benımde 12 temmuz inşallah sırayla güzel haberler alırız nası peki var mı bi belirti deişiklik falan?
aminnn canım Allah razı olsun...dilerim sen ve isteyen herkes en kısa zamanda evlatlarını kucağına alır...bayramda çifte bayram yaparız....test tarihinden bikaç gün sonra evlilik yıldönümüm. bebişlerim bana ennnn güzel hediye olacak inşallah
seneye bebeklerinin doğum günü eve evlilik yıldönümünü birlikte kutlarsın inşallah rabbim isteyen herkese versin içinde bizlerede çok heyacanlanıyorum rabbim korktuğumuza uğratmasın hayırlı sağlıklı bebekler versinn:))
tünaydınnnnnnnn canım hoşgeldin
hadi yaaa demek sende bendensin :26:
ne oldu bize böyle ben, kanbar, ruveyna, sen aynı anda başlayacaktık tedaviye...
bitek kanbar başladı bizler kaldık...
eee geciktikçe insan ister istemez strese giriyor...
bekleyincede gelmiyor hain kırmızılar
inş üçümüzünde gelir hemen başlarız tedaviye
canim internetten arastir en 3-4 tane alternatf belirle kendine ve hepsiyle gorusmeye git. merkezi gor tani doktoru tani. bazen herkesin cok iyi dedigi doktor sana cok itici gele bilir. onemli olan senin ne hissettigin.
ben internette bir suru videosu yazisi olan bir prof'la gorusmeye gittim ve asla bu adama yaptirmam dedim. tamam belki adam gercekten isinin ehli cok bilgilide ola bilir ama bu isde bence guven ve samimiyet cok cok onemli. gittigin merkez ve doktor icine sinmeli bence o yuzden git gorus derim ben ondan sonra zaten karar vermek daha kolay olur.
evet ilk izlenimde çok önemli güveniceksin doktoruna ve yola devam
hayırlısı hepimiz için
canım evet ilk tup denememiz daha önce 1 kez aşılama denedik 1,5 senedir uğraşıyoruz çok da beklemek istemedik aşılam falan bana biraz vakıt kaybı gıbı geldi zaten biz de sebepsiz infertilite var tup şansı yuksek olduğundan daha çok kafama yattı zaten aynı iğneleri falan aşılamada da kullanıyosun tup de dollenme dışarda oluyo en azından dollenme olup olmadığını bılıyosun. irenbeyi araştırıp gittim dr umu daha onceden tanıyodum.şimdilik bi sıkıntı yok gerisi kısmet artık:)
kızlarr ben adett oldumm yarın için merkezden randevun aldımm gidicemm başlarız inşş tedaviye bir sorun çıkmazdaaa
ya kızlar burda kimler dondurulmuş transfer yapmıştı unuttum bende ramazandan sonra düşünüyorum ama kararsızım dond.başarı düşük deniyo bilgisi olanlar veya deneyenler varmı
tekrar merhaba
benim gibi endometriyozlu olan yok mu???
Merhaba Kızlar
Nasılda ilerliyor topik
Sabah emanetlerimi bıraktım 15 tane yumurta toplanmış, yarın embriyo sayısını bildirecekler.
Bu sefer çok zor oldu opu çok ağrıım var nedense öncekiler çok kolay olmuştu.
Hepinizi çok öpüyorum, kendinize yumurtalarınıza bebeklerinize iyi bakın
tekrar merhaba
benim gibi endometriyozlu olan yok mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?