Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

cok guzell yaa ((tedavi suresince ben HAMILEYIM dicem:)))

canim dondurulmus tedavisinde fazla belirti olmuyor zaten.sakin moralini bozmaa..ben senden cok umutluyum olucak olucak INSSSSSS

inşallah canım benimmmm ya inşallah :)dondurulmuş 2.deneme transfer olarak ta 3.denemem yetti gariii :)))))))))))

arkadaşlar hepimiz için dua ediyorum. her gün 313 tane fatiha ve 707 defa da ya varis okuyacağım. tabi tek tek rumuzunuzu sayamasam da diyorum ki Allah'ım topikteki bütün arkadaşlarımı tez zamanda anne yap inşallah

arkadaşlar hepimiz için dua ediyorum. her gün 313 tane fatiha ve 707 defa da ya varis okuyacağım. tabi tek tek rumuzunuzu sayamasam da diyorum ki Allah'ım topikteki bütün arkadaşlarımı tez zamanda anne yap inşallah

allah razı olsun arkadaşım :)inşallah anne olacağız hepimiz:)

ALLAH razi olsun canim ya..dularimiz kabul olsun ins.agzina saglik sana bin kat sevabi olsunn..

kızlar benim bugün 8.günüm dondurulmuş embriyo transferi ama aynı adet belirtilerim başladı ya pöffff morallerim sıfır...

canim bozma sakin moralini. biz insallah cumartesi ikimizde cok guzel haberler alacagiz...
buradanda hamileyiz diye ilan edecegiz allahin izni ile...

transferi olan arkadaşlar aranızda proluton depot adlı iğneyi kullanan varmı??

evet bende transferden 1 gun sonra ve 1 hafta sonra olmak uzere iki kere vurdurdum.
cok kotu yakiyor yaa bugun ikinciyi sabah vurdurdum hala ignenin vuruldugu tarafima yatamiyorum okadar aciyor yani.

transferi olan arkadaşlar aranızda proluton depot adlı iğneyi kullanan varmı??

meydacım canım benim bana da şu aşağıdakinden yapar mısın ,ben yapamadım canım ...çok özendim...

canim bozma sakin moralini. biz insallah cumartesi ikimizde cok guzel haberler alacagiz...
buradanda hamileyiz diye ilan edecegiz allahin izni ile...

aqğzın bal yesin inaşşallah arkadaşım ya inşallah rabbim sevinç çığlıkları atmayı nasip etsin :)

evet bende transferden 1 gun sonra ve 1 hafta sonra olmak uzere iki kere vurdurdum.
cok kotu yakiyor yaa bugun ikinciyi sabah vurdurdum hala ignenin vuruldugu tarafima yatamiyorum okadar aciyor yani.

bende onu diyecektim canım böyle bir iğne olamaz yaa banamı öyle oldu dedim ilk iğnemi transfer günü vurmuşlardı o zaman çok fazla acımadı ikinciyi cumartesi vurunmuştum o günden bu yana kalçamın üzerine oturamıyorum acaba dedim hemşiremi yanlış vurdu yarın yine vurunacam ssoluma vuracak bu sefer korkmaya başladım nasıl oturacam die..

o iğne progesteron mu içeriyor acaba .çünkü ben hergün progesteron iğnesi oluyorum ve fecii ağrıyor vurulduğu yer ..

canım progesteron varmı bilmiyorum 4 günde 1 vurunuyorum düşük önleyici diye biliyorum bu iğneyi

banada doktorum dusuk olmasini engellemek icin veriyorum dedi
canim benim ilkide cok acidi ikinciside acisi oyle hemende gecmiyor 2-3 gun surdu bende
yanliz degilsin yani

Son düzenleme:
Kızlar; ilk denemem. Erkek faktörü (2.5 milyon, hareket az, morfoloji çok kötü)
6 oosit çıkmıştı. Pazartesi OPU (oosit toplanması) yapıldı. 24. saatte aradığımızda herhangi bir gelişme
yok dedi embriyolog. Döllenen bir yumurta yoktu yani. Benden çok eşim kötü oldu. Moral gitti, yüzü asıldı, doğru dürüst konuşmuyordu. Ertesi sabah telefon geldi; 6 hücreli bir embriyo var dediler. (Yeni başlayanlar için tecrübe olsun; bazen 24. saatte bakıldığında döllenme olsa da gizli pencere döneminde olduğu için gözden kaçabiliyormu)
Sonuçta 3. gün embriyo transferim yapıldı. Bugün transferden sonraki 5. gün. Eşimin hastanesine HCG baktırmak için yola çıktık :)
Yolda vazgeçip döndük. Çıkmazsa moralimiz bozulur diye. 22 temmuz pazar gününü (10. gün) iple bekliyorum. Allahtan herşeyin hayırlısı. Tüm deneme yapan gebe adayı arkadaşlar; test negatif bile olsa hayat devam ediyor. Tabi birkaç gün moral bozulacak ama yıkılmak yok. Diğer denemeler için umutlu olmalıyız..Herkese mutlu sonuçlar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…