- 13 Kasım 2015
- 244
- 333
- 53
- 29
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Bu cümleler artık hepimiz için geçerli. .Bir şarkı vardı aklıma o geldi benimde. .Sizin yaşadıklarınıza ancak bu cümleler akla getiriyor - Evler büyüdü ama Aileler
küçüldü,
- Zeka arttı ama Vicdan azaldı,
- Uzay yakın ama Komşu uzak
oldu,
- İletişim araçları arttı ama
Muhabbet azaldı.
- İlaçlar arttı ama Kanserde
çoğaldı,
- Bilgi arttı ama güven azaldı,
- Ben'ler büyüdü ama Biz'ler
azaldı.
Dini vecibelerini yerine getiren bir insan bunu yapmaya vicdani el vermez demek istemiş konu sahibi ki bencede hergece kuran okumasi bosuna tanriyi kandirir gibi gunah cikariyo sankiKuran okumasıyla konu ne alaka ben çok kızıyorum başı kapalıydı çok güvendim kuran okuyordu çok güvendim insan ince insan olmalı onun dini vecibelerini yapması sizi ilgilendirmemeli nasıl bir dürüstlüğe sahip bu insan bakmalısınız ne isler yapan insanlar var bunu hic karıştırmayın bence
Hayır saka yapmıyorum. Durum kötü tabi ki insanın güvendiği kişinin böyle yapması. Kimseye güvenemez olduk. Geçende burada bir konu okumuştum bakıcıyla ilgiliydi ve eve ondan habersiz kamera konulmasının suç olduğu yazıyordu bir çok kişide bunu söylemişti ona istinaden böyle bir şey dedim.Saka yapiyor olun lutfen.Bu olaydan dikkatinizi bu cekmis olamaz...
Bunu yazmamin nedeni içinde Allah korkusu olan biriydi anlamındadır.özel olarak kuran okuyan insanları bir genelleme yaparak suçlamayın źaten..bende okuyorum kuran ayrıca. .Kuran okumasıyla konu ne alaka ben çok kızıyorum başı kapalıydı çok güvendim kuran okuyordu çok güvendim insan ince insan olmalı onun dini vecibelerini yapması sizi ilgilendirmemeli nasıl bir dürüstlüğe sahip bu insan bakmalısınız ne isler yapan insanlar var bunu hic karıştırmayın bence
Bende yıllardır alıyorum birini ve Allah korusun başıma gelse ne yaparım bilmiyorum eminim anlamıştır durumuArtık eve bir yardımcı alırsam evden hiç ayrilmayip ortada para pul birşey bırakmiycam
Güvenmemek lazım. .ders oldu
Bu cümleler artık hepimiz için geçerli. .Bir şarkı vardı aklıma o geldi benimde. .
İnsanların yüzlerini göremiyorum. .boğazım düğüm düğüm çözemiyorum. .
Sevdiğim güvendiğim insanların beni hayal kırıklığına ugratmasindan cidden bıktım..ya ben cokkk safım yada insanlar kurnaz bilemiyorum..
Aynen öyle..Her gece yasin okumadan uyumayan bu kadın bunu nasıl yaptı ona şaşırdım diyorum..Dini vecibelerini yerine getiren bir insan bunu yapmaya vicdani el vermez demek istemiş konu sahibi ki bencede hergece kuran okumasi bosuna tanriyi kandirir gibi gunah cikariyo sanki
Asıl neden okuduğunu sorgulayacaksın arkadaşım besbelli ortada yaniAynen öyle..Her gece yasin okumadan uyumayan bu kadın bunu nasıl yaptı ona şaşırdım diyorum..
İşte başıma gelen buydu..güvendiğim için artık aileden biri gibiydi benim için. .Ona üzülüyorum zaten..tabi birde bir cahillik edip böyle bir günaha girdiği için onun adına da üzülüyorum..keşke isteseydi..Bende yıllardır alıyorum birini ve Allah korusun başıma gelse ne yaparım bilmiyorum eminim anlamıştır durumu
Evde yalnız bırakırım takılarım ortada duruyor hatta o toplar çoğu Zaman para pul da ortada ekmek için lazım olursa veya dışardan yemek isterse diye de para bulunur ortada ona verdiğimden Ayrı
Allah korusun zor bir durum
4 çocuğu var ama artık hepsi büyük. .hatta ikisi evli..Çalmayanda çalmaz karekter meselesi kadının kaç çocuğu vardı?
Ben Avrupa'da yaşıyorum burada öyle hem inançlı hemde türk olan içimin ısındığı kaç kişiyi bulabilirim ki..o yüzden ona daha çok güvenmiştim işte. .yanılmam kötü olduTesettürlü her gece kuran okuyor diye o insan dünya iyisi olmuyor maalesef. Bunlara bağlı değil o kişinin iyiliği . Karakter meselesi.
Peki bu durumu söylediniz mi ona. Yani hırsızlık yaptığınıBen Avrupa'da yaşıyorum burada öyle hem inançlı hemde türk olan içimin ısındığı kaç kişiyi bulabilirim ki..o yüzden ona daha çok güvenmiştim işte. .yanılmam kötü oldu
Hayır. .söyleyemedim. .o zaten benim bildiğimi anladı. .Peki bu durumu söylediniz mi ona. Yani hırsızlık yaptığını
Öyle biri olduğunu sanmıyorum. Yıllardır tanıyorum..başka evlerde gidiyor hem.ilk zamanlar yoktu böyle şeyleri. .Almanya'da çocukkene bir bizim tanıdığımız bir aile vardı epey durumları iyi sonra duyduk ki kadın hırsızlık yapmış polisler geldi , meğerse kadında çalma hastalığı varmış ,
belki kadın hasta , aslında çalmaya ihtiyacıda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?