pko canım cok sevındım tüp yaptırdın dımı canım sen.. walla bnde uzun sure grmedım topıge temmuzda yptrdım malum tutmadı tüpe gecmeden önce eşim bi ilaç kullanck 3 ay beklıces..allah bızede o gunlerı gostersın artık
arkadaşlar hamileyimmmmmmmrabbim tüm isteyenlere versin inşallahhh [/QUOT essraaa hayırlı olsun tebrik ediyorum seni allahım kucağına almayı nasip etsin inş.kendiliğnden oldu değilmi?ne güzel keşke bizde de öyle bişey olsa bende ağustosta yaptırmıştım ama tutmadı malesef neyse kısmet bak seninki kendiliğinden gelmiş,ya hiç bişey hissetmedinmi adet günün geçince mi şüphelendin merak ettimde :80:
arkadaşlar hamileyimmmmmmmrabbim tüm isteyenlere versin inşallahhh [/QUOT essraaa hayırlı olsun tebrik ediyorum seni allahım kucağına almayı nasip etsin inş.kendiliğnden oldu değilmi?ne güzel keşke bizde de öyle bişey olsa bende ağustosta yaptırmıştım ama tutmadı malesef neyse kısmet bak seninki kendiliğinden gelmiş,ya hiç bişey hissetmedinmi adet günün geçince mi şüphelendin merak ettimde :80:
çok teşekkür ederim canımm inşallah sizlerde en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz benim 3,4 ağustos tarihlewrinde iki aşılamam arka arkaya olmuştu ama tutmadı sonra karar aldım tüp bebeğe geçicektim ocak ayında. bu ay bana süpriz oldu adet olucakmışım gibi ağrılarım oldu her lavaboya gittiğimde pedle gittim yani hiç bişe hişssetmedim adet sancısından başka sabah eczaneden test aldım içimde hiç umut yoktu ilaçlar aceba kist mi yaptı günüm geçti diye düşünürken 2. çizgiyi gördüm inanamadım sonra gittim bi test daha aldım oda öyle çift çizgi olunca içimden testlere kızdım benimle oyun oynamayın size inanmıyorum dedim akşam eşimle birlikte hastaneye gittik doktor gözün aydın diyene kadar inanmadım ben hala adet olucam diye beklerken meğer bebeğim benimleymiş.. rabbim nelere kadir...
arkadaşlar hamileyimmmmmmmrabbim tüm isteyenlere versin inşallahhh
canım tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin çooooook sevindim...
aahh ah ne güzel bir sürpriz olmuş sizin için!hayırlı olsun gözünüz aydın.ben de bu ay aşılama yaptırıcam duphaston kullandım adet görmek için ,ilaç biteli 6gün oldu hala adet olmadım o kadar korkuyorum ki kist filan oluşmuştur diyezaten polikistik over var!kötü bişe yoktur inşallah (
amin canımmm çok teşekkür ederim.. amin inşallah . rabbim sizlerede nasip etsin inşallah sen ne yaptın 2. aşılama için tedaviye başladın mı
canım benim ikinci aşılama da olmadı malesef kurban bayramından sonra tüp bebek yaptırcaz kısmet olursa
burada özel merkez olmadığı için kayseri de yaptırmayı düşünüyürum...
esra bende bugün randevu aldım korkuyorum,dua edin kist filan çıkmasın bugünlerde erken menepozu çok duyar oldum o bile aklıma geliyor.adet söktürücü kullanıp adet göremeyincesoğan kürünü de yazdım,bugün başlıycam doktordan sonra inşallah
hayırlısı canım inşallah tüp bebeğe geçmeden normal yolla hamile kalırsın kayseride nerede yaptırmayı düşünüyorsun
esra bahsettiğin kürün tarifini alabilirim artık kahverengi leke geldi,galiba adet başlıyor.5te randevum var yinede gideyim diyorum,tedbirli olmakta fayda var.tarifi bekliyorum ilgilendiğin için çoooook teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?