmedim etmemde..
Çünkü yıllardır tanıyorum onu..eşi vefat etti 6 sene önce 4 çocuğuna o baktı..mecbur kaldı eminim..işten çıkardım tabiki..
Artık kendim yapicam temizliği sen gelme dedim..
Giyinemez..ben böyle bir şüphe duyuyorsam hakkım var ve suç degilEve cam koyup gizlice izlediniz mi ? Bu yasak değil mi sonuçta o odada giyinebilir .
Saka yapiyor olun lutfen.Bu olaydan dikkatinizi bu cekmis olamaz...Eve cam koyup gizlice izlediniz mi ? Bu yasak değil mi sonuçta o odada giyinebilir .
Sadece hırsızlık yapmanın ne iğrenç birşey olduğuna dair imalarda bulundum..direk birşey demedim..çok utanır mahvolurDu. .zaten kalp problemine var kadında..istemedim kötü olmasını. .sadece işten ayrıldı artıkYüzleştiniz mi?
Artık eve bir yardımcı alırsam evden hiç ayrilmayip ortada para pul birşey bırakmiycamPeki ne düşünüyorsunuz bundan sonrası için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?