Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

YOOOK CANIM benim 2. aşılamaydı,temmuzdaki olmamıştı ağustosda oldu şükür keseciğimizide gördük allah isteyen herkese nasip etsin inş. Nazar

slm arkadaşlar geçen ay aşılama yaptırmıştım ama tutmadı bu ayda 2 gün günüm geçti adet sancılarım var bi anlam veremedim aşılamadn sonra benim gibi adet gecikmesi yaşayan varmı yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

aahh ah ne güzel bir sürpriz olmuş sizin için!hayırlı olsun gözünüz aydın.ben de bu ay aşılama yaptırıcam duphaston kullandım adet görmek için ,ilaç biteli 6gün oldu hala adet olmadım o kadar korkuyorum ki kist filan oluşmuştur diye zaten polikistik over var!kötü bişe yoktur inşallah (

çok tşkrler canım rabbim sizlerede nasip etsin kötü düşünme inşallah kist falan yoktur test yaptırdın mı? yaptırıpta negatifse sonucun sana soğan kürünü öneririm denemelisin benim arkadaşım 2 ay soğan kürünü uyguladı sonra hamile kaldı onda da kist vardı şimdi 3 aylık bebeği inşallah sendede işe yarar olur

amin canımmm çok teşekkür ederim.. amin inşallah . rabbim sizlerede nasip etsin inşallah sen ne yaptın 2. aşılama için tedaviye başladın mı

canım benim ikinci aşılama da olmadı malesef kurban bayramından sonra tüp bebek yaptırcaz kısmet olursa
burada özel merkez olmadığı için kayseri de yaptırmayı düşünüyürum...

esra bende bugün randevu aldım korkuyorum,dua edin kist filan çıkmasın bugünlerde erken menepozu çok duyar oldum o bile aklıma geliyor.adet söktürücü kullanıp adet göremeyince soğan kürünü de yazdım,bugün başlıycam doktordan sonra inşallah

canım benim ikinci aşılama da olmadı malesef kurban bayramından sonra tüp bebek yaptırcaz kısmet olursa
burada özel merkez olmadığı için kayseri de yaptırmayı düşünüyürum...

hayırlısı canım inşallah tüp bebeğe geçmeden normal yolla hamile kalırsın kayseride nerede yaptırmayı düşünüyorsun

canım dualarım seninle inşallah söylediğin gibi bişey yoktur bi soğan kürünü dene yoksa sana başka kür söyleyeceğim benim adetimi hem düzenledi hemde yoğun olmasını sağladı söyleyeceğim kürde bitkilerden aktarlarda bulunuyor.. doktordan sonra haberlerini bekliyorum bende meraklandım

esra bahsettiğin kürün tarifini alabilirim artık kahverengi leke geldi,galiba adet başlıyor.5te randevum var yinede gideyim diyorum,tedbirli olmakta fayda var.tarifi bekliyorum ilgilendiğin için çoooook teşekkür ederim

canım sıkma canını herşeyden önemli sağlık dünyada kürü veriyorum. ıhlamur, zencefil, karanfil,tarçın,kuşburnu, nar çiçeği, bide meyan kökü bunlardan 100 yada 200 gram al. 1 litre soğuk suyu çaydanlığın içine koy ıhlamur,karanfil,narçiçeği ni birer tutam at zencefil tarçın meyan kökünüde birer tane koy kuşburnu 7,8 tane bunları kaynattıktan sonra iç hepisini bi anda içmeyebilirsin normal çay yerine canın istedikçe iç ama mutlaka içbu kürün suyu kalmadıysa üzerine 1 litre daha su koy tekrar kaynasın hemen atma bitkiler ziyan olur. bunlarla birlikte bi çayda içmen gerekiyor civan perçemi çayı var o kavanozda toz halinde civan perçemini suyu kaynatıyorsun cam fincanlar varya ona 1 tatlı kaşığı atıyosun üzerine sıcak suyu koyup 1,2 dakika demlensin çay altına çöküyor civan perçeminden günde 5 fincan içmelisin fadasını görmek için not olarakta söyleyeyim bunlardan birine karşı alerjin varsa canım içme ben çok faydasını gördüm adetimi bu çaylar düzenledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…