- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Sadece hırsızlık yapmanın ne iğrenç birşey olduğuna dair imalarda bulundum..direk birşey demedim..çok utanır mahvolurDu. .zaten kalp problemine var kadında..istemedim kötü olmasını. .sadece işten ayrıldı artık
Eşim almadı zaten fareden oydu ilk..
Eşimin cüzdanından almış ilk..inanmadım takip ettim..ve yakaladım. .
Ona sormadım. .üzmek uyandırmak istemedim..polise asla şikayette etmedim etmemde..
Çünkü yıllardır tanıyorum onu..eşi vefat etti 6 sene önce 4 çocuğuna o baktı..mecbur kaldı eminim..işten çıkardım tabiki..
Artık kendim yapicam temizliği sen gelme dedim..
Teşekkür ederim yok ya harika olmak değil aslında..bunu yeni tanıdığım biri yapsaydı belkide affetmezdim..o işte yılların verdiği bir his bir sevgi vs gibi..Harikasiniz ya, ne biliyim bu kadar merhametli olmak zor bu devirde. Peki yardim etmek isteduginiz halde neden çalmış olabilir ki . yani şu mantıkla mi acaba Simdi para kabul etsem ilerde ödemek zorunda kalicam en iyisi çalmak. Eğer boyle bi dusumceyse bu ne cakalliktir ya. Bilmiyorum ben de şikayet etmezdim sanırım . ama konusurdum da sebebini sorardim çalarken utanması lazimdi
Eşim cüzdanını çıkartıp dalgınlıkla yatak odasında bırakmış oda orda ütü yaparken çaktırmadan almış işte. .eşinizin cizdanından aldığına göre eşiniz evdeyken çalmış yani parayı,ev sahibi evdeyken böyle bir şeye nasıl cesaret edebilmiş hayret.
Bunu düşündüm bende ama zaten yüzünden anladım ki çok utandı..üstüne gidemedim.ama çalıştığı diğer evleri tanıyorum artık cesaret edemez..biliyor bildiğimi ve onlara da söylerim diye cekinir benceKeşke en azından uyarsaydınız. Davranışlarının sonuçlarını görmeli ki başkalarına da aynı şeyi yapmasın.
Aynen öyle..ben sadece boşuna onu suçlamak istemediğim için emin olmak için kamera koydum polise gitmeye hiçbir an niyetim olmadımaalesef ki yapar .örneğin mahkemelerde gizli telefon kaydı bile delil sayilmiyor. onun için gizli kamera görüntüleri resmi ortamda işinize yarayacağını zannetmem.gerçi siz de böyle bi adım da bulunmayacaksinjz. geçmiş olsun inanin anlıyorum ne kadar kötü hissettiğinizi .giden paraya değil daha çok güvene uzuluyorsunuz .vardır bi hikmeti diyelim hem onun hem de sizin açınızdan
O zaman kötü olmuş gerçekten.Keşke emin olmasaydım..uzun haftalar boyunca takip ettim bir kez para kayboldu diye yazmıyorum bunu yani..hatta ütü yaptığı odaya gizli camara yerleştirdim her zaman bir miktar para koyduğum çekmecede alırken yakaladim
Evet, yasal yollarla elde edilmeyen bulgulari mahkeme delil kabul etmez, gizli ses kaydi, kamera kaydi vs... Ama konu sahibi kendisi affetmeyi seçse de, kadinla açikça konuşmaliydi. Ne âlâ memleket, her ihtiyaci olan calistigi iş yerini soysun o zaman. İyi insan olmak bu mudur? Hâlâ çalmak onu kötu biri yapmaz diyor, pes.maalesef ki yapar .örneğin mahkemelerde gizli telefon kaydı bile delil sayilmiyor. onun için gizli kamera görüntüleri resmi ortamda işinize yarayacağını zannetmem.gerçi siz de böyle bi adım da bulunmayacaksinjz. geçmiş olsun inanin anlıyorum ne kadar kötü hissettiğinizi .giden paraya değil daha çok güvene uzuluyorsunuz .vardır bi hikmeti diyelim hem onun hem de sizin açınızdan
Keşke emin olmasaydım..uzun haftalar boyunca takip ettim bir kez para kayboldu diye yazmıyorum bunu yani..hatta ütü yaptığı odaya gizli camara yerleştirdim her zaman bir miktar para koyduğum çekmecede alırken yakaladim
Evet, yasal yollarla elde edilmeyen bulgulari mahkeme delil kabul etmez, gizli ses kaydi, kamera kaydi vs... Ama konu sahibi kendisi affetmeyi seçse de, kadinla açikça konuşmaliydi. Ne âlâ memleket, her ihtiyaci olan calistigi iş yerini soysun o zaman. İyi insan olmak bu mudur? Hâlâ çalmak onu kötu biri yapmaz diyor, pes.
Kuranda hırsızlığın büyük günah olduğu yazar bu kadın da okuyosa demekki örnek alıyo hayatını Kuranla yönlendirmiş dersinKuran okumasıyla konu ne alaka ben çok kızıyorum başı kapalıydı çok güvendim kuran okuyordu çok güvendim insan ince insan olmalı onun dini vecibelerini yapması sizi ilgilendirmemeli nasıl bir dürüstlüğe sahip bu insan bakmalısınız ne isler yapan insanlar var bunu hic karıştırmayın bence
Keşke emin olmasaydım..uzun haftalar boyunca takip ettim bir kez para kayboldu diye yazmıyorum bunu yani..hatta ütü yaptığı odaya gizli camara yerleştirdim her zaman bir miktar para koyduğum çekmecede alırken yakaladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?