Alintiladim ama tel den alıntı yapamamisim üstteki mesajimda, parasını tam verdim. 5 i 3 geçe bıraktı ayni gecenki gibi, yarım yamalak temizledi banyoyu, balkona ellemedi bile, dolap molap zaten dokunmadi, ev silme, makinaya verme, toz alma ( tozu alina AK yatak komodinlerim ve salonumun masası, orta sehpası, ufak tv dolabı var, vitrin , çalışma masası vs yok evimde.) Bundan hariç de bulaşık makinesini boşalttı, iki ufak pencere vardi onu sildi. Tuvaleti yikadi.aybeniz15 ne oldu ?
Alintiladim ama tel den alıntı yapamamisim üstteki mesajimda, parasını tam verdim. 5 i 3 geçe bıraktı ayni gecenki gibi, yarım yamalak temizledi banyoyu, balkona ellemedi bile, dolap molap zaten dokunmadi, ev silme, makinaya verme, toz alma ( tozu alina AK yatak komodinlerim ve salonumun masası, orta sehpası, ufak tv dolabı var, vitrin , çalışma masası vs yok evimde.) Bundan hariç de bulaşık makinesini boşalttı, iki ufak pencere vardi onu sildi. Tuvaleti yikadi.
Alintiladim ama tel den alıntı yapamamisim üstteki mesajimda, parasını tam verdim. 5 i 3 geçe bıraktı ayni gecenki gibi, yarım yamalak temizledi banyoyu, balkona ellemedi bile, dolap molap zaten dokunmadi, ev silme, makinaya verme, toz alma ( tozu alina AK yatak komodinlerim ve salonumun masası, orta sehpası, ufak tv dolabı var, vitrin , çalışma masası vs yok evimde.) Bundan hariç de bulaşık makinesini boşalttı, iki ufak pencere vardi onu sildi. Tuvaleti yikadi.
Toplamda 3 kez geldi, ilk geldiğinde 50 verdim, sonra da ilk haftadan şöyle anlaştık, dedi ki düzenli her haftasonu alırsan, 40 a gelirim dedi, yani ilk gun 50 , diğerlerinde 40 verdim, 50 verdiğimde de, 40 verdiğimde de ayni şekil yaptı işini, bir farkı yoktu, 50 verdiğim gun de tuvalet, banyo, balkon vs temizlemediNe kadar veriyorsunuz bu temizlik icin?
Toplamda 3 kez geldi, ilk geldiğinde 50 verdim, sonra da ilk haftadan şöyle anlaştık, dedi ki düzenli her haftasonu alırsan, 40 a gelirim dedi, yani ilk gun 50 , diğerlerinde 40 verdim, 50 verdiğimde de, 40 verdiğimde de ayni şekil yaptı işini, bir farkı yoktu, 50 verdiğim gun de tuvalet, banyo, balkon vs temizlemedi
Toplamda 3 kez geldi, ilk geldiğinde 50 verdim, sonra da ilk haftadan şöyle anlaştık, dedi ki düzenli her haftasonu alırsan, 40 a gelirim dedi, yani ilk gun 50 , diğerlerinde 40 verdim, 50 verdiğimde de, 40 verdiğimde de ayni şekil yaptı işini, bir farkı yoktu, 50 verdiğim gun de tuvalet, banyo, balkon vs temizlemedi
Yok çok çok ufak bir sehirdeyim, şehrin adını vermeyeyim çünkü küçük yer burası.Istanbulda mi oturuorsunuz? Ben bu sekilde cagirmadim hic,piyasayi merak ettim.
Bence iyi temizlemiyorsa duzelmez , kadini degistirmen gerekir.
Yok çok çok ufak bir sehirdeyim, şehrin adını vermeyeyim çünkü küçük yer burası.
Burada ücret böyle, hani eksik vermiyorum yani, bir arkadaşıma her hafta gidiyor kadın, 30 tl Ye, ben 50 verdim gene böyle oldu.. dedigim gibi, bura çok ufak, ilçeden sehir olmuş, avm.sí bile olmayan bir yer, inanın kim ne veriyorsa ben fazlasını verdim.Anladim 40 iyiymis ama kucuk yer diyedir.
