Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

[Baharcım yarın tedaviye başlama müjdeni bekliyorum ,inanıyorum,iyi geceler ..ben yatıyorum...
seneye bugünler beişimiz kucağımızda misafirliğe gideceğiz...

öncelikle topiğe hoşgeldin.bence kesinlikle tüp bebek son aşama.önce ilaçla başla bence ikinizdede sorun yoksa.tüp bebek çok yorucu bi umut yolculuğu ve hiç sorun yokken bu kadar yorucu bi sürece girme derim.baksana daha sana gerek görmedikleri için aşılamayı bile anlatmamışlar.sen önce çatlatma iğneleri kullanarak normal yoldan gebe kalmayı denemelisin bence.nacizane fikrim.

canım işte aynı durum bende de var, sebepsiz infertilite! forumu kurcaladıkça kafam karışıyor, eşimi arayıp tüp bebeğe karar verdiğimi söylicem nerdeyse:) beklemek çok zor..

ya ne desem bilmiyorum insan birisiyle konuşurken çok mantıklı tavsiyeler verebiliyo ama gel gör ki kendi kendine uygulayamıyo bize de tup için erken acele etmeyin doğal yolla olabilir iraz bekleyin dediler evet doğru olan bu biliyorum ama gel gör ki beklemek zor geliyo sanki bilinmyen bişi var ve doğal yolla giç olmıcak gibi geliyo seni çok iyi anlıyorum umarım sen daha sakin hareket etmeyi başarırsın canım:)

slm bende senin gibiyim hicbir sorunumuz yok dr biraz daha deneyin dedi fakat ben istemedim asilama bile yaptirmadan tüpbebege basladim cünkü yasim 37 oldugu icin tereddütte kaldim ilk denemem negatif geldi ikinciyi dondurulmus yaptirdim oda dün negatif geldi suan bir cöküntü yasiyorum sinir hastasi olma yolunda gidiyorum ücüncüyü denemek istiyrum ama acaba olurmu diyorum senin anlican eger yas ve baska sorunun yoksa basamak basamak devam et derim arkadasa katiliyorum hem maddi hem manevi olarak cok yipranip zarar görüyorsun simdiden bol sanslarrr

cnm bende anlamadım sen yarın drunu ara ve hemşireyle olan diyalogunu sor.sonuçta ümit baglıyoruz cvp vermek zorunda drun ama eger bir problem olsaydı drun sana söylerdi.hemşire söylemiş drun bişey dediği yok sen drunla muhatap ol cnm strese sokma boşuna kendini.bu arada hangi şehir hangi merkez .
inşallah olumlu sonuçlar alırsın .

canim bozma sakin moralini. biz insallah cumartesi ikimizde cok guzel haberler alacagiz...
buradanda hamileyiz diye ilan edecegiz allahin izni ile...

sonucunu alana kadadar kendine hamile muamelesi yap.bu süreci güzel değerlendir.benimde transferimin bugün 5.günü arada adet sancıları gibi ağrılar vuruo.moralimi bozmuyorum.ohh ohh bebişim yerleşio die seviniorum.bugün uçağa bindik memlekete gelmek için x-ray lardan geçirmedi eşim beni görevlilere hamile dedi.o kadar utandım ki anlatamam.:))sonoç olumsuz olsa bile o ana kadar bile hamile olduğunu sanmak bile güzel:))

kızlar oncelikle hepımıze sağlıklı bebişler diliyorum.ya bu transfer sonrası gebelık belırtılerı benım kafamı çok karıştırıyo hamiş arkadaşlar ne gibi belirtileriniz oldu yazar mısını?

kızlar benim bugün 8.günüm dondurulmuş embriyo transferi ama aynı adet belirtilerim başladı ya pöffff morallerim sıfır...

