Seyhan12383 merhaba
özür dilerim özelden msj atamıyorum, burdan yazmak zorunda kaldım.
valla Istanbul da Fındıkzade Radyomar'ın methini cok duymustum. orda Cevat Bey diye bir dr var. Ama bayan tercih edersen onuda saglıyabiliyorlar. Ama ben Cevat beyi tavsiye derim. Cok korkacak bir sey yok. bende 1 sene korkudan cektirememiştim. adet sancısı gibi vede sadece 1 dakkika. bitincede bic bir sey kalmıyor. O gün ilacın fazlası geri akıyor, başkada bir kanama olmuyor. fiatı 330 TL. Umraniyeden Topkapıya otobus var bildigim kadarı ile. Ordanda tranvayla cok yakın. ihmal etmeyin cektirin biran önce.
cnm çok sağol bende sana bakıyodum mesaj gelmişmi diye
herkesi okuyunca anestezi felan korkmamak elde değil , ama bende burayı çok duydum özellikle size sordum
haklısını bir an önce halletmeliyim bu işi bayramdan sonra artık allah razı olsun sağolasın
Bana dr onu uzun uzun izah etti. Bir onceki teknolojide filmi ceken makinanın bası sabit oldugu icin cesitli aletlerle rahmi makinaya göre konumlandırıyorlarmıs ve asıl agrı ve acıyı bu durum yapıyormus. benim cektirdigim makine ise oynar baslıklı. Sadece ilacı zerkediyorlar. Daha sonra makine dönerek cesitli konumlarda filmi cekiyor. Ilacı verme işlemindede karnında bir basınç hissediyorsun, adet sancısı gibi. Ve işlem bitince hersey bir anda bitiyor. En azından bende öyle oldu. Korkmayın yani :)
eylül sonuna kadar 1ay var canım,bu ay kendiniz bir deneyin olmazsa eylülde aşılamaya devam bence..
hazır vücudun alışmışken çok arayı açma derim ben
eşinin sorun çözülmülşse bu ay kendiliğinden oluverir inşallah..
duygucum tesekkur ederım ınsallah kendılıgınden olurda kurtulmus olurum o ıgne ve beklemelerden...
inşallah cnm,zaman yaklaştıkca gerilyrm,sinirlerim altùst oldu,iğnlrde etkilyo hayırlsı,sen naslsn ne aşamadsn cnmpko umarım bu sefer olur canım 27 sınde guzel haberlerını beklıyoruz..
inşallah cnm,zaman yaklaştıkca gerilyrm,sinirlerim altùst oldu,iğnlrde etkilyo hayırlsı,sen naslsn ne aşamadsn cnm
pko umarım bu sefer olur canım 27 sınde guzel haberlerını beklıyoruz..
arkadaşlar hamileyim 12. Gün 31.20 sonucum darısı başınızaaaaaaaaaa
Allahım çokşükür sana
allahım çok şükür sana bu mübarek gecede bu haberi verdin bana
allahım çok şükür sana bu mübarek gecede bu haberi verdin bana
canım çook sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah
pko çok sevindim canım allah tamamına erdirsin:)
pko çok sevindim canım allah tamamına erdirsin:)
canım sen neler yaptın bebişimiz nasıl Nazar
nazar boncuğu yapamadım şimdi göndereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?