devlet memuru değil ya mesai doldurtmaya çalışıyorsunuz. Aynı işi daha az zaman da yetistirecekse problem ne. Niye kesesiniz ki parasını. Geç gelip bi de 5 de işi bitmemesine rağmen çıkmaya kalkarsa konuşursunuz. Şimdiden kendinizi Doldurmayın bu kadar basit bi şey icin. Robot değil insan karsinizdaki de. Ellerine azıcık yönetme gücü geçince böyle zalimlestikleri için kadinlara ciddi bi yönetim görevi verilmiyor hiç bi zaman iş hayatında. Anlayışla yaklassaniz emin olun her zamankinden daha da iyi yapmaya başlar sizin o tavrinizi gordukten sonraHer haftasonu öğleden sonra 12-5 arası evime düzenli temizliğe gelen bir hanim var. Iki kez geldi, bugün 3.gelişi olacak. Fakat bu hanim saat 1 e yaklasmasina rağmen haala gelmedi, gecikecekmiş, kocası sınav gorevlisiymis, geç birakacakmis kadını, bunu ben aradığımda söyledi, ve saat 10da , 11 de gelebilirmisin demek için aradığımda tenezzül edip söyledi.sizce tam mi vermeliyim parasını
Gec çıkmasını teklif etmeye çekinirim ,
Ne kadar art nıyetlısınız ? Başka bır gunde bır ısınız olur fazladan bır sey yapar . Dunya malı dunyada kalıyor . Bence cok bencılce . Haber verıp vermemesı mecburı bır durum olabılır . Ne kadar ucret verıyorsunuz ?
Gec çıkmasını teklif etmeye çekinirim ,
Isini tam yapmadiysa parasini kes tabiki bence bunuda soyle. Bazen hakkaten laf anlamiyorlar bende mutfagi temuzleyen ablaya su deterjani kullan die veriyorum yok kullanmio kadin amac isten yirtmak kolayina gelio cunku verdigim yag cozucu mutfak dayanslari icin ama ugrasmak istemio tek suyla cikcak yani zor zor temiLikci bayanlarla isGec çıkmasını teklif etmeye çekinirim ,
Size temizliğe gelmek istiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?