sonucunu alana kadadar kendine hamile muamelesi yap.bu süreci güzel değerlendir.benimde transferimin bugün 5.günü arada adet sancıları gibi ağrılar vuruo.moralimi bozmuyorum.ohh ohh bebişim yerleşio die seviniorum.bugün uçağa bindik memlekete gelmek için x-ray lardan geçirmedi eşim beni görevlilere hamile dedi.o kadar utandım ki anlatamam.:))sonoç olumsuz olsa bile o ana kadar bile hamile olduğunu sanmak bile güzel:))

belki de bu kadar bu konuya bağlanmak stres yapmak olumsuz etkılıyo ben şimdi bile meraktan çatlıcam transferım yapıldı ama hiç bi belirti yok kendi kendime olmadı demeye başladım şimdiden

Ben araştırdıkta esim kızıyor doktorum Ankara tup bebekte Kubilay Vicdan, merkez sakın ve temiz. Perşembe kontrolum var. Esime göre olumsuzluklara hazirliyorlarmis.

belki de bu kadar bu konuya bağlanmak stres yapmak olumsuz etkılıyo ben şimdi bile meraktan çatlıcam transferım yapıldı ama hiç bi belirti yok kendi kendime olmadı demeye başladım şimdiden

herkeste bir belirti olacak diye bisi yokki
hele bi arkadasi transferin 10.günü kanamasi oldu ve dediki allah kahretsin yine olmadi sonra annesinin ve bizim israrimizla dr gitti ve test yapildi sonuc pozitif sen icini serin tutkendine dikkat et hicde stres yapma göreceksin hersey iyi olacak

slm canim hic kafan karismasin iki defa deneme yaptim ikiside negatif ilkinde bütün belirtileri gördüm ama sonra anladimki kullanilan igneler ilaclar yani hormonlardan oluyormus ikinci dondurulmus oldu saten hic bir belirti olmadi dedim bu sefer oldu galiba ama yine yok senin anlican belirtiye hic bakma sadece moralini iyi tut ve iyi düsün iyi olsun bol dua et bizimkilerde seninleee

kızlar çok saolun inan ki moral oluyo eşime bu düşüncelerimden ne zaman bahsetsem hemen konuyu kapatıp ole şeyler düşünme diyip geçiştiriyo inşallah rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin gidip güzel bi uyku çekiyim bu moralle hepinize iyi geceler:)

kızlar çok saolun inan ki moral oluyo eşime bu düşüncelerimden ne zaman bahsetsem hemen konuyu kapatıp ole şeyler düşünme diyip geçiştiriyo inşallah rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin gidip güzel bi uyku çekiyim bu moralle hepinize iyi geceler:)

[Baharcım yarın tedaviye başlama müjdeni bekliyorum ,inanıyorum,iyi geceler ..ben yatıyorum...
seneye bugünler beişimiz kucağımızda misafirliğe gideceğiz...

iyi geceler canım allah rahatlık versin...
umarım öyle olur

sabre selaammm sanırım sende sebepsiz olanlardansın tıpkı benim gibi sanırım bu daha zor yaa neden yok bebişte yokk..bende şubatta ilk tüp denememi yaptım sonuç olumsuz oldu..sonra nisanda dondurulmuşlarımı denedim o da fiyasko ..şimdi temmuzda kalan son 2 donmuş bebişimi aldım bekliyorum bakalım inşallah bu sefer tutunur sıpalar lakin adet belirtileimde başladı ama tuhaf bir şekilde de midem bulanıyor ..inşallah başaracağızz...

bende endometriozis var.hemsağda hem solda((

ay cnm valla hepimizinki endoyla başlıyoda sonu başka bitiyo çikolata kisti dimi endometrioziste ?
allah yardımcımız olsun cnm.bi arkadaşımda çikolata kistiydi ,facebookta çikolata kisti çözüm grubu diye yaz orada bi grup çıkıyor orada ugur bey diye bi adam macun hazırrlıyor özellikle çikolata kisti olanları alıyor mesela telde konuştum ama beni almadı:) tüp bebek tedaviyle birlikte macun filan hazırlıyomuş yumurtalara ii geliyomuş faceden bi göz at cnm istersen fikrin olur. he bu arada o arkadaşım allaha şükür hamile şuanda ilk denemesiydi yarın kese görcek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…