kızlar bebiş düştü akşam kötüydüm şimdi normale döndüm. annem bana başın sağolsun dedi gülesim geldi hayat devam ediyor üzülmek yokkkkkkk
kızlar bebiş düştü akşam kötüydüm şimdi normale döndüm. annem bana başın sağolsun dedi gülesim geldi hayat devam ediyor üzülmek yokkkkkkk
canm çok geçmiş olsun bizimde kaderimiz bunu tekrar tekrar yaşamak, dediğin gibi üzülmek yok yola devam, herşey bize biz istersek allahın izniyle olur, bir dahaki deneme ne zaman
canım transfer sonrası ilişki yasak bana test sonuçlanana kadar ilişki yasak dediler verdikleri kağıtda da yazıyor yasak diye
canım bi dahaki ay dedi doktor arayı açmadan yapalım dedi
ayy cok heyecanli ya. bakalim ben gorebilecekmiyim o gunleriAyyyyyyy bayılıcam heyecandan ya çıkmassa boş mu versem adama inme iner heeeee
Allah sabir versin canim. insallah en kosa surede kavusursun bebisinekızlar bebiş düştü akşam kötüydüm şimdi normale döndüm. annem bana başın sağolsun dedi gülesim geldi hayat devam ediyor üzülmek yokkkkkkk
bebeklerim aslında bende biliyorum sizin dediğiniz gibi son gün baktıracağım fakat ya son gün negatifi görürsem 10. günü bakayım cumartesi belki azcıkın yükseklir banada umut olur bide makina yan odamda çıldırmamak eldemi ben hastanede çalışıyorum laboratuvar elimin altında
cumartesi baksam olmaz mı
siz den izin istiyorum neolurrrr
benim yedi tane daha donmuş embriyom var şimdi biz nasıl işlemden geçicez bana iğne vermemişti acaba iğne verirmi transferden sonra 2 tane koyabiliriz dedi kızlar şansım ne kadar donmuşlar iyi sonuç veriyomu kaçıncı gün transfer oluyo yardımmm
bak en azından 7 tane donmuşun var benim 9 embriyon elimde sıfır kaldı eğer tutmassa ben neyaparım ve ya düşerse senin en azından bir umudun var bizim umutta yok karnımdakilerden başka
merhaba kızlar, bugün son iğnelerimi kullanıyorum. yarın çatlatma iğnemi yapacağım. cumarteside yumoşlar toplanacak.
bana dua edin. bebişime kavuşmama çok az kaldı :)
bak en azından 7 tane donmuşun var benim 9 embriyon elimde sıfır kaldı eğer tutmassa ben neyaparım ve ya düşerse senin en azından bir umudun var bizim umutta yok karnımdakilerden başka
kızlar kan testine gittiğimizde ultrasonda da bakıyormu doktor sadece kanmı veriyoruz o gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?