o iğne progesteron mu içeriyor acaba .çünkü ben hergün progesteron iğnesi oluyorum ve fecii ağrıyor vurulduğu yer ..
Kızlar; ilk denemem. Erkek faktörü (2.5 milyon, hareket az, morfoloji çok kötü)
6 oosit çıkmıştı. Pazartesi OPU (oosit toplanması) yapıldı. 24. saatte aradığımızda herhangi bir gelişme
yok dedi embriyolog. Döllenen bir yumurta yoktu yani. Benden çok eşim kötü oldu. Moral gitti, yüzü asıldı, doğru dürüst konuşmuyordu. Ertesi sabah telefon geldi; 6 hücreli bir embriyo var dediler. (Yeni başlayanlar için tecrübe olsun; bazen 24. saatte bakıldığında döllenme olsa da gizli pencere döneminde olduğu için gözden kaçabiliyormu)
Sonuçta 3. gün embriyo transferim yapıldı. Bugün transferden sonraki 5. gün. Eşimin hastanesine HCG baktırmak için yola çıktık :)
Yolda vazgeçip döndük. Çıkmazsa moralimiz bozulur diye. 22 temmuz pazar gününü (10. gün) iple bekliyorum. Allahtan herşeyin hayırlısı. Tüm deneme yapan gebe adayı arkadaşlar; test negatif bile olsa hayat devam ediyor. Tabi birkaç gün moral bozulacak ama yıkılmak yok. Diğer denemeler için umutlu olmalıyız..Herkese mutlu sonuçlar diliyorum..
canım progesteron varmı bilmiyorum 4 günde 1 vurunuyorum düşük önleyici diye biliyorum bu iğneyi
kizlar kan inceltici igne o erken düsük riskini kaldiriyor cok önemli lutfen vurulun ihmal etmeyin
kizlar kan inceltici igne o erken düsük riskini kaldiriyor cok önemli lutfen vurulun ihmal etmeyin
Sen arkadan gelip bir kerede hamile kalıp,bebişinle gideceksin inşallah...
Hayırlısıyla Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.....
Düşünsenize hamileyiz....
Allahım , 9 AY SONRA bebeğimizi kucağımıza almışız..hastaneye akın akın gelen giden bebeği gören tebrik edenler....
Mutluluğa bak.....:)
Baharcım hayatta mış gibi yapmak , motivasyona olumlu etki ediyor....Yani olmuş gibi yapmak...
Lütfen sanki şu andan itibaren ....... olmuş gibi yap ,kırmızılar gelmiş gibi....
Bak nasıl gelecek,sakın şunu yapma:sessizliğe gömülme...
Yarın kırmızıların ikinci günü de doktora tedaviye başlayacaksın gibi yap....mutlaka bu akşam gelecek , bak gör....
Hepimiz hamile imiş gibi düşünelim ve davranalım,bunu da etkisi olur inanın...
aykut oğut'un ''evrenden torpilim var '' adlı kitabında öyle yazıyor....
gomul bakalim donusun muhtesem olur inssss....
Kızlar; ilk denemem. Erkek faktörü (2.5 milyon, hareket az, morfoloji çok kötü)
6 oosit çıkmıştı. Pazartesi OPU (oosit toplanması) yapıldı. 24. saatte aradığımızda herhangi bir gelişme
yok dedi embriyolog. Döllenen bir yumurta yoktu yani. Benden çok eşim kötü oldu. Moral gitti, yüzü asıldı, doğru dürüst konuşmuyordu. Ertesi sabah telefon geldi; 6 hücreli bir embriyo var dediler. (Yeni başlayanlar için tecrübe olsun; bazen 24. saatte bakıldığında döllenme olsa da gizli pencere döneminde olduğu için gözden kaçabiliyormu)
Sonuçta 3. gün embriyo transferim yapıldı. Bugün transferden sonraki 5. gün. Eşimin hastanesine HCG baktırmak için yola çıktık :)
Yolda vazgeçip döndük. Çıkmazsa moralimiz bozulur diye. 22 temmuz pazar gününü (10. gün) iple bekliyorum. Allahtan herşeyin hayırlısı. Tüm deneme yapan gebe adayı arkadaşlar; test negatif bile olsa hayat devam ediyor. Tabi birkaç gün moral bozulacak ama yıkılmak yok. Diğer denemeler için umutlu olmalıyız..Herkese mutlu sonuçlar diliyorum..
