Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canim pizing diye bir islem var bilmiyoum daha once hic duydunmu banada burda bir arkadas soylemisti onun embriyolarina bu islem uygulanmis. nasil kalbi duran bir insana elektro shock yapilarak kalp atisi tekrar saglana biliyorsa ayni sekilde cok dusuk seviyede elektirik akimiyla embriyolarin bolunmesini sagliyorlar. bazi embriyolar bolunmemek icin direnc gosterirmis bunu engelliyormus bu yontem.

niye sende uygulanmamis acaba ama insallah tutar canimda baska bir tedaviye gerek kalmaz. canim sakin erkenden test yaptirma burda yaptiripda memnun olan kimse yok herkes erken yaptirdik diye sonradan pisman oldular. doktorlarin elbet bir bildigi varki 12 gun sonra diyorlar. rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah

kizlar kan inceltici igne o erken düsük riskini kaldiriyor cok önemli lutfen vurulun ihmal etmeyin

ayy canım ihmal edermiyiz hiç işin ucunda sevimli tatlı bebişlerimiz var.ama kan inceltici iğne ayrı ben hergün koldan yapıyorum o iğneyi

aminnnnnnnnnnnn tatlım inş öyle olur
valla öyle hayaller kuruyorum ki anlat anlat bitmez...
inş hepsi gerçekleşir...
mesela ben okul öncesi öğretmeniyim...
geçen sene benim minikler 4-5 yaş grubuydu...
en başta sormuşlardı öğretmenim çocuğunuz var mı diye...
olmadığını biliyorlar yani...
"öğretmenim sizin çocuğunuz olsa evde yanlız kalamaz demi ??
siz bizim yanımıza gelince bebeğiniz ağlar onun için yok demi ??" gibi birsürü soruyla karşılaştım
benim çocuklarım sizsinizzzzzzzz bak bisürü çocuğum var derdim...
tek tek sayarlardı kendilerini öğretmenimizin 10 çocuğu var en çok öğrretmenimizin çoğu var gibi neler neler artık
velilerede evde bunun gibi biçok şey söylerlermiş kuzular...
derlerdi hamile falan kalsan bunlar neyapacak diye...
seneyede bendeler 66 ayı dolduramadıkları için şükür...
okadar çok merak ediyorum ki hamiş olursam tepkileri soruları ne olacakkkk

canım sessizliğe gömülücem derken bukonuda daha çok bişey yazmıycam diye...
bukadar yeter dedim
en başta eğlenceliydi ama şimdi bende sıkıldım ondan
tamam canım dediğini yapıcam saol

Son düzenleme:
progeston iğnesi siizn de yaptığınız işte aynı ..progeston yüklüyorlar bebişler tutunsun diye :)o koldan olan evet ayrı bir iğne kan pıhtılaşmasını önlemek için ...ben hergün progestan oluyorum zaten ne acılara dayanıyoruz inşşallah bizimle kalır minnaklar..

canım tranferin olmuş gözün aydın inş bebişin sımsıkı tutunur sana...
canım acele etmesen 12. gün yaptırsan testini...
bak dün bi arkadaşımız 10. gün yaptırdı pişman oldu...
2 günde çok şey değişebiliyor çünkü...
inş güzel haberini alırız

Merhabalar, ilk tup bebek denememin 3. İğnesinden sonra bugün ultrasonda 4 yumurta görüldü. 2 gün icinde sayı artmazsa tedavim iptal edilecekmiş. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Canım cok sıkıldı.

herşey çooooooook güzel olacak ...

meyda yapamadım şu tickerı saatlerdir uğraşıyorum....:26:

aslında tüm adımları doğru uyguladığıma eminim ama olmuyooooorr...

Merhabalar, ilk tup bebek denememin 3. İğnesinden sonra bugün ultrasonda 4 yumurta görüldü. 2 gün icinde sayı artmazsa tedavim iptal edilecekmiş. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Canım cok sıkıldı.

cnm neden 4 yumurta diye iptal olucak onu anlamadım ,mesela benim yumurtalarımda geç gelişiyor normalde 16.gün filan transferi olanlar varken benim 20. gün transferim oluyor 8 kutu gonal f 300 ünite 75 doz merional kullanmıştım mesela son tedavimde dr 3 yumurta gördü hep ultrasonda ama toplandıgında 11 yumurta çıkmıştı ilk denememdede 4 yumurta görmüşlerdi hep ama 6 tane çıkmıştı .ve yüksek doz ilaç kullanıldı hep.yani ilaç dozunu arttırabilir drun tabi e2 testine göre.4 yumurta gayet ii bence tedavinin başındasın daha sıkma canını.ama drun neden iptal olabilir dediğini anlayamadım.

merhaba arkadaşlar bende haziran ayında basladım tedavıye
Allah hepimizin gönlündekini en kısa sürede verir inş.

4 yumurta çok iyi ,neden iptal edildi,edilmemeliydi..başka birşey mi sözkonusu acaba...belki donduracaklardır..ya da yumurta kalitesi nasıldı?hangi merkeze gidiyorsunuz

Topiği bi ileri bi geri okuyup duruyorum ama keşfedemedim daha tickerı ????
Benide aydınlatabilirmisiniz

ben meydanın 251 . sayfada anlattığı tüm adımları yaptım,olmuuuuuyooooooorrr....

merhaba arkadaşlar ben yenı üye oldum acemiyim biraz benıde aranıza alır mısınız?
tüp bebek tedavi süreci hakkında bilgilendirir misiniz ?
işlem için yumurtanın buyuklugunun ne kadar olması gerekiyor.
gecen ay kucuk dedıler bu ay cok buyuk dedıler bunun normalı ney bana yardımcı olurmusunuz
lllüüütttfffeeeennnnn((

Doktor muayene etti. Bir şey söylemedi. Hemşire açıkladı. Baska bir sorun mü var acaba? Bana söylememe ihtimalleri olmaz herhalde. 225 doz gonal f ile devam ediyorum. Çatlamamasi için de iğneye bugün başladım. Nasip artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…