Ankara da tedavi yaptıranlar merkezleri hakkında bilgi verebilirler mi?
slm kızlarr bende şimdi geldimm ankaradann tedaviye yarın iğnelere başlıcam ama benim bu ay 4 yumurtam gözüktü ve moralim çok bozuldu doktorda istersen moralin bozuksa gelecek ay başlayalım dedii ama bende yok dedimm başlıcam iğnelere pazartesi kontrole gidicem bakıcaz büyüyorlarmı . kızlaar çok dua edin bizim halimiz ne olacak hem eşimde hem bende sorun varr çokk moralimm bozukk yaa
canım tedavin hayırlı olsun
canım bozma moralini şimdiden...
4 yumoş az değil iğne zamanı sayısıda artabilir hem...
istenilen büyüklüğe gelsinler kaliteli olsunlar inş tatlım...
moralini yüksek tut inş bu defa tedavin sana bebişini getirecek
slmm ben ankarada gürgan klinikteyimm yoğunn birazz sen hangisine gidiyosunn
kanma var bende kızlar napıcam bilmiyorum nefes alamadığımı hissediyorum
Selam kizlar..2 gun yoktum valla 50 sayfa yazmissiniz el insaf..oku oku bitiremedim :)
Bugun ucuncu puregon ignemi de yaptim. Kaldi bir tane,yarin son..
Bu arada hatirlarsaniz igneleri ucaga aliyorlar mi diye sormustum. Hic problem cikmadi hatta cantamda guvenlikten gecerken farkeden de olmadi. Sanirim kalem seklinde diye anlasilmiyor. Sadece hostese rica edip buz koydurdum yanina, dolapta sakladilar benim icin..
Ignelerin hicbir yan etkisini gormedim. Sadece yaptiktan 10 dk sora yumurtaligimda bir ufak agri oluyor..onun disinda hicbir problem yok. Cuma kontrolum var. dr baska ilaclar verecek mi meraktayim. Aranizda cok fazla ilac kullanan var. bana tek puregon verilmis olmasini anlamadim. Bakalim cuma ne diyecek.
Selam kizlar..2 gun yoktum valla 50 sayfa yazmissiniz el insaf..oku oku bitiremedim :)
Bugun ucuncu puregon ignemi de yaptim. Kaldi bir tane,yarin son..
Bu arada hatirlarsaniz igneleri ucaga aliyorlar mi diye sormustum. Hic problem cikmadi hatta cantamda guvenlikten gecerken farkeden de olmadi. Sanirim kalem seklinde diye anlasilmiyor. Sadece hostese rica edip buz koydurdum yanina, dolapta sakladilar benim icin..
Ignelerin hicbir yan etkisini gormedim. Sadece yaptiktan 10 dk sora yumurtaligimda bir ufak agri oluyor..onun disinda hicbir problem yok. Cuma kontrolum var. dr baska ilaclar verecek mi meraktayim. Aranizda cok fazla ilac kullanan var. bana tek puregon verilmis olmasini anlamadim. Bakalim cuma ne diyecek.
e2 hakkında bilgisi olan var mı?
canım yumurtlamayla ilgili bişey heralde bana hiç bakılmadı yada bakıldı sorun teşkil etmediği için sölenmedi netten bak istersen bende merak ettim bakıcam şimdi...
2 güne 50 sayfa az olmuş canım ya iyi sorun çıkmamış stres yapmıştın geçti bitti sorunsuz kimsede öğrenmedi ..başka ilaçlara başlayacaksın canım opu dan önce ve sonra başka başka ilaçlar alacaksın az kaldı artık kalp atışları hızlanmaya başlar hayırlısı inşallah..
Demekki neymisss,bosuna stres yapmiyoruz ...
Valla cumayi iple cekiyorum,neyse baslasak artik... Bu arada benim annemin halen haberi yok bu durumlardan,soylesem de bana transfer sonrasi bakmaya gelse diyorum ama nasil soyleyecegimi de bilMiyorum..problemimiz oldgunu bile bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?