Temizlikçi hatun hırsız çıktı

çok üzülmüşssünüz belli, fakat bi o kadarda iyi kalplisiniz yine onu düşünmüşsünüz, allah gönlünüze göre versin .

Her insanın evinde açık kamera olabilir. Çaldıysa görürdünüz, Çalmadiysa görmezdiniz. Günaha girmek falan ne alaka?
Zulmetmedi, kalp kırmadı, can yakmadi ama caldi. Bu insan çalışıyor, farkında mısınız? Çalışmayip hırsızlık yapana " çalış kazan" deriz. Bu kadın çalıştığı evi soyuyor üstelik. Hırsızlık en adi suçların başında gelir. Kabul edilebilir hiçbir yani yok. Bu forumda çoluk çocuk da oluyor. Hırsızlık, en ahlaksız suçların başında gelir. 1 kuruş da 1000 kuruş da aynı. Çalışırken mecbur olmak diye bir şey söz konusu hiç olamaz

Acaba başkasının almış olma ihtimali var mı ?
Kadınla konuştunuz mu ?

Bu forumda ki çocuklar mi var?himm artık herkes dikkatli olsun..yazdığımız konuların hiçbiri onlara göre değil zira..
Gelelim asıl konuya..ben üstte de yazdığım gibi hırsızlık kötü bir suçtur diyorum aksini zaten kimse söyleyemez..kelimelerimi carpitamadan elestirseniz sizde haksızlık yapmak gibi bir suç işlememiş olursunuz..
Yada belki anlamadınız ne yazdığımı..
Bahsettigim insanı tanıyan benim dolayısı ile durumu sizden iyi bilirim

Ve tabi şu da var..günaha girmek ne alaka demişsiniz ya..şöyle anlatayım;Çalmis olabileceğini tahmin ettiğim ilk an bu tahminle olmaz boşuna kadına haksızlık yapmayayım en iyisi gözümle görüp ondan sonra karar vereyim dedim..
Mantık
Ok?

Kamera koysaydınız çalmış mi calmamis mi görürdünüz. Günaha girmek gibi bir durumumuz olmazdı.
Halinizden memnunsaniz sorun yok. Fikir soruyorsunuz, söylüyoruz. Madem affettiniz, sorun yok , devam edin

Kamera koysaydınız çalmış mi calmamis mi görürdünüz. Günaha girmek gibi bir durumumuz olmazdı.
Halinizden memnunsaniz sorun yok. Fikir soruyorsunuz, söylüyoruz. Madem affettiniz, sorun yok , devam edin
Önceki yazılarımda dikkat etmediniz sanırım camera koyup öyle emin olduğumu zaten yazmistim )

Siz affetmissiniz, kılıf bulmuşsunuz, dert edip konu açmaya gerek yoktu. Bir şey çarpıttigim yok, bana göre hırsızlık en büyük suçtur. Bazı şeylerin "ama"si olmaz. Evimden , çantamdan bir şey çalan insanın nedeni beni ilgilendirmez. Kalp kırmadı, haksızlık yapmadı, eziyet etmedi demem. Siz madem diyorsunuz dert etmeyin, devam edin böyle yasamaya

BenI üzen insanlara güvenip te hayal kırıklığı yaşamak. .
Ayrıca hırsızlığın çok kötü bir suç olduğunu inkar eden yok
Yalnin şu var bazıları zevk için çalar bazıları mecburiyetten..
Fırından aç kaldığı için ekmek çalan mi daha suçludur altında Mercedes ile gezip kuyumcuyu soyan mı??
Benim onu affetme nedenim işte budur
Anlamak istemiyor olursunuz da çok önemli değil açıkcasi. ..

Ah birde şu var ben istediğim konu hakkında konu açar istediğim şekilde yazarım. .
Gerek olması değil benim istiyor olmam yeterli..
İyi akşamlar. .

Kadın sizin evde çalışıyor zaten, parasını alıp bir de sizi soyuyor. Aç değil yani. Devam edin , affetmek istiyorsanız neden konu açtınız? Soruyorum cevap yok

Ah birde şu var ben istediğim konu hakkında konu açar istediğim şekilde yazarım. .
Gerek olması değil benim istiyor olmam yeterli..
İyi akşamlar. .
Aynı şekilde herkes istediği gibi cevap yazabilir. Bizim de istediğimizi yazmaya hakkımız var. Siz ne derseniz deyin, o kadın aşağılık bir hırsız , savunmaya devam edin. Savunmaniz beni ilgilendirmez normal şartlarda, konu açmayın o halde. Acıyorsanız da yorumları kabul edeceksiniz

Kadın sizin evde çalışıyor zaten, parasını alıp bir de sizi soyuyor. Aç değil yani. Devam edin , affetmek istiyorsanız neden konu açtınız? Soruyorum cevap yok
Affetmiş olmam ona kızgın olmadığımı yaptığını onayladıgimi göstermez..
Neden konu açtığımı anlayan anladı. .gecinizzz

Yazdıklarımdan tek bir kelime bile anlamadan eleştiriyor olmak rahatsız etmiyor mu sizi?kamera koysaydın anlardın diyecek kadar uzaksınız konuya..
Keşke bir ne olduğunu anlayıp ondan sonra yorum yapsanız bende kabul etsem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…