Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Canim ne guzel yazmissin insallah oyle olur,masallah topigimiz cok kalabalik
bazen aaa bizim kizlar da simdi burada diyorum,forumu okuyarak kafa dagitmays
calisiyoruuuum,ama test gunu yaklastikca geriliyorum korkuyorum,zaman gecme
meye basladi artik.ama hayallerimden biride sizlerle hamile ve anne topiklernde yazismak
insallah

Canım , çok üzüldüm...
Ama hemen kurtul üzüntünden ve yeniden devam et lütfen , sen bu sene kesin hamile kalacaksın bitanem...

canım ben 8 aydır yeterince üzüldüm ilk kavuştum derken kaybetme şokulya paramparça oldu yüreğim düşük yapmasaydım ağustos sonu eylül başı gibi doğum yapmış olcaktım o kadar çok ağladım ki üzüldüm ki keşke negatifi görseydim hiç üzülmezdim o zaman dedim derken anca toparladım kendimi dondurulmuş 2 tane daha bebişim vardı onları almaya gidelim dedim eşime ondan öncesinde bebişlerimi benden almaya sebep olan rahmimdeki septum için histeroskopi oldum çok pozitiftim bu sefer hiç karamsarda olmayacağım dedim aldık bebişlerimi ama ben daha 3.günümde olmadığı hissi çöktü içime erkenden çok da erken deil aslında 10.günümde testimi yaptım eşimden ve doktorumdan izinsiz 1,20 sonucu alınca dünyalar başıma yıkıldı hani ağlamayacaktım üzülmeyecektim hani öle diyodum ya olmuyomuş işte ondanmıdır bilmem Rabbim beni bi kere daha sınıyo ortada bi değer çıktı karşıma hani ağlamayacaktın bak ağlıyosun üzülüyosun veren de benim alan da benim dedi Rabbim hiç şüpesiz elbette...şimdi bi daha ne zaman denerim bilemiyorum ama yaşım 33 yaş gidiyo maddi olarak çok sarsıldık maneviyat zaten paha biçilemez çok büyük çöküntü hayırlısı ne vakitse o zaman olsun benim içinde herkes içinde inşallah....

canım bi dahaki ay dedi doktor arayı açmadan yapalım dedi

Geçmiş olsun cnm,benim 2.denememde değerim 21,5 tu ve 3 gün anne baba olmuş gibi sevinişimiz anlatılmaz bir duyguydu.Nasipte olmayınca olmuyor. Benden küçüksündür sanırım, sana bir abla tavsiyesi en az 2 adet dönemi geçir ondan sonra dondurulmuş tedavine başla...Ben de ayın 7 sinde 3.negatifimi aldım ve dondurulmuşlarım için doktorum eylül ayı için başlayalım dedi, hem yumurtalıklar iyileşir he de rahim yıpranmamış olur dedi. O nedenle ara ver lütfen...Acele etme olur mu....

Hemşom, tabiki hem maddi hem de manevi çok zor süreçler ama bize düşen Rabbime tevekkül etmek, hepimiz yaşıyoruz bu zorlu günleri hem de birçok sağlık riskini göze alarak....AMA ENİNDE SONUNDA BİZ DE MELEKLERİMİZİN ANNESİ OLACAĞIZ.....

Üzülmek terimi yetersiz kalıyo canım benim, ne çok çekmişsin sende, sen tekrar hcg yaptırdınmı canım, onudamı kaçırmışım,
Allah herkese çekebileceği kadar yük verirmiş, ben her sıkıntımda böle düşünüyorum, teslim oluyorum.
Son denememden sonra bende çok yıkıldım her gece ağlama krizlerine giriyordum.
Eşim bir gün dediki mutlu bir evliliğimiz var sağlığımız yerinde işimiz gücümüz yerinde tek derdimizde bu olsun dedi.
Sonra etrafıma bakmaya başladım, daha ne sıkıntıda olanlar var.
Bir arkadaşımında bebeği olmuyormuş, 8 yıl sonra tedaviyle olmuş, sonra kızları dört yaşına geldiğinde adam kızıda alıp başka bir kadınla evlenmiş. Kızıda göstermiyormuş. Ben bu sene tanıştım onunla ve o günden sonra dua ederken inşallah bebeğim olsun diyemedim. Sen bilirsin diye dua edebiliyorum sadece. Ben elimden geleni yapıcam, bizde evimizi sattık canım bu deneme için, bir deneme daha yapabilirim sonra bırakıcam kendi haline

canım üzüldüm Hayırlısı demekten başka ne gelir elden inşallah 4.denemen getirir sana meleğini inşallah son olur kavuşturur Rabbim cennet kokulularımızla...

yarın yaptıracağım canım şu an bütün adet belirtilerini yaşıyorum aslında çok var adetime ama niye böle olduki bilemedim sonucum negatif ama 1,20 den artması mucize olur vallahi..öle canım Allahım daha fazla acı çektirmeden bu uğurda fazla yormadan kavuştursun cümlemizi inşallahh...

Canim benim cok uzuldum gecmis olsun
ama donmuslarin varmis iste ne guzel ara vermeden de baslayabiliyorsun
buna sevinmelisin bence.

canım ya dün 3,5 saat uğraştım yapamadım...bana da ticker için yardım eder misin lütfen...şimdi bankadayım...servise binicem 7,5 evdeyim..ya da anlatır mısın nasıl yapayım,çok hoşuma gitti , yardım cı olur musun?

sen sonuca bakma 1.20 artarak devam edecek inşallah, belirtilere kulak asma aynı oluyor benim bildiğim kadarıyla, inşallah yarın güzel haberlerinle şenlenecek ortalık

Tabi canim yardim edebilirsem ne mutlu
ben de cok ugrastim yaa umarim anlatabilirim birazdan detayli yazayim

sen sonuca bakma 1.20 artarak devam edecek inşallah, belirtilere kulak asma aynı oluyor benim bildiğim kadarıyla, inşallah yarın güzel haberlerinle şenlenecek ortalık

canım ağzından bal damlıyo artarmı sence benim hiç umudum yok negatif işte 1,20 gebelik var dedi doktorum ama ne bileyim ölesine moral olsun diye sölemiştir bide gününde yaptıralım diye yarın anlaşılacak artacak mı ne olacak hayırlısı inşallah

lilypie.com a gir bebek resimlerinden birini sec
ful size ticker den ilerle ordan cetvel ve uzerine bebek resmi sec
Sectikce next e tikla sonra last manstrual perioda son adet tarihini
orada bos kutuya yazmak istedigin cumle varsa onu yaz yine next le.
Galerinden foto da ekleyebilirsin ben eklemedim sonra your ticker
diyor cetvelin son hali.cetvelin altinda for vebsites:image url yaziyor image url yi tikla altta
The ticker url cikacak http ile baslayan onu kopyala
sonra kk konntrol paneli profil duzenleden cizelge kutusuna gwl kopyaladigin url yi yapistir degisiklikleri
kaydet veee ticker hazir
yapinca haber ver lutfennn

Artar tabi artar benim dr um beta hcg hormunu anca gebelikde 1 değerinin üstüne çıkıyor demişti e seninki çıkmış işte
dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…