aminnnnnnnnnnnn tatlım inş öyle olur
valla öyle hayaller kuruyorum ki anlat anlat bitmez...
inş hepsi gerçekleşir...
mesela ben okul öncesi öğretmeniyim...
geçen sene benim minikler 4-5 yaş grubuydu...
en başta sormuşlardı öğretmenim çocuğunuz var mı diye...
olmadığını biliyorlar yani...
"öğretmenim sizin çocuğunuz olsa evde yanlız kalamaz demi ??
siz bizim yanımıza gelince bebeğiniz ağlar onun için yok demi ??" gibi birsürü soruyla karşılaştım
benim çocuklarım sizsinizzzzzzzz bak bisürü çocuğum var derdim...
tek tek sayarlardı kendilerini öğretmenimizin 10 çocuğu var en çok öğrretmenimizin çoğu var gibi neler neler artık
velilerede evde bunun gibi biçok şey söylerlermiş kuzular...
derlerdi hamile falan kalsan bunlar neyapacak diye...
seneyede bendeler 66 ayı dolduramadıkları için şükür...
okadar çok merak ediyorum ki hamiş olursam tepkileri soruları ne olacakkkk
canım sessizliğe gömülücem derken bukonuda daha çok bişey yazmıycam diye...
bukadar yeter dedim
en başta eğlenceliydi ama şimdi bende sıkıldım ondan
tamam canım dediğini yapıcam saol
Merhabalar, ilk tup bebek denememin 3. İğnesinden sonra bugün ultrasonda 4 yumurta görüldü. 2 gün icinde sayı artmazsa tedavim iptal edilecekmiş. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Canım cok sıkıldı.
cnm neden 4 yumurta diye iptal olucak onu anlamadım ,mesela benim yumurtalarımda geç gelişiyor normalde 16.gün filan transferi olanlar varken benim 20. gün transferim oluyor 8 kutu gonal f 300 ünite 75 doz merional kullanmıştım mesela son tedavimde dr 3 yumurta gördü hep ultrasonda ama toplandıgında 11 yumurta çıkmıştı ilk denememdede 4 yumurta görmüşlerdi hep ama 6 tane çıkmıştı .ve yüksek doz ilaç kullanıldı hep.yani ilaç dozunu arttırabilir drun tabi e2 testine göre.4 yumurta gayet ii bence tedavinin başındasın daha sıkma canını.ama drun neden iptal olabilir dediğini anlayamadım.
Topiği bi ileri bi geri okuyup duruyorum ama keşfedemedim daha tickerı ????
Benide aydınlatabilirmisiniz
cnm neden 4 yumurta diye iptal olucak onu anlamadım ,mesela benim yumurtalarımda geç gelişiyor normalde 16.gün filan transferi olanlar varken benim 20. gün transferim oluyor 8 kutu gonal f 300 ünite 75 doz merional kullanmıştım mesela son tedavimde dr 3 yumurta gördü hep ultrasonda ama toplandıgında 11 yumurta çıkmıştı ilk denememdede 4 yumurta görmüşlerdi hep ama 6 tane çıkmıştı .ve yüksek doz ilaç kullanıldı hep.yani ilaç dozunu arttırabilir drun tabi e2 testine göre.4 yumurta gayet ii bence tedavinin başındasın daha sıkma canını.ama drun neden iptal olabilir dediğini anlayamadım.
meyda yapamadım şu tickerı saatlerdir uğraşıyorum....:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?