temizlikciye parasini tam mi vermeliyim bu durumda

İş bitince mantığı olabılır duruma gore tabıkı . Senın ıcın gun ıcınde en net ıstedıgın syeı dersın camasır , utu cam bugun daha onemlı gıbı .

Tabıkı pıslık , kırlı çamasır , bulaşık , tuvalet banyo . Temızlık zaten pıslıgın zıttı değil mi ? Kır pıs aynı sey .
Bu kadın evinize gelmeden bir kaç saat önce o "pisliğin" içinde yaşadığınızı düşünürsek...

Bence abartmayalım.

Ben de onu diyorum. Bu insan zor durumda ise eğer gerçekten, o zaman işini kaybetmemek için kaytarmadan, işin hakkını vererek, işvereni enayi yerine koymadan çalışacak.

Parasını kesmeden önce zaman vermeli bence. Eğer kadın düzgün bi kadınsa öyle muhabbetlere girdiğine pişman olursun. İyi biriyse kalp kırmaya gerek yok. Ha kötüyse zaten evime sokmem daha ben. Ama belki cidden bir seferlik bir şeydir ve işini bitirebilecektir belki geç çıkacaktır. Bekleyip görmeden kendini doldurmasın konu sahibi. kaytarmaya çalışcaksa parasını kessen de kesmesen de her bulduğu fırsatta zaten kaytarır. Onu mu takip edicem ben.

Yarım güne burada 50 kimse vermiyor,ama ben yeter ki memnun olalım birbirimizden diye verdim, 40 veriyorlar, ve evim büyük de değil, bir lojman ne kadarsa o kadar..

Yarım güne burada 50 kimse vermiyor,ama ben yeter ki memnun olalım birbirimizden diye verdim, 40 veriyorlar, ve evim büyük de değil, bir lojman ne kadarsa o kadar..

Ne guzel ıste evde kucukmus , al karsına dekı su saatte geldın ama su saatte cıkmak ıstıyorsun boyle olmaz 1 de gelmek ıstıyorsan bırde gel ama ısın bıtınce cık .

Kadının niyeti önemli.
Belki geç çıkayım ben diyecek bugün

Belki başka bir gün 11'de geleyim, telafi edeyim diyecek.

Ben sadece her temizlikçinin saf, muhtaç, zavallı gibi görülmesine karşıyım.
İnsan ne iş yaparsa yapsın, onuru ile yapmalı. İşvereni enayi yerine koymamalı. Kaytarma niyeti olan temizlikçi yüzünden işveren mağdur olmamalı

Klozet küvet temizlemek oldukça mide bulandırıcı değil mi? Hele ki başkasınınsa..
Hayal etmeye çalışıyorum ama olmuyor
O klozeti ne halde bırakıyorsunuz ki temizlemek mide bulandırıcı olsun???
İnsanız sonuçta. O evde yaşıyoruz.

Bilemedim ki şimdi valla.

Ben olsam geç kaldığı süre bir saatse mesela, "bugün kaçta çıkacaksın? 6ya kadar iş yapar mısın yoksa ücrete mi yansıtalım?" Derdim.
Emrivaki sevmem. Sorumsuzluk da sevmem. Gecikecekse arayıp önceden haber verecek bir zahmet. Bir iş yapılıyor, karşılığında para alıyor. Bunun saati varsa sorumluluğunu bilip aramalıydı. Ayrıca burada insanlık gösterilmesi gereken bir durum yok. Hastalık yok, plansız ani şekilde gerçekleşen bir olay yok. Gayet önceden bilinen bir şey yani sınavda görevli olmak. Ha kadın arayıp deseydi ki bir saat geç kalacağım, telafi etmek için bir saat geç çıkarım. Böyle bir konu açıp sorsaydın sizce geç mi çıksın yoksa parasındaki mı keseyim. O durumda boşver bir seferlikten bir şey olmaz normal saatinde çıksın, parasını da kesme. Tekrarlarsa yaparsın. Derdim.
Ama kadının pişkinliği bunu dedirtmiyor şuan.

Ya ıstedıgın kadar temız olsun , o mıkrop sacıyor mu evet ? Sen tanımadıgın ınsanların s**tığı yerı temızlıyor musun evet ? Ne kadar bencılce dusunuyorsun . İnsanız dıye sen o sıfonu ıstedıgın kadar cek pıslık mı pıslık . Evındekı cocugun klozete elını soksun cıkarsın ıster mısın ?

Kadınla calisali bu 3. Haftamiz, ilk 2 sinde, ne banyo ne tuvalet , asla temizlemedi, yetişmedi dedi her seferinde, bugün de oyle diyecek biliyorum.

Kadınla calisali bu 3. Haftamiz, ilk 2 sinde, ne banyo ne tuvalet , asla temizlemedi, yetişmedi dedi her seferinde, bugün de oyle diyecek biliyorum.

O zaman konunun baslıgına bunlarıda yazarsan senı gereksız elestırmemıs oluruz . Al karsısına konus boyle olmadıgını soyle yoksa baska cozumler ararsın .

Ya ne demek istiyorsun, zorla mi temizliğe getirtiyoruz, Allah Allah ya, üstelik kadınla 3. Haftamiz ve daha hiç tuvalet banyo temizlemedi, yetişmedi dedi hep

Zaten en önemli yer tuvalet banyo mutfak değil mi?
Valla bu nasıl temizlik aklım ermedi.
Hiç bulaşmayayım ben bu işlere kendim temizlerim ya da pis olsun da kafam rahat olur hiç olmazsa.

Ya ne demek istiyorsun, zorla mi temizliğe getirtiyoruz, Allah Allah ya, üstelik kadınla 3. Haftamiz ve daha hiç tuvalet banyo temizlemedi, yetişmedi dedi hep

Bu yoruma gore soyledım sakın olun ve ustunuze alınmayın . Bunu kadına soyleyeceksınız bana değil . Bu yorumda kesınlıkle sacma bence .

Klozetten ne geçtiğini düşünmem yetiyor :)

Benim mantığım gerçekten almıyor gerçekten

Klozetten geçen şey 2-3 dakika önce senin vücudunun içinde olan şey

Sifonu çekiyorsunuz değil mi? Sonra fırçalıyorsunuz değil mi?

Kadına boka sıvanmış bir halde temizle demiyorsunuz klozeti????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…