Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kızlar bende yarın alcam sonucu ikidir sonucu almak içi ertesi gün diyolar ilkini koştur koştur aldım ama şimdiki yarın sabah eşim alcak açıkçası umudum yok ama hayırlısı artık

umutsuz olmaaaaa
bak hep bayanlar eşlerine müjde verir, yarın enişte sana müjde verecek. :)
hiç olumsuz düşünme bak çok mübarek bir günde müjdeni alacaksın. öyle karamsarlık yapma, bol bol dua et, gönlünü ferah tut.

inşaallah canım sevinç gözyaşları dökeriz bizlerede yaşatsın rabbim anne olma duygusunu

kizlar birsey sorcam hamilelik testi merkezde yapilmiyormu? neden baska yerde yaptiriyorsunuz?

yapılıyo canım ama benim merkezim çok uzak bana bende ilkini üniversite hastanesi hemen burnumun dibi orda yaptırdım çok uğraştım diye şimdikini sağlık ocağında yapılıyomuş orda yaptır dedi bana bende oraya gittim kanlar merkeze gidiyomuş ondan ertesi güne kaldı benim sonuç yine merkezimdede dışarda yaptırıyolar kendileri yapmıyo

kizlar birsey sorcam hamilelik testi merkezde yapilmiyormu? neden baska yerde yaptiriyorsunuz?

Ben cevap vereyim kendi adıma:) ben sakarya'dayım merkezim istanbul'da...bi kan testi için gelmenize gerek yok zaten 2 gün sonra tekrar yaptırırsınız sonrada 10 gün sonrasında gelirsiniz kalp atışlarına bakarız dediler..Allah'ım ne güzel bir sestir o pıt pıt kuzucuklarımın kalbicikleriUmarım hepimiz bi an önce duyarız o güzel sesleri ve sonuna kadar sağlıklı bi şekilde sürer ve sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız inş. ve Rabbim hayırlı bi ömür nasib eder hem onlara hem bize...aminnn

Slm kızlarrr sizleriii çok özledimmm.transferden sonra eşim izin vermedi pc ye.bugün 3.gün aldım elindenn.yatmaktan sıkıldım çokkk.belim sırtım çok ağrıyorrr.2 gündür rahattım ama bugün bebişlerim benimlemi tuttumu die kaygı başladı.sadece wc ve yemek için kalkıorum bide arada koridordaa yavaş yürüyüp geliom yatağa.transfer olan arkadaşlar neler yapıonuz nasıl geçirionuz günleri..
Sonuç alacak arkadaşları merakla bekliorum güzel haberleriiiii

Ya kızlar nereye gidionuz teste yaa.ben gidiom bi özel labratuvara
tüp bebek yaptırdım kanda bakılcak diyorum 1.20 dk içinde sonuç elimde.çatlattılar haa.tabi 40 tl bayılıyomama böle sizin gibi bekliyemem kanı verdikten sonra.deliririm.

hayırlısı canım Rabbim kısmet ettiyse olacak elbette ama ne bileyim olmayacağını düşünüyorum işte evet eşim vercek haberi yarın oruçta tutamayacağım eğer hamile deilsem ilaçlar yüzünden sabah öğrenicem sonucu ama gece niyet etmeyince nasıl olcak bilmem ne fikriniz var ne etsem ki acaba

gerçektenmi elim ayağım uyuştu ..şükürler olsun Rabbiiiiiimmmmm...Allahım dileyen herkese ver,herkese ama herkese...tuşları zor görüyorum gözyaşlarımdan....ilk paylaştığım sizsiniz...şükürler olsunnnnnnn

canim benim hatta degerin masallah cok cok guzel. bak birde korkuyordun rabbim tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina almayida nasib etsin...

canım hemen şükür namazı kıl bitanem çokkkkkk mutluyummmm şuan ağlıyorum sevinçten yüreğim ağzımda atıyo inanki seni düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…