- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- 53
İyi de temizlik işi "iş bitince" mantığında olamaz. Hele ki yarım gün geliyorsa.
Benim evim 200 metrekare, iş yarım günde de bitmiyor tam günde de.
İşin bitince gidersin dersem 3 gün kalması lazım evine gitmeden. Mantıklı mı bu?
Pislik temizlemek derken evinizi o kadar da "pislik" içinde bırakmıyorsunuzdur bence
Bu kadın evinize gelmeden bir kaç saat önce o "pisliğin" içinde yaşadığınızı düşünürsek...Tabıkı pıslık , kırlı çamasır , bulaşık , tuvalet banyo . Temızlık zaten pıslıgın zıttı değil mi ? Kır pıs aynı sey .
Ben de onu diyorum. Bu insan zor durumda ise eğer gerçekten, o zaman işini kaybetmemek için kaytarmadan, işin hakkını vererek, işvereni enayi yerine koymadan çalışacak.
Yarım güne burada 50 kimse vermiyor,ama ben yeter ki memnun olalım birbirimizden diye verdim, 40 veriyorlar, ve evim büyük de değil, bir lojman ne kadarsa o kadar..
Defalarca sormama yanıt vermedınız de o yuzden . Verdıgınız para hıc bıle bence . İnanın o kadaryuksek fıyata calısanlar var kı . Başta soylememıstınız bence art nıyet demıstım ama bu konuda konusmalısınız .
Bu kadın evinize gelmeden bir kaç saat önce o "pisliğin" içinde yaşadığınızı düşünürsek...
Bence abartmayalım.
Yarım güne burada 50 kimse vermiyor,ama ben yeter ki memnun olalım birbirimizden diye verdim, 40 veriyorlar, ve evim büyük de değil, bir lojman ne kadarsa o kadar..
Parasını kesmeden önce zaman vermeli bence. Eğer kadın düzgün bi kadınsa öyle muhabbetlere girdiğine pişman olursun. İyi biriyse kalp kırmaya gerek yok. Ha kötüyse zaten evime sokmem daha ben. Ama belki cidden bir seferlik bir şeydir ve işini bitirebilecektir belki geç çıkacaktır. Bekleyip görmeden kendini doldurmasın konu sahibi. kaytarmaya çalışcaksa parasını kessen de kesmesen de her bulduğu fırsatta zaten kaytarır. Onu mu takip edicem ben.
Hayal etmeye çalışıyorum ama olmuyorKlozet küvet temizlemek oldukça mide bulandırıcı değil mi? Hele ki başkasınınsa..
Hayal etmeye çalışıyorum ama olmuyor
O klozeti ne halde bırakıyorsunuz ki temizlemek mide bulandırıcı olsun???
İnsanız sonuçta. O evde yaşıyoruz.
Bilemedim ki şimdi valla.
Hayal etmeye çalışıyorum ama olmuyor
O klozeti ne halde bırakıyorsunuz ki temizlemek mide bulandırıcı olsun???
İnsanız sonuçta. O evde yaşıyoruz.
Bilemedim ki şimdi valla.
Kadınla calisali bu 3. Haftamiz, ilk 2 sinde, ne banyo ne tuvalet , asla temizlemedi, yetişmedi dedi her seferinde, bugün de oyle diyecek biliyorum.
Ya ne demek istiyorsun, zorla mi temizliğe getirtiyoruz, Allah Allah ya, üstelik kadınla 3. Haftamiz ve daha hiç tuvalet banyo temizlemedi, yetişmedi dedi hep
Ya ıstedıgın kadar temız olsun , o mıkrop sacıyor mu evet ? Sen tanımadıgın ınsanların s**tığı yerı temızlıyor musun evet ? Ne kadar bencılce dusunuyorsun . İnsanız dıye sen o sıfonu ıstedıgın kadar cek pıslık mı pıslık . Evındekı cocugun klozete elını soksun cıkarsın ıster mısın ?
Zaten en önemli yer tuvalet banyo mutfak değil mi?Kadınla calisali bu 3. Haftamiz, ilk 2 sinde, ne banyo ne tuvalet , asla temizlemedi, yetişmedi dedi her seferinde, bugün de oyle diyecek biliyorum.
Ya ne demek istiyorsun, zorla mi temizliğe getirtiyoruz, Allah Allah ya, üstelik kadınla 3. Haftamiz ve daha hiç tuvalet banyo temizlemedi, yetişmedi dedi hep
Klozetten ne geçtiğini düşünmem yetiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?