Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben temmuzda 2. aşılamam olur diye beklerken,doktorum ara verdi bu ay, ilaçların etkisi devam ediyormuş...benim gibi bir durum yaşayan var mı??bir de bu ay çok garip bir adet oldum iki gün lekelenme oldu, sonraki iki gün normal adet gibi ve şak diye kesildi...bir gün sonra ise bir acayip kanama oldu ve o da şak diye kesildi....noluyo bana korkuyorum...ilaçlardan mı acaba....böyle bi şey yaşayan veya bilgisi olan var mı yardımmmmmmm

Mrb arkadaşlar,ben aranıza yeni katılanlardanım,bu ay ilk defa aşılama olucam ama şuan için tarih belli değil,yolun başındayım,bir haftadır karnımdan puregon iğne vuruluyorum ve folbiol kullanıyorum.dün kontrole gittim,yumoşlarımdan biri 9.5 diğeri 11.5 olmuş,..:)inşallah herşey iyi gider ve en yakın zamanda bebişime kavuşurum.ve benim gibi isteyen herkese Rabbim bu mutluluğu yaşatsın!açıkçası ne zaman aşılama olurum merak ediyorum,dün doktoruma da sordum,biraz aceleciyiz galiba deyince bişey diyemedim..:)bu konuda fikirlerini benimle paylaşan bi arkadaşım olursa çok sevinirim..!

kızzlar bende bu ay 2. aşılamamı olucam bugün 5.iğnemi yapacağm yarın kontrolüm var inşallah iyi geçer dua edin lütfen bu ay sonuç inşallah olumlu olur tabi benim gibi bekleyen herkesi:18:n inşalllah

kızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum bende haziranın sonunda ilk aşılamamı oldum ve cuma günü sonucumu öğrenicem çok merak ediyorum allahım hayırlısını verir inş.

Arkadaşlar bugün kontrole gittim,yumoşlarımdan biri 17.5 olmuş ve bugün son iğnemi vuruldum.yarın akşam çatlatma iğnemi vrulucağım ve perş günü Allah'ın izniyle aşılamam olucak.Nolur dualarınızı eksik etmeyin benden..!

temmuz geldi inşallah herkes için hayırlı olur...
ben de bugün 2. aşılama için ilk adımı attım
inşallah ağustos diye sayfa açmamıza gerek kalmaz

merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır takipteydim ama kısmet şimdiyeymiş,aslında ben tüp bebek öncesi son kontrol için gitmiştim dra ama beni kandırıp aşılamaya ikna etti dr :) ben polikistikover hastasıyım drum bu nedenle fazla yumurta oluşumunu engellemek için sabah akşam decapeptly iğne kullanmamı istedi bide gonalf kullanıyorum ,cuma günü hiç yumurta oluşmamıştı bugünki kontrolde ise pal peteği olmuş bunlar dedi drum,şuan faza yumurta oluşmadan aşılamaya geçebilirmiyisz bilmiyorum,hesp bu nedenle tedavilerim yarım kaldı çoğul gebelik olur diye çatlatma iğnesi aşamasına bile geçemiyorduk,şimdi yeni bi drla yeni ilaçlarla yeni bi başlangıç yaptım,rabbim bu zorlu yolda yar ve yardımcımız olsun

Benim de yarin aksam catlatma ignem var, cuma sabahı da aşılamam, hadi herkese hayirli olsun:))

Kızlar aşılamdan sonra neler yapmamız neler yapmamamız gerekiyor biliyor musunuz? Neleri yemeye dikkat etmeliyiz mesela?

merhaba arkadaşlar.. bende bu ay ilkkez aşılama yaptırıcam,regl olmayı bekliyorum.büyük ihtimalle perşembe günü start vericez tedaviye..inşallah bu ay hepimize hayırlı olur

merhaba kızlar bende bu ay ilk aşılamamı olucam adet gunumu beklıyorum cumartesı tedavı surecım başlıcak..umarım temmuz ayında butun asılama yaptırcak olan kısılerın bebişleri sımsıkı tutunur:)

