kızlar bende yarın alcam sonucu ikidir sonucu almak içi ertesi gün diyolar ilkini koştur koştur aldım ama şimdiki yarın sabah eşim alcak açıkçası umudum yok ama hayırlısı artık
inşaallah canım sevinç gözyaşları dökeriz bizlerede yaşatsın rabbim anne olma duygusunuinşallah pozitifi alcaksın canım ve sevinçten ağlamanın farkına varacaksın öle değişik bi duygu ki hem gözlerde boncuk boncuk yaşlar ağzın kulaklarında dilinde çok şükür Rabbim yaşamak lazım anlatılmaz ki ve şimdiye kadar yaşanan hiç bi duyguya benzemiyo........
kizlar birsey sorcam hamilelik testi merkezde yapilmiyormu? neden baska yerde yaptiriyorsunuz?
kizlar birsey sorcam hamilelik testi merkezde yapilmiyormu? neden baska yerde yaptiriyorsunuz?
nolur bana acil cevap verin..118.3 ne demek????
umutsuz olmaaaaa
bak hep bayanlar eşlerine müjde verir, yarın enişte sana müjde verecek. :)
hiç olumsuz düşünme bak çok mübarek bir günde müjdeni alacaksın. öyle karamsarlık yapma, bol bol dua et, gönlünü ferah tut.
gerçektenmi elim ayağım uyuştu ..şükürler olsun Rabbiiiiiimmmmm...Allahım dileyen herkese ver,herkese ama herkese...tuşları zor görüyorum gözyaşlarımdan....ilk paylaştığım sizsiniz...şükürler olsunnnnnnn
gerçektenmi elim ayağım uyuştu ..şükürler olsun Rabbiiiiiimmmmm...Allahım dileyen herkese ver,herkese ama herkese...tuşları zor görüyorum gözyaşlarımdan....ilk paylaştığım sizsiniz...şükürler olsunnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?