irenbeyi ben de hiç düşünmüyordum, bu dilek hnm maalesef felaketmiş. ahmet beyi merak ettim açıkcası. irenbe soru işareti olarak duracak ama adamla konuşmak istiyorum.
smyrna ile görüştüm ben, şifaya karar vermeden önce. fulda hnm var orada da. hamile kalan da var, kalamayan da. bu aslında çok kişisel birşey. bana sorarsan hepsi aynı. tek fark olaya bakış açıları. yoksa bu hekimlerin hepsi aynı şeyi yapıyor. kimisi gönülle yapıyor, kimisi parayla bence.
kent hastanesi süper bir yer, ben tum sağlık sorunlarımda orayı tercih ediyorum. ama tup bebek konusunda nedense hiç içim ısınmadı. israil aruf iyi bir doktormuş, ama o da soguk ve sıkıcı. symrnayı kuran kişi kendisi.
şifaya mecbur kaldım ben, yoksa son seçecegım yerdi. benim tedaviden önce laporoskopı olmam gerekiyordu. cok araştırdım, hekimligi adına erol beyı tek geçiyor herkes ameliyatta. riskli bir ameliyattı, korktum açıkcası. laporoskopıyı ona yaptırınca, dönup görüştüklerime gitmem yakışık almayacaktı. erolla devam etmeye karar verdim. eşim de çok ısrar etti erolda. o söylenenlerden cok etkilendi.
bu anlattıklarımdan özetle, ben her yerin benzer oldugunu dusunuyorum. tek fark hekimin bakışı, ilgisi, yanında oluş tarzı. bizim moralimiz, bu olaya inanmamız çok önemli. ebn erolun yaptıgı iki denemede de inançsızdım. cünkü adama hiç güvenmiyorum. işi tamamen ticarete dokmuş, sırada ki diyor resmen. işte bu yuzden simdi prof değil insan arıyorum. benimle konusacak, bana güven verecek birini
sen ne zaman işe donuyorsun, görüşmelerimizi anlatırız. sonucta hepsi alternatif.