Öyle yapcam, ama sebebini acik açık söylesem mi, Yoksa bahane mi uydursam bilemedimKadını değiştirin derim ben ..
Siz bilirsiniz. .Öyle yapcam, ama sebebini acik açık söylesem mi, Yoksa bahane mi uydursam bilemedim
Ve ben de zengin değilim, lojmanda kiradayim evim yok biseyim yok, bebegim var ,çalıştığım icin de yardıma ihtiyacim var, yani sonuc olarak, banyo temizledi guya ama gelip görseniz banyoyu, temizledigine şahit istersiniz.45 dk gec gelinir mi, ve üstelik de 5 saatte 3 haftadır geliyor ilk kez tuvalet yikadi, balkonu hicbir sefer yikamadi, neyse,ararım, temizliğe artik gelmeyin demek için aradım derim. daha cagirmam olur biterGeç geldiğiniz için ve işleri yetiştiremediğiniz için bundan sonra gelmeyin deyin. Küçük çocuğum var diyorsunuz ama temizlikçinin yaptığı işi inanın siz 1-2 saatte bitirirsiniz. Demem o ki ya başkasını bulun ve en baştan saatler ve yapılacak iş hakkında konuşun ya da biraz yorulun ama kafanız rahat olsun.
Benim de çocuk bakıcısı öyleydi saat 15:00'da çıkması lazımdı saat 13:00'da eşi arıyordu, acıktım gel yemek yap diye ya da işim var deyip çıkıyordu parayı da tam alıyordu. Çıkarttım kafam rahat etti en azından.
Bazıları parayı neden kesiyorsun ihtiyacı olmazsa temizliğe gelir mi vs. demiş. 3 kez temizliğe gelip ikisinde gecikiyorsa ve işini de düzgün yapmıyorsa kesilebilir en mantıklısı işten çıkarmak bence. Parayı kimse yoldan toplamıyor siz de para kazanmak için çalışıyorsunuz vs. vs.
Özele adresi yazarım , söylemek ıstedıgım ınsanlar zorda kalmış olabılırler , eğer işinden memmunsa , guvenıyorsa soylenenler cok sacma . Siz işe hıc mı gec kalmadınız ? Kestırler mı paranızı .
Ben zor durumda olduğunu düşünmüyorum. Zor durumda olan insan işi kaybetme pahasına, eşim gelince beni arabayla bırakır demez, atlar bi otobüse minibüse gider vaktinde.Yoo kariyer için çalışıyor daha iyi standartlarda yaşamak için çalışıyoruz vs vs. Bu insan zor durumda ki temizliğe gidiyor. Benim tuvaletmi banyomu temizleyen kadına ben ağzımı açıp bir şey diyemiyorum. Pisliğimi temizliyor ütümü yapıyor. Yeter ki işini bitirsin. O gün yapılacak işler bellidir. Bitiryorsa düzgün yapıyorsa sorun yok. Ha kadını beğenmediysen genel olarak enayi yerine koyuyorsa bir daha çağırmam parasını fazla veririm hep al bunu çocuklara ver al yol parası yap diye. Arkamdan laf ettirmem. Zaten pis iş yapıyorlR azıcık gönlünü yapmak lazım insanların. Kötü niyetliyse yol veririm gider.
Defalarca sormama yanıt vermedınız de o yuzden . Verdıgınız para hıc bıle bence . İnanın o kadaryuksek fıyata calısanlar var kı . Başta soylememıstınız bence art nıyet demıstım ama bu konuda konusmalısınız .
Parasını kesmicem, islerin yetismeyecegini de biliyorum, kadının 5 de gideceğini de biliyorum,kadının yüzüne karşı bir daha gelme de diyemem, belki bir kez daha alırım temizliğe belki de almam, daha bir kez bile tuvalet banyo temizlemedi, böyle olur mu, evim de kucucuk, bes saatte makinaya verip siliyor, toz alıyor, bir de sadece bir odanın penceresini siliyor, bence çok az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?