- 18 Nisan 2008
- 1.228
- 2
- 116
yeni evlendiğimde olmuştu ilk bi kaç ay bahsettiğin durum. Neyaparsam yapayım ev temizlenmiyor düzene girmiyor gibi geliyordu.Sanırım boşluktan yeni bi hayata alışamamış olmaktan kaynaklıydı. (yada başka sorunlar üzüntüler akabinde geliyo herkesin hayatı sıkıntısı farklı)Aynı bahsettiğin şekilde yerde kıl ararken, elimde bezle buldum kendimi.Yakaladım daha doğrusu (hani insan bazen kendine asla olmaz yapmaz şekilde yakalarya öyle)22 yaşındayım napıyorum ben böyle dedim bıraktım bezi nerdeyse 3 hafta süpürme dahil temizlik yapmadım sabah çıkıyodum evden akşam giriyordum yorgun argın yemek çay derken yatıp uyuyosun tavsiye ederim
Hala bazen temizlik yapınca gözüm yerde dolanıyo hemen dıdd diyom kendime :mymeka: saçmalama sakın rahat hatun olmak gibiisi yok diyom heleki çalışmıyosan benim gibi iş arıyosan :sm_confused: vakitten bol ne var dimi canım ömür geçiyo temizlikde nemiş kaydirigubbakcemile3 (wc twmizliğini ayrı tutarım ölsün mikroplar yoksa onlar bizi öldürür -tatlicadiarzu-)Sende sıkıntılarından takıntılarından üzüntülerinden en kısa sürede kurtulursun inşallah.Ama kurtulmak istemediğin sürece ne bizim nede başkasının yapabileceği bişey yok açıkçası kendine dikkat et kardeşim Şeniz