Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

slm kızlarr bende şimdi geldimm ankaradann tedaviye yarın iğnelere başlıcam ama benim bu ay 4 yumurtam gözüktü ve moralim çok bozuldu doktorda istersen moralin bozuksa gelecek ay başlayalım dedii ama bende yok dedimm başlıcam iğnelere pazartesi kontrole gidicem bakıcaz büyüyorlarmı . kızlaar çok dua edin bizim halimiz ne olacak hem eşimde hem bende sorun varr çokk moralimm bozukk yaa

canım tedavin hayırlı olsun
canım bozma moralini şimdiden...
4 yumoş az değil iğne zamanı sayısıda artabilir hem...
istenilen büyüklüğe gelsinler kaliteli olsunlar inş tatlım...
moralini yüksek tut inş bu defa tedavin sana bebişini getirecek

inşallah öyle olurr canımm doktorumda öyle dedii daha çıkanlar olabilirr 4 diye odaklanma dedii ama benn geçen aya falan hep baktırdığımda 8 civarıydı bu ayda acaba biraz kpss falan stress vardı ondanmı böyle olduu ertelesemmi bi ay diye düşündümm ama ne olacağı belli değill şimdilik başlayımm pazartesii inşallah iyi olurlarda devam ederizz
yumurtalık rezervimde azalma varmışş doktorumm öyle dedii

bekleyen arkadaşlar varsa 2012 Yılı Öğretmenlerin İl İçi Yer Değiştirme Kılavuzu yayınlandı
ayrıca il içine 3 yıl zorunluluk koymuşlar

slmm ben ankarada gürgan klinikteyimm yoğunn birazz sen hangisine gidiyosunn

Ben de Ankara Tup Bebek teyim. Merkez sakin ve temiz. aklım çok karsık ama. 3. iğneden sonra 4 yumurtam vardı. tedaviyi bırakabiliriz dediler. doktorun istediği sayıda değilmiş. o gun ki e2 190 çıkmış. yarın kontrolum var. bakalım ne olacak. e2 yi hala çözemedim. değer iyi mi kötü mü anlamadım.

Selam kizlar..2 gun yoktum valla 50 sayfa yazmissiniz el insaf..oku oku bitiremedim :)

Bugun ucuncu puregon ignemi de yaptim. Kaldi bir tane,yarin son..
Bu arada hatirlarsaniz igneleri ucaga aliyorlar mi diye sormustum. Hic problem cikmadi hatta cantamda guvenlikten gecerken farkeden de olmadi. Sanirim kalem seklinde diye anlasilmiyor. Sadece hostese rica edip buz koydurdum yanina, dolapta sakladilar benim icin..

Ignelerin hicbir yan etkisini gormedim. Sadece yaptiktan 10 dk sora yumurtaligimda bir ufak agri oluyor..onun disinda hicbir problem yok. Cuma kontrolum var. dr baska ilaclar verecek mi meraktayim. Aranizda cok fazla ilac kullanan var. bana tek puregon verilmis olmasini anlamadim. Bakalim cuma ne diyecek.

kanma var bende kızlar napıcam bilmiyorum nefes alamadığımı hissediyorum

canım çok merak ettim ne oldu sana böyle yerleşme kanamasıdır tatlım ne olur bizi habersiz bırakma bütün dualarım seninle Rabbim bağışlasın yavrunu.. o kadar evhamlıyız ki herşeyi kötü şey sanabiliyoruz malum çok gıymetlidir tontişlerimiz..

2 güne 50 sayfa az olmuş canım ya iyi sorun çıkmamış stres yapmıştın geçti bitti sorunsuz kimsede öğrenmedi ..başka ilaçlara başlayacaksın canım opu dan önce ve sonra başka başka ilaçlar alacaksın az kaldı artık kalp atışları hızlanmaya başlar hayırlısı inşallah..

2 güne 50 sayfa az olmuş canım ya iyi sorun çıkmamış stres yapmıştın geçti bitti sorunsuz kimsede öğrenmedi ..başka ilaçlara başlayacaksın canım opu dan önce ve sonra başka başka ilaçlar alacaksın az kaldı artık kalp atışları hızlanmaya başlar hayırlısı inşallah..

canım yumurtlamayla ilgili bişey heralde bana hiç bakılmadı yada bakıldı sorun teşkil etmediği için sölenmedi netten bak istersen bende merak ettim bakıcam şimdi...

Netten baktım ama benim durumumla ilgili cevap bulamadım. 225 doz gonal f kullanıyorum. 3. gününde e2 190 çıktı. En iyisi araştırmayı bırakıp doktor muayenesini beklemek.

Demekki neymisss,bosuna stres yapmiyoruz ...
Valla cumayi iple cekiyorum,neyse baslasak artik... Bu arada benim annemin halen haberi yok bu durumlardan,soylesem de bana transfer sonrasi bakmaya gelse diyorum ama nasil soyleyecegimi de bilMiyorum..problemimiz oldgunu bile bilmiyor.

günaydın kızlar bu sabah erkenciyimmm
bu iğnelerr beni çok kötü yapıyo uyayamıyorum dönemiyorum yatamıyorum oturamıyorum çok ağrıyo ve acıya :18::18: 9 aylık hamile gibi hareket ediyorum
inşallah bu ağrıları boşuna çekmiş olmam
inşallah bebeğime kavuşurum
sizlerde aynı şey varmı acaba yoksa bu iğne bana mı yan etkimi yapıyo:44::44:

Son düzenleme:

canim hosgeldin, problem yasamamana sevindim.
canim bende ilk 6 gun sadece puregon kullandim ondan sonra sana yumurtlamayi onleyici igne vericek yumurtalarinin gelismesini kontrol ederek ayarliycak daha sonrada yumurta catlatma ignesi. sonra haplara geciceksin belki ignede verebilir durumuna gore.
canim insallah bol bol saglikli yumurtalarin olusur. hepside dollenir ve 1 ay sonra bize burdan mujde verirsin.

rabbim emeklerimizi bosa cevirmesin, saglikli, hayirli evlatlar sahibi etsin bizleri.....

bu arada herkese gunaydiin,
ankarada cok guzel yagmur yagiyor, insallah hepimiz icin yagmurla baslayan bu guzel gun bereket ve guzellikler getirsin......

Akşam doktoru aradık ilaçlarını bırakma dedi test günü testini yap dedi ben negatife hazırladım kendimi şuanda hala sızıntı şeklinde kanamam var adet günümdü adet oldum benim umudum yok artık bitti

dualarım sizlerle kızlar hiç merak etmeyin sizi çok seviyorum

Az sonra kan vermeye gidiyorum..ayaklarım geri geri gidiyor...dualarınızda unutmayın benide...Dilerim herkes için çok güzel bi gün olur...inşallah benim içinde:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…