Baharcım hayatta mış gibi yapmak , motivasyona olumlu etki ediyor....Yani olmuş gibi yapmak...
Lütfen sanki şu andan itibaren ....... olmuş gibi yap ,kırmızılar gelmiş gibi....
Bak nasıl gelecek,sakın şunu yapma:sessizliğe gömülme...
Yarın kırmızıların ikinci günü de doktora tedaviye başlayacaksın gibi yap....mutlaka bu akşam gelecek , bak gör....
Hepimiz hamile imiş gibi düşünelim ve davranalım,bunu da etkisi olur inanın...
aykut oğut'un ''evrenden torpilim var '' adlı kitabında öyle yazıyor....
kızlar benim bugün 8.günüm dondurulmuş embriyo transferi ama aynı adet belirtilerim başladı ya pöffff morallerim sıfır...
canim dondurulmus tedavisinde fazla belirti olmuyor zaten.sakin moralini bozmaa..ben senden cok umutluyum olucak olucak INSSSSSS
arkadaşlar hepimiz için dua ediyorum. her gün 313 tane fatiha ve 707 defa da ya varis okuyacağım. tabi tek tek rumuzunuzu sayamasam da diyorum ki Allah'ım topikteki bütün arkadaşlarımı tez zamanda anne yap inşallah
inşallah canım benimmmm ya inşallah :)dondurulmuş 2.deneme transfer olarak ta 3.denemem yetti gariii :)))))))))))
arkadaşlar hepimiz için dua ediyorum. her gün 313 tane fatiha ve 707 defa da ya varis okuyacağım. tabi tek tek rumuzunuzu sayamasam da diyorum ki Allah'ım topikteki bütün arkadaşlarımı tez zamanda anne yap inşallah
kızlar benim bugün 8.günüm dondurulmuş embriyo transferi ama aynı adet belirtilerim başladı ya pöffff morallerim sıfır...
transferi olan arkadaşlar aranızda proluton depot adlı iğneyi kullanan varmı??
transferi olan arkadaşlar aranızda proluton depot adlı iğneyi kullanan varmı??
canim bozma sakin moralini. biz insallah cumartesi ikimizde cok guzel haberler alacagiz...
buradanda hamileyiz diye ilan edecegiz allahin izni ile...
evet bende transferden 1 gun sonra ve 1 hafta sonra olmak uzere iki kere vurdurdum.
cok kotu yakiyor yaa bugun ikinciyi sabah vurdurdum hala ignenin vuruldugu tarafima yatamiyorum okadar aciyor yani.
evet bende transferden 1 gun sonra ve 1 hafta sonra olmak uzere iki kere vurdurdum.
cok kotu yakiyor yaa bugun ikinciyi sabah vurdurdum hala ignenin vuruldugu tarafima yatamiyorum okadar aciyor yani.
o iğne progesteron mu içeriyor acaba .çünkü ben hergün progesteron iğnesi oluyorum ve fecii ağrıyor vurulduğu yer ..
canım progesteron varmı bilmiyorum 4 günde 1 vurunuyorum düşük önleyici diye biliyorum bu iğneyi
İlk denemeyi Mayıs'ta yaptırdık olmadı dondurulmusla 1 ay ara verdikten sonra Temmuz'da bidaha deniycem ins son denemem olur:)heycanla Temmuz gelsin istiyorum:) ama daha cok var sanki:)[/QUO
merhaba,öncelikle herşeyin hayırlısı dondurulmuşlarla hamile kalan çok var arkadaşım inş senin de güzel haberini alırız.heyecanla bekliyorum ben de temmuzu.zaman yaklaştıkça stres yaptım sanırım.rabbim hepimize sabırlar versin inş.
slm benim sana tavsiyem oncelikle tum tetkiklerini yaptir neden olmadi ilki diye benim ilki negatif geldi ikinciyi dondurulmuslarla denedim dun oda negatif cok pismanim arastirmadigima daha dun ogrendimki cok sebep oluyormus tutunmamasi icin mesela eger kadinin tüplerinden biri tikaliylsa bir siviakiyormus rahme ve tutmuyormus yada erken dusuk yapiyormus en sik karsilasilan problem buymus laparoskopi yada rahim filmiyle buluyorlarmis tedavisi kolaymis bide 5.gün embiryosu cok iyiymis rahim ici yapisikliklar da myom veya polip denilen lerde tutunmasini engelliyormus genetik yapilarda cok onemli transferden sonra yemene icmenede cok dikkat etmen lazimmis ben ucuncuyu denicem tabiki hepsini goz önünde bulunduracam bu sefer hic sorun yasamak istemiyorum insallah bu sefer ikimizinde güzel haberini vermek nasip olur burdan simdiden kolay gelsin gerci dondurulmuslarla cok basit sadece bekleme süresi sorun mereklanma hic agrin olmuyor aklina fazla getirme ve 3 gun sonra normal hayatina dön sanki hic birsey olmamis gibi tabi kendini yorma birsey sormak istersen ben burdayim bildigim kadar yardimci olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?