Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

benımde 12 temmuz inşallah sırayla güzel haberler alırız nası peki var mı bi belirti deişiklik falan?

Aminnnn inşallah hepimiz alırız o güzel haberleri:)

benim son 2 gündür daha önceki kasık ağrılarım bulantılarım kramplarım yok.sadece dün doktora gittim ilk defa evden çıktım başka bir sorunum için biraz yürüdüm sağ tarafıma sancı girdi gerildi sanki...dinlendim geçti..onun dışında tık yok:) acaba demeden alamıyorum kendimi..ama hep olumlu düşünüyorum ve hep dua ediyorum....senin durumun nasıl?[/QUOTE]

canım ben de kaydadeğer pek bi belirti yok biraz göğüslerimde şişlik ve acıma var bı de karnımda gergınlık ve gaz kasık ağrısı falan yok.bende belirti olmamasından huylanıyorum acaba olumsuz mu diye benım bugun 5,gunum

seneye bebeklerinin doğum günü eve evlilik yıldönümünü birlikte kutlarsın inşallah rabbim isteyen herkese versin içinde bizlerede çok heyacanlanıyorum rabbim korktuğumuza uğratmasın hayırlı sağlıklı bebekler versinn:))

Aminnnnnnnn inşallahhh Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünnn....

canım ben de kaydadeğer pek bi belirti yok biraz göğüslerimde şişlik ve acıma var bı de karnımda gergınlık ve gaz kasık ağrısı falan yok.bende belirti olmamasından huylanıyorum acaba olumsuz mu diye benım bugun 5,gunum[/QUOTE]

Tecrübeli arkadaşlar herkeste aynı belirtiler olmayabilir diyorlar yada hiç belirti olmayabiliyormuş...onun için acabalarla yormayalım bence kendimizi..nasibimizde varsa kavuşuruz inşallah mis kokulu meleklerimize..bekletmeyin bizi artık kuzucuklar

Canlarım inşallah 3'ünüzde doğal yollardan hamilesinizdir...ben umutluyum sizlerden..içime birşey doğdu....

bir şey sorcam arkadaşlar ben peregon ve menegona başladım dün bu gün ikinci günüm adetim azaldı normal mi bu ???

canım işte aynı durum bende de var, sebepsiz infertilite! forumu kurcaladıkça kafam karışıyor, eşimi arayıp tüp bebeğe karar verdiğimi söylicem nerdeyse:) beklemek çok zor..

kızlarr ben adett oldumm yarın için merkezden randevun aldımm gidicemm başlarız inşş tedaviye bir sorun çıkmazdaaa

kızlarr ben adett oldumm yarın için merkezden randevun aldımm gidicemm başlarız inşş tedaviye bir sorun çıkmazdaaa

Canımm oldun demekkkkkk hadi hayırlı olsunn
sorunsuz bi şekildee tedavi süreçini geçirirsin inşALLAH

Merhaba Kızlar
Nasılda ilerliyor topik
Sabah emanetlerimi bıraktım 15 tane yumurta toplanmış, yarın embriyo sayısını bildirecekler.
Bu sefer çok zor oldu opu çok ağrıım var nedense öncekiler çok kolay olmuştu.
Hepinizi çok öpüyorum, kendinize yumurtalarınıza bebeklerinize iyi bakın

ya kızlar burda kimler dondurulmuş transfer yapmıştı unuttum bende ramazandan sonra düşünüyorum ama kararsızım dond.başarı düşük deniyo bilgisi olanlar veya deneyenler varmı

ya kızlar burda kimler dondurulmuş transfer yapmıştı unuttum bende ramazandan sonra düşünüyorum ama kararsızım dond.başarı düşük deniyo bilgisi olanlar veya deneyenler varmı

canim neden tutma ihtimali dusuk olsun tam tersi cozuldukten sonra saglam olan embriyonun tutma ihtimali daha yuksek.

ankarada başlayacam ben, sen hiç kimyasal gebelik yaşadın mı? ya da hangi aşamalardan geçtin? endo lularda hamilelik şansı düşük mü sanki???

merrhaba canım maşallah yumoşların toplanmış inş hepsi güzelce döllenir
bundan sonraki ağrıların hamileliğinden kaynaklansın inş canım
yarın güzel haberlerle dön bize...
bende öpüyourm görüşmel üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…