kızlarr ben adett oldumm yarın için merkezden randevun aldımm gidicemm başlarız inşş tedaviye bir sorun çıkmazdaaa
Merhaba Kızlar
Nasılda ilerliyor topik
Sabah emanetlerimi bıraktım 15 tane yumurta toplanmış, yarın embriyo sayısını bildirecekler.
Bu sefer çok zor oldu opu çok ağrıım var nedense öncekiler çok kolay olmuştu.
Hepinizi çok öpüyorum, kendinize yumurtalarınıza bebeklerinize iyi bakın
Canlarım inşallah 3'ünüzde doğal yollardan hamilesinizdir...ben umutluyum sizlerden..içime birşey doğdu....
tekrar merhaba
benim gibi endometriyozlu olan yok mu???
canım arkadaşlarım hepinizin güzel dilekleri için dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun cümlenizden..benden size tavsiye sakın erkenden test yapmayın gününüz gelmeden ben 10.gün yaptırdım değerim 1,20 değerimi önce testi yaptığım hastanedeki doktora gösterdim gebelik var dedi sonra kendi doktorumu aradım ama diğer doktorun sölediğini sölemedim ben ağlaya ağlaya olmadı dedim değerim bu dedim merkeze bildirmek zorundayız çünkü doktorum da gebelik var dedi daha çok yeni tutunmuş dedi erkenden yapmışsın dedi 3 gün sonraya test tekrarı yapmamı söledi canlarım perşembe günü belli olacak ben pes etmiş durumdayım bebişimde benim gibiyse zaten olmayacak yok olursa çok büyük mucize olur heralde..benim için hamilemi deilmi sormuşsunuz valla ben bile bilmiyorum ki doktoruma göre evet bana göre hayır ama kesin sonuç perşembe..hep eğerki yine kaybedeceksem negatifi duymaya razıyım dediğim için mi böle bi sonuç çıktı bilmiyorum ağzımızdan çıkana dikkat edelim Rabbim sınıyo beni bunu anladım ben kaybetme acısını yaşadığım için negatife üzülmem hiç diyodum ama öle olmuyomuş insanoğluyuz üzülüyoruz işte büyük konuşmamak gerek..bayağı ilerlemiş sayfalar anca onları okudum tedavisi başlayan arkadaşlar inşallah son tedaviniz olsun Rabbim daha fazla uğraştırmasın bu uğurda tedaviniz hayırlısıyla ve başarıyla sonuçlanır inşallahhhhhh..bebişleriyle tanışmak için gün sayan annişlerimiz stres yapmayın ve sakın erkenden test yapmayın inşallah Rabbim hiç üzmez sizi çokkkk mutlu olursunuz pozitif güzel haberler almak nasip olur dilerim..hamişlerimiz inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur meleklerinizi karnınızdaki meleklerinizle bizlere bol bol dua edin lakin meleklerin yüzüsuyu hürmetine kabul eder Rabbim inşallah..sizleri çok öpüyorum Allahıma emanetsiniz inşallah...baharcım sana kandır dedim kırmızıları takmıyomuş gibi davran ki oda gelsin ve kavuş biran önce meleğine...perşembe güzel haberlerle ve en önemlisi hayırlı haberlerle dönmek umudu ile.......
merhaba;
uzun zamandır tüp bebekle ilgili her yazıyı okudum neredeyse
ama yeni üye oldum ve ilk kez yazıyorum.
kısaca hikayemden bahsedeyim.
lisedeyken endo hastası olduğum farkedildi ve 20 yaşında laporoskopi oldum. 2 yıl önce evlendim ve hiç korunmadım.
6 ay sonra 3 kez aşılama yaptırdım ancak 3 üde kimyasal gebelik. 1 yıl önce 2. laporoskopiyi oldum. 3 ay lucrin depot kullandım
sonra folikül kisti oldu. neyse sonunda nisan ayında 1. tüp denemesi oldu o da kimyasal gebelik. genetik tahliller falan yapıldı. normal çıktı. MTHFR homozigot pozitif ancak
bu mutasyon direkt olarak etkilemiyormuş.
bugün 2. demememin ilk iğnesini yapacam . hayırlısı olsun diyorum. bazen olmayacak gibi, bazen olacak gibi geliyor.
bal-tarçın-keten tohumu- çörek otu kürünü kullanıyorum ama düzenli değil. bitkisellere sardım artık.....
selam kızlar bugün iğnelere başladım. purogen ve menagon. 2 tane sağ tarafta 2 tane de sol tarafta büyümeye hazır yumurtam varmış. tabi yumu sayısı benim yaşıma göre az dedi hemşire. bakalım opuya kadar kaç tane sağlıklı yumi olcak. hayırlısı hepimiz için. inşallah şu listede olan bütün arkadaşlarımız hamile olurlar
endometriyoz rahim dokusunun yumurtalıklarda olması
endometriyal hiperplazi ile aynı değil
slm kızlar nasılsınız? baharcım geldimi senin kırmızılar benim pazar günü adet söktürücüm bitti ama kırmızılardan bir ses yok bugün gelir sanıyodum ama hiç gelcek gibi degil.sıkıntıdan saatli bomba gibi dolaşıyorum ortalıkta :)
bahar85 çoook teşekkür ederim inş . ama artık pek umudum kalmadı yani kimyasal gebelik oluyo bu gebelik öncüsü müdür bilemedim((
endometriyoz rahim dokusunun yumurtalıklarda olması
endometriyal hiperplazi ile aynı değil
slm canım hoşgeldin
yok canım benim gelmedi benimde bi belirtim yok...
ama sen adet söktürücü kullandığın için bikaç güne gelir kırmızılar...[/QUOT
hoşbulduk cnm ay bi başlasak allahın izniyle ,böyle çok stres oluyor insan.
ramazanın ilk gününe filan gelcek herhalde bizim tedavi başlamamız.
bir şey sorcam arkadaşlar ben peregon ve menegona başladım dün bu gün ikinci günüm adetim azaldı normal mi bu ???
hoşbulduk cnm ay bi başlasak allahın izniyle ,böyle çok stres oluyor insan.
ramazanın ilk gününe filan gelcek herhalde bizim tedavi başlamamız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?