Temizlikçi hatun hırsız çıktı

Hani birkaç haftalık bir çalışan olsa neyse diycem ama çok uzun zamandır sizle çalışıyormuş ve çocuklarınıza bile bakmış eminim güveniniz sarsılmıştır.. çok zor durum başka çalıştıgı yerler var mı temizlik yaptııgı evler.. belki onlardan da çalıyordur.

Kuran okumasıyla konu ne alaka ben çok kızıyorum başı kapalıydı çok güvendim kuran okuyordu çok güvendim insan ince insan olmalı onun dini vecibelerini yapması sizi ilgilendirmemeli nasıl bir dürüstlüğe sahip bu insan bakmalısınız ne isler yapan insanlar var bunu hic karıştırmayın bence

Şaşırmadım benzer bir olay çok yakin zamanda basıma geldigi icin ucuz kurtulmussun sen ben zararimi yazmiyim bile

Bu cümleler artık hepimiz için geçerli. .Bir şarkı vardı aklıma o geldi benimde. .
İnsanların yüzlerini göremiyorum. .boğazım düğüm düğüm çözemiyorum. .

Sevdiğim güvendiğim insanların beni hayal kırıklığına ugratmasindan cidden bıktım..ya ben cokkk safım yada insanlar kurnaz bilemiyorum..

Dini vecibelerini yerine getiren bir insan bunu yapmaya vicdani el vermez demek istemiş konu sahibi ki bencede hergece kuran okumasi bosuna tanriyi kandirir gibi gunah cikariyo sanki

Saka yapiyor olun lutfen.Bu olaydan dikkatinizi bu cekmis olamaz...
Hayır saka yapmıyorum. Durum kötü tabi ki insanın güvendiği kişinin böyle yapması. Kimseye güvenemez olduk. Geçende burada bir konu okumuştum bakıcıyla ilgiliydi ve eve ondan habersiz kamera konulmasının suç olduğu yazıyordu bir çok kişide bunu söylemişti ona istinaden böyle bir şey dedim.

Bunu yazmamin nedeni içinde Allah korkusu olan biriydi anlamındadır.özel olarak kuran okuyan insanları bir genelleme yaparak suçlamayın źaten..bende okuyorum kuran ayrıca. .

İnsanın insan olması gerek evet bu konuda sizden farklı birşey yazmadım yani..

Artık eve bir yardımcı alırsam evden hiç ayrilmayip ortada para pul birşey bırakmiycam
Güvenmemek lazım. .ders oldu
Bende yıllardır alıyorum birini ve Allah korusun başıma gelse ne yaparım bilmiyorum eminim anlamıştır durumu
Evde yalnız bırakırım takılarım ortada duruyor hatta o toplar çoğu Zaman para pul da ortada ekmek için lazım olursa veya dışardan yemek isterse diye de para bulunur ortada ona verdiğimden Ayrı
Allah korusun zor bir durum

Çalmayanda çalmaz karekter meselesi kadının kaç çocuğu vardı?

Dini vecibelerini yerine getiren bir insan bunu yapmaya vicdani el vermez demek istemiş konu sahibi ki bencede hergece kuran okumasi bosuna tanriyi kandirir gibi gunah cikariyo sanki
Aynen öyle..Her gece yasin okumadan uyumayan bu kadın bunu nasıl yaptı ona şaşırdım diyorum..

İşte başıma gelen buydu..güvendiğim için artık aileden biri gibiydi benim için. .Ona üzülüyorum zaten..tabi birde bir cahillik edip böyle bir günaha girdiği için onun adına da üzülüyorum..keşke isteseydi..

Tesettürlü her gece kuran okuyor diye o insan dünya iyisi olmuyor maalesef. Bunlara bağlı değil o kişinin iyiliği . Karakter meselesi.
Ben Avrupa'da yaşıyorum burada öyle hem inançlı hemde türk olan içimin ısındığı kaç kişiyi bulabilirim ki..o yüzden ona daha çok güvenmiştim işte. .yanılmam kötü oldu

Ben Avrupa'da yaşıyorum burada öyle hem inançlı hemde türk olan içimin ısındığı kaç kişiyi bulabilirim ki..o yüzden ona daha çok güvenmiştim işte. .yanılmam kötü oldu
Peki bu durumu söylediniz mi ona. Yani hırsızlık yaptığını

Almanya'da çocukkene bir bizim tanıdığımız bir aile vardı epey durumları iyi sonra duyduk ki kadın hırsızlık yapmış polisler geldi , meğerse kadında çalma hastalığı varmış ,
belki kadın hasta , aslında çalmaya ihtiyacıda yok

Gecmis olsun.Cok uzucu gercekten..
Yardim teklifinizi kabul etmeyip, hirsizligi tercih etmeside bi o kadar anlasilmaz.( kamera kayitlardindan parayi onun aldigini tesbit ettiginize istinaden yaziyorum)
Demek ki sandiginiz gibi birisi degilmis..

Öyle biri olduğunu sanmıyorum. Yıllardır tanıyorum..başka evlerde gidiyor hem.ilk zamanlar yoktu böyle şeyleri. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…