temizlikciye parasini tam mi vermeliyim bu durumda

Daha detaylı temizlik için de ayda bir başka birini çağırırsınız. Kapı, pencere, mutfak dolaplarını vs siler, daha dip köşe temizleyip gider.

Ama iyi birini bulmak gerçekten zor. Ben başkasının yaptığı temizliğe güvenemiyorum, daha doğrusu iğreniyorum nedense. Kendim 1 ay temizlemesem bile başkasının yaptığı temizlikten iyidir diyorum. sadece taşınma sırasında çağırdım birini, eşyalar gelmeden temizlensin diye. Kadın parkelere kovayla su döküp yıkamış. Camları mutfak teliyle temizlemiş, çizik içinde bırakmış.

Kesinlikle önceden arayıp haber vermesi gerekirdi hatta bir gün önceden arayabilirdi yani.
Eğer geç geldiyse geç çıkmalıydı. Ya da geç çıkamıyorsa da bir saatlik ücreti kendi geri vermeliydi size.
Sonuçta devlet memuru değil ki kafasına göre saat ayarlasın. Eğer sen parayı verirken bir saatlik ücretimi kesin dese verdiğinizden 5te bir parayı size geri verseydi belki siz dürüst olduğu için yine verirdiniz yani ben olsam öyle yapardım.

kesinlikle hayır kaç saat yaparsa o.... bu kadar şımartmayın.... tepenize çıkarlar sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…