Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm çok sağol bende sana bakıyodum mesaj gelmişmi diye

herkesi okuyunca anestezi felan korkmamak elde değil , ama bende burayı çok duydum özellikle size sordum
haklısını bir an önce halletmeliyim bu işi bayramdan sonra artık allah razı olsun sağolasın

Bana dr onu uzun uzun izah etti. Bir onceki teknolojide filmi ceken makinanın bası sabit oldugu icin cesitli aletlerle rahmi makinaya göre konumlandırıyorlarmıs ve asıl agrı ve acıyı bu durum yapıyormus. benim cektirdigim makine ise oynar baslıklı. Sadece ilacı zerkediyorlar. Daha sonra makine dönerek cesitli konumlarda filmi cekiyor. Ilacı verme işlemindede karnında bir basınç hissediyorsun, adet sancısı gibi. Ve işlem bitince hersey bir anda bitiyor. En azından bende öyle oldu. Korkmayın yani :)

mevlam gönlüne göre verir inşallahh

kızlar bende 13 agststa aşılama yaptırdım
kasık ağrılarım arttı son 2 gündür
eylülü bekliyroum test için

bu arada ilk aşılamada hamile kalan yok mu hiç

arkadaslar günaydın. yokmu yeni ve güzel haberleri olan:) yeni tedaviye baslayan, bitkisel kürler kullanan, yada rahim filmi cektirip hemen hamile kalanlar?

inşallah cnm,zaman yaklaştıkca gerilyrm,sinirlerim altùst oldu,iğnlrde etkilyo hayırlsı,sen naslsn ne aşamadsn cnm

canım eşimde sorun vardı onunda duzelmiş durumu ama yınede 2.aşılama ıcın eylul sonunu beklıyorum bılıyorsun ılkı olumsuz cıkmıstı...

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.sizden aşılamanın maliyeti hakkında bilgi alma istiyorum.ben devlet memuruyum,devlt kurumunda yada özel bi kurumda bu iş ne kadara mal oluyor?bilgilendiri misiniz beni.ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

merhabalar öncelikle hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum hayırlısıyla kucaklarına almalarını diliyorumben üçüncü aşılamada tutmayınca bir müddet siteden uzak kaldım.çok üzgündüm.doktorum tüp bebekte şansımı denememi söyledi.bunun içinde en az üç dört ay beklersen başarı şansımız artar dedi.bende bu süreçte bir arkadaşın önerisiyle bir bitkiuzmanı-eczacıya gitim.bu ay onun önerdiği kürleri uyguluyoruz.rabbim hayırlar versin.hayırlısıyla versin inşallah

nazar boncuğu yapamadım şimdi göndereyim

bebişim iyi canım kalp atışlarını gördük büyüyor işte.darısı tüm olmayanların başına.tekrar tebrik ederim allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşalllah.

Son düzenleme:
pko canım cok sevındım tüp yaptırdın dımı canım sen.. walla bnde uzun sure grmedım topıge temmuzda yptrdım malum tutmadı tüpe gecmeden önce eşim bi ilaç kullanck 3 ay beklıces..allah bızede o gunlerı gostersın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…