temizlikciye parasini tam mi vermeliyim bu durumda

Alintiladim ama tel den alıntı yapamamisim üstteki mesajimda, parasını tam verdim. 5 i 3 geçe bıraktı ayni gecenki gibi, yarım yamalak temizledi banyoyu, balkona ellemedi bile, dolap molap zaten dokunmadi, ev silme, makinaya verme, toz alma ( tozu alina AK yatak komodinlerim ve salonumun masası, orta sehpası, ufak tv dolabı var, vitrin , çalışma masası vs yok evimde.) Bundan hariç de bulaşık makinesini boşalttı, iki ufak pencere vardi onu sildi. Tuvaleti yikadi.

Çok ayıp. Hakikaten ayip. Onun ki ekmek parasiysa sizinkide ekmek parası. Yoldan bulmuyorsunuz ya. Daha cagirmayin o kişiyi . Bu ne canım. Bildiğin kullanıyor sizi. 5 saat az değil ki. Banyo tuvalet biter evi süpürür siler toz alır dolap kapaklarını siler en fazla 3 saat tutar. Hiç bir şey diyemiyorsaniz daha gelmeyin başka birini bulduk deyin. Anlasın salak olmadığınızı..
Gariban edebiyatı yapmasin kimse. Kadın yalandan işten kaçıyor.

Bunları sende yarım gunde yorulmadan yapardın parana yazık

Haftaiçi arayıp, dicem ki siz haftaiçi çalıştığınız için temizliğe gelemiyorsunuz, haftasonunu da ben temizliğe ayirmak istemiyorum, haftaici gelebilseniz olurdu ama ben haftasonu temizlige ayırmak istemiyorum dicem, onun haftaiçi gelememesini bahane edicem.. bu kez dicek anahtaru karşıya birak vs dicek, ben de dicem esim o şekilde musade etmiyor, olmaz mi sizce boyle desem

Ne kadar veriyorsunuz bu temizlik icin?
Toplamda 3 kez geldi, ilk geldiğinde 50 verdim, sonra da ilk haftadan şöyle anlaştık, dedi ki düzenli her haftasonu alırsan, 40 a gelirim dedi, yani ilk gun 50 , diğerlerinde 40 verdim, 50 verdiğimde de, 40 verdiğimde de ayni şekil yaptı işini, bir farkı yoktu, 50 verdiğim gun de tuvalet, banyo, balkon vs temizlemedi

Istanbulda mi oturuorsunuz? Ben bu sekilde cagirmadim hic,piyasayi merak ettim.
Bence iyi temizlemiyorsa duzelmez , kadini degistirmen gerekir.

Bu niye tam veriyorsunuz diyenlere şaşıyorum temizlik saati var. Annem hafta da 1 gün alır saati misal 15 tl dir kaç saat ne yaparsa saati ücretini alır bi gelir günlük iş yapar bi gelir duvar kapı cam.... gelen ev süpürcem Hmm az alayım günlük demiyor. günlüğüm şu kadar diyor. En son ne yaptınız okumadım ama 1 saat eksik vermeniz yanlış değil.

Bahaneye gerek yok, son yaptigi seyin hosunuza gitmedigini bir daha bu durumla karsilasmamak icin de artik daha disiplinli birini aradiginizi soyleyin direkt, kim olursa olsun isini hakkiyla yapmali memursa da aldigi para haram isciyse de aldigi para haram.

Anladim 40 iyiymis ama kucuk yer diyedir.
Burada ücret böyle, hani eksik vermiyorum yani, bir arkadaşıma her hafta gidiyor kadın, 30 tl Ye, ben 50 verdim gene böyle oldu.. dedigim gibi, bura çok ufak, ilçeden sehir olmuş, avm.sí bile olmayan bir yer, inanın kim ne veriyorsa ben fazlasını verdim.

Kadını değiştirin derim ben ..

Valla en guzeli saat ucreti vermek..benim yasadigim ulkede boyle.. atiyorum saatine 10 lira diyorsunuz.. saat 12 den 5 e istiyorum diyorsunuz. Gec gelirse kendi kaybi

Geç geldiğiniz için ve işleri yetiştiremediğiniz için bundan sonra gelmeyin deyin. Küçük çocuğum var diyorsunuz ama temizlikçinin yaptığı işi inanın siz 1-2 saatte bitirirsiniz. Demem o ki ya başkasını bulun ve en baştan saatler ve yapılacak iş hakkında konuşun ya da biraz yorulun ama kafanız rahat olsun.
Benim de çocuk bakıcısı öyleydi saat 15:00'da çıkması lazımdı saat 13:00'da eşi arıyordu, acıktım gel yemek yap diye ya da işim var deyip çıkıyordu parayı da tam alıyordu. Çıkarttım kafam rahat etti en azından.
Bazıları parayı neden kesiyorsun ihtiyacı olmazsa temizliğe gelir mi vs. demiş. 3 kez temizliğe gelip ikisinde gecikiyorsa ve işini de düzgün yapmıyorsa kesilebilir en mantıklısı işten çıkarmak bence. Parayı kimse yoldan toplamıyor siz de para kazanmak için çalışıyorsunuz vs. vs.

Ve ben de zengin değilim, lojmanda kiradayim evim yok biseyim yok, bebegim var ,çalıştığım icin de yardıma ihtiyacim var, yani sonuc olarak, banyo temizledi guya ama gelip görseniz banyoyu, temizledigine şahit istersiniz.45 dk gec gelinir mi, ve üstelik de 5 saatte 3 haftadır geliyor ilk kez tuvalet yikadi, balkonu hicbir sefer yikamadi, neyse,ararım, temizliğe artik gelmeyin demek için aradım derim. daha cagirmam olur biter

Iyi ama zorda kalmak değil ki. Planlı bir iş,zaten kendi işi de değil, kocasının işi. Sorun sadece kocasının arabayla bırakamayacak olması.

Ben zor durumda olduğunu düşünmüyorum. Zor durumda olan insan işi kaybetme pahasına, eşim gelince beni arabayla bırakır demez, atlar bi otobüse minibüse gider vaktinde.

Hiç gidemeyecek durumdaysa da arayıp haber verir gecikeceğim diye.

Bahsedilen para yaşadığı şehre göre normalmiş, size göre hiç olması neyi değiştirir ki? Kaldı ki kabul etmiyorsa gelmez o işi yapmaya. Kabul ettiyse de 1 liraya dahi gelse işini düzgün yapmalı.

Eliniz ağır değilse bu işi 2 saatte yaparsınız. Temizliğe başkasını çağırma sebebiniz sadece vakit darlığı mı yoksa hâliniz de mi olmuyr? Eğer çok yoruluyorum zaten demiyorsanız bebeğinizin yanında durması için anne, kv, akraba ya da bir komşu çağırıp 2 saatte bu işi yapar duşunuzu alırken de banyoyu temizler çıkarsınız. Hiç tanıdık kimse yoksa eşiniz idare edebilir bebeğinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…