Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canm çok geçmiş olsun bizimde kaderimiz bunu tekrar tekrar yaşamak, dediğin gibi üzülmek yok yola devam, herşey bize biz istersek allahın izniyle olur, bir dahaki deneme ne zaman

canım bi dahaki ay dedi doktor arayı açmadan yapalım dedi

canım transfer sonrası ilişki yasak bana test sonuçlanana kadar ilişki yasak dediler verdikleri kağıtda da yazıyor yasak diye

hele bide sonrasında düşük riski varsa o zaman da yok doğurana kadar ilişki.doğumdan sonra da 40 gün nerdeyse 1 sene ilişki felan yok rüyalarda buluşulur artık..:)

benim yedi tane daha donmuş embriyom var şimdi biz nasıl işlemden geçicez bana iğne vermemişti acaba iğne verirmi transferden sonra 2 tane koyabiliriz dedi kızlar şansım ne kadar donmuşlar iyi sonuç veriyomu kaçıncı gün transfer oluyo yardımmm

canım gününü bekle çıkmazsada çokk üzülürsün bende eşime dedim hastane yakınımızda pazartesiyi bekliyemiycem merkeze gitmeden cuma yaptıralım meraktan ölüyorum dedim çatlasanda patlasanda gününde yaptıracağız dedi ondan gizlli gitmeyi düşünüyordum birde negatif sonuç alırsam ben oracıkda kalırım korkumdan günümü bekliycem

bak en azından 7 tane donmuşun var benim 9 embriyon elimde sıfır kaldı eğer tutmassa ben neyaparım ve ya düşerse senin en azından bir umudun var bizim umutta yok karnımdakilerden başka

sanayine canım allah sabır versin bugünler çabuk geçsin ..inşallah donmuşların yüzünü güldürecek canımmmmm..

merhaba kızlar, bugün son iğnelerimi kullanıyorum. yarın çatlatma iğnemi yapacağım. cumarteside yumoşlar toplanacak.
bana dua edin. bebişime kavuşmama çok az kaldı :)

kızlar kan testine gittiğimizde ultrasonda da bakıyormu doktor sadece kanmı veriyoruz o gün

bak en azından 7 tane donmuşun var benim 9 embriyon elimde sıfır kaldı eğer tutmassa ben neyaparım ve ya düşerse senin en azından bir umudun var bizim umutta yok karnımdakilerden başka

aklına hiç öle şeyler getirme benim kuzucuklarımı huzursuz etme sonra seni döveyim haaaaaa..anne şaka yaptı kuzucuklar bişe olmayacak size ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…