Kızlar yarın sabah aşılamam var,nolur hepiniz benim için dua edin..!şimdiden ne biçim bi stres bastı bilemezsiniz..:SSSS
olsa da bitse demeye başladım,hepinizin dualarını bekliyorum kızlar..!Allah hepimizin yardımcısı olsun.!

canım inş.hersey ıstedıgın gıbı olur ve sonuçlanır.zor bır 14 gun senı beklıyor inş.hamıle haberını alırız.. bu arada aşılama tahmmınen adetın kacıncı gununden sonra yapılıyor 12gunu buluyormu yapılması.. bende adetımı beklıyorum normalde bugun olmam lazım ahhh keske olmasam ne güzel olurdu:)

slm arkadaşlar
ben aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim sonra doktorum 6 ay doğum kontrol hapı verdi hormon tahlilleri falan
bu ay herşey normal çıktı ve adetimin 5. günü klomene başladım
dün 14. günümde dr. a gittim ve 2 sağlıklı yumurtam var ve dün ovitrel adlı sanırım bi iğne vuruldum. yarın ve c.tesi günü birliktelik önerdi sonra da haftaya perşembe günü gelin rahimi bi kontrol edelim dedi. bakalım ya.. çok garip bir süreç.

Merhabalar kısaca hikayemden bahsedeyim bende 13 yaşımdan beri pco mücadele veriyorum şuan 25 yaşında ve iki yıllık evliyim hiç korunmadım rahatsızlığı bildiğim için; yılda sadece 2-3 ay da regl olurdum evlendim düzene girer diye düşündüm malesef düzene girmedi hiç regl olmamaya başladım söktürücülerle regl oluyordum kilo ver denildi 10 kilo kadar verdim yine yok ilk olarak 4 ay metformin(insülin direnci olduğu için şeker ilacı) farlutal(söktürücü) klomen(yumurtlama ilacı) pregnly(çatlatıcı iğne) folikül takibi yok bebiş olmadı rahim filmi hormonlara bakıldı yine birşey yok temiz olmadı olmadı adet olmuyordum herşeyi bıraktım ilaçlar bitirdi beni her günüm gözyaşı içinde geçti 2011 ocak ayında Ankara Gata da tedaviye başladım endokrin bölümünde aşırı karın şişliği pco ve şeker hepsine birden bakıldı neden adet göremediğimi bulamadılar stres kilo dediler 5-6 kilo verdim bu seferde yasmin metformin kullandım 3 ay içtim ve artık daha fazla beklemek istemedim Prof Dr.Timur GÜRGAN ın kliniğine gittim duymuşsunuzdur.Oradada bir dizi tahlil operasyon ( ofis histeroskopi) falan oldum temizdi herşey eşimde de çok şükür bir sorun çıkmadı nisandan hazirana kadar kendim ilaçsız regli gördüm folükül takibi de iyi gidiyordu taki ofishisteroskopi olana kadar o ay yumurta gelişmedi akabinde regl olmadım bu temmuz ortalarında aşılamam olcaktı ama regli olmadığım için şuanda söktürücü kullanıyorum sanırım temmuz sonlarına doğru aşılamam olacak arkadaşlar ben ilk defa yapıracağım inşallah hamiş kalırım rabbimden umut kesilmez inşallah takiplerim iyi giderde aşılamadan sonra bebiş gelir ne olur bana dua edin ben ben ve benim gibi olanlara Allahın izniyla hergün dua ediyorum herkeze kucak dolusu sevgiler Allaha Emanet Olun

kızlar bugün ilaçlarımı aldım.yarın akşam ilk iğneme başlıyorum hayırlısıyla.. içimde bi huzursuzluk var,korkuyorum sanki

merhaba kızlar ben daha oncede yazmıstım adet gunumu beklıyrm ama adet olmadım henuz gecıktım bugun kan testı yaptırdım aksam sonucu alıcam ama karnım fena agrımaya basladı adet olcam kesın... asılamada doktorum adetın 3.gunu gel demıstı ama bugun olursam pazara denk gelıcek nasıl olck bılmyrm valla ya herhalde 4.gunu baslar tedavıye napalımmm hakkımızda hayırlsı olsun..normal yoldan kalsam ne guzel olurdu ahhhh keskeeee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…