- 10 Haziran 2014
- 599
- 810
- 123
sen böyle çekindikçe, bütün işi sana yaptırır bu gidişle oda koltığa kurulur bi güzl keyif yapar tv izlerBen de anlamadım bu isten, 5 saat zaman var ve birtek makinaya verip silip, tiz alıyor, bir de bir odanın penceresini siliyor, tuvalet, banyo, mutfak vs hep ben yapıyorum ne anladim bu isten ben. Söylemeye de cekiniyorum.
Yoo kariyer için çalışıyor daha iyi standartlarda yaşamak için çalışıyoruz vs vs. Bu insan zor durumda ki temizliğe gidiyor. Benim tuvaletmi banyomu temizleyen kadına ben ağzımı açıp bir şey diyemiyorum. Pisliğimi temizliyor ütümü yapıyor. Yeter ki işini bitirsin. O gün yapılacak işler bellidir. Bitiryorsa düzgün yapıyorsa sorun yok. Ha kadını beğenmediysen genel olarak enayi yerine koyuyorsa bir daha çağırmam parasını fazla veririm hep al bunu çocuklara ver al yol parası yap diye. Arkamdan laf ettirmem. Zaten pis iş yapıyorlR azıcık gönlünü yapmak lazım insanların. Kötü niyetliyse yol veririm gider.
Herkese yorumlar için teşekkürler. Kadının parasından kesmicem, ve kadın 5 te gidecek, bana dedi ki x hanim, mutfağa geçtim, ne yapayım mutfakta, dolap kapaklarini sil diyor musunuz? Bugun tuvalet banyo yapacağım icin yetişmez de hani ...ben de dedim ki bulaşık makinesini bosaltmaniz yeterli , gerek yok kapaklara.. yani kadın 5 de gidecegini soylemeye getirdi, ben de birsey diyemedim. Ben böyleyim, birsey diyemiyorum.. ne diyeyim ki
Sen bisey diyememeye devam et canisi yakinda o oturur sen temizlik yaparsin..Herkese yorumlar için teşekkürler. Kadının parasından kesmicem, ve kadın 5 te gidecek, bana dedi ki x hanim, mutfağa geçtim, ne yapayım mutfakta, dolap kapaklarini sil diyor musunuz? Bugun tuvalet banyo yapacağım icin yetişmez de hani ...ben de dedim ki bulaşık makinesini bosaltmaniz yeterli , gerek yok kapaklara.. yani kadın 5 de gidecegini soylemeye getirdi, ben de birsey diyemedim. Ben böyleyim, birsey diyemiyorum.. ne diyeyim ki
Haftaicinde baska temizlikçi sorustururum olmazsaSen bisey diyememeye devam et canisi yakinda o oturur sen temizlik yaparsin..
Valla canım, bisey diyemiyorum dersen gelip şikayet etme. Yumuşak yüzünden faydalanıyor.Herkese yorumlar için teşekkürler. Kadının parasından kesmicem, ve kadın 5 te gidecek, bana dedi ki x hanim, mutfağa geçtim, ne yapayım mutfakta, dolap kapaklarini sil diyor musunuz? Bugun tuvalet banyo yapacağım icin yetişmez de hani ...ben de dedim ki bulaşık makinesini bosaltmaniz yeterli , gerek yok kapaklara.. yani kadın 5 de gidecegini soylemeye getirdi, ben de birsey diyemedim. Ben böyleyim, birsey diyemiyorum.. ne diyeyim ki
Ikinci bir alternatif bayan bulmadan yollamak da istemiyorum, haftaiçi çalışıyorum ve bebegim de var, işleri yetistiremiyorum, muhakkak bir yardımcı olmalı ki bu hanıma gelme diyebileyimValla canım, bisey diyemiyorum dersen gelip şikayet etme. Yumuşak yüzünden faydalanıyor.
Madem memnun değilsin bugün parasını verirken `eşimle karar aldık, bi süre evin tasarrufu için temizlikçi almayacağız abla, yaptığın her sey için teşekkurler.` de yolla. En yumuşak hali yani bu söylemenin.
Iste ayni dediğin gibiyim, güzel oldu deyip parasını veriyorum, ama bu kadin 2 hafta üst üste geldi ne banyo ne tuvalet ne de balkon ellemedi bile, bugün de tam 45 dk gec geldi, kusura bakma dedi o kadar.. sebep de eşi sınavda gorevliymis, onun arabayla bırakması icin sınavın bitip eşinin gelmesini beklemiş, ufacık bir sehirdeyiz, atla minibüse gel, kocanın gelip bırakmasını beklemek de nedir,Bende çok yumuşak huyluyumdur begenmesemde güzel oldu der parasini verir sonra kendimi yerdim niye demedim heryer aynı duruyor diye. Sonunda beni cileden çıkarmayı başardılar 3 kişi değiştirdim şimdiki gelene begenmedigim heryeri söylüyorum sohbet çok etmiyorum teyze abla fln yok direk hanim diye hitap edip labali olmuyorum. Kötü yaparsa parayi kesicegimi söylüyorum bu sayede param boşa gitmiyor ve evim temiz oluyor.
Cikti mi kadin merak ettimIste ayni dediğin gibiyim, güzel oldu deyip parasını veriyorum, ama bu kadin 2 hafta üst üste geldi ne banyo ne tuvalet ne de balkon ellemedi bile, bugün de tam 45 dk gec geldi, kusura bakma dedi o kadar.. sebep de eşi sınavda gorevliymis, onun arabayla bırakması icin sınavın bitip eşinin gelmesini beklemiş, ufacık bir sehirdeyiz, atla minibüse gel, kocanın gelip bırakmasını beklemek de nedir,
Iste ayni dediğin gibiyim, güzel oldu deyip parasını veriyorum, ama bu kadin 2 hafta üst üste geldi ne banyo ne tuvalet ne de balkon ellemedi bile, bugün de tam 45 dk gec geldi, kusura bakma dedi o kadar.. sebep de eşi sınavda gorevliymis, onun arabayla bırakması icin sınavın bitip eşinin gelmesini beklemiş, ufacık bir sehirdeyiz, atla minibüse gel, kocanın gelip bırakmasını beklemek de nedir,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?