Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

evet sorun bizim , ben bazen sorun eşimde olsaydı daha az üzülürdüm diyrum:)))
eşimin baba olamamsı beni daha çoook üzüyo((

beim eşimde de var sıkıntı.onunda ileri hareketliliği az ,morfolojisi biraz bozuk saysı da az.ama tüp bebekte bunlar çok sorun teşkil etmio.son teknolojyjle en iyilerini alıolar.aman dert sorarsan çok.hangisini düşünecen.boşverrrrrr.hayat aksın gitsin .allah hayırlısını versin:)

süpersin canım aynen tv.bilgisayar bende takılıyorum ama aklım yine test gününde o kadar stres yapıp dolmuşum ki bugün annemle telefonda konuşurken tutamadım kendimi .ağladım ağladım içimi boşalttım ama gözler şişti bakalım koca gelince fark ederse ne diycem..artık tel. konuşmak da istemiyorum nasılsın deseler ağlıyorum o derece oldum

merhaba herkese...geldim ama haber yok..benim istemediğim tüm testleri yaptı hepsi çıkmış bi gebelik çıkmamış sabır Ya Rabbim...korkuyorum çok bekliyorum öle elim ayağım titriyor resmen

merhaba herkese...geldim ama haber yok..benim istemediğim tüm testleri yaptı hepsi çıkmış bi gebelik çıkmamış sabır Ya Rabbim...korkuyorum çok bekliyorum öle elim ayağım titriyor resmen

merhaba canım inan bende burda çok heyecanlandım...
siz geciktikçe daha çok merak ettik...
inş güzel olacak sonucu
nezamana çıkar dediler ??

1 saate dediler ,bende geldim eve şimdi bekliyorum ..int.den bakacağım..bakıyorum karşısında onay bekliyor yazıyor hala...Allah'ım umutlarımı sözdürme Ya Rabbim..hepimize bekletmeden hayırlı evlatlar ver,bu mübarek arefe gününde ellerimizi boş çevirme..senden başka sığınacak kimsemiz yok....aminnn...

hiiiii bunlar olmaz ağlamak yok.hiç yok.kendine işkence etmee sakın. bebişte üzülür bak.ben ağlama limitimi test günüme saklıorum:))inan varya psikoloji çok hemde çok önemli.insanlar %100 düşünce gücü üzerine araştırmalar yapmış kitaplar yazmış.hep olumlu hep olumlu düşüneceksin.bek düşünmelisin demiyorum.düşüneceksin.ve sonuç olumlu olacak.insanlar beyin gücüyle tonlarca ağırlığı tek elleriyle kaldırıolar.elini karnına koy şöyle derin bi nefes al.bebeğinin orada olduğunu hisset bi ayetel kürsi oku.her darlandığında bunu yap.kendini üzme sakın tamam mı?

kızlar bende yarın alcam sonucu ikidir sonucu almak içi ertesi gün diyolar ilkini koştur koştur aldım ama şimdiki yarın sabah eşim alcak açıkçası umudum yok ama hayırlısı artık

canım ya ben hiç heycanlı deilim negatif olduğundan eminim ya boşuna gidip geliyorum kan verdim boşuna 4 gündür 4 tüp kan...senim için çok heycanlıyım neden bu kadar uzun sürdü ki inşallah hayırlısıyla neticelenecek çok mutlu olacaksın Allahın izni ile dilerimmmm

bende dedim test günümde ağlarım kesin pozitif veya negatif olsa diyordum ama bugün öyle birşey oldu tutamadım kendimi ama bebişlerden özür diledim sonra.bir daha olmaz inş...ağlamak yokkkk gülmek var yarınlarda yarınlarda mutlu olmak var (nerden geldiyse aklıma)

özne_hayattan haber yok demi kızlar çok merak ediyorum ne oldu acaba inşallah onu üzecek şey olmaz ben inanıyorum bebişi onla

Bence hiiiç öyle düşünme bizi Yaratan Rabbimden hiç umut kesilmez...dua et ve inan...(sana diyorum ama bide ben yapabilsem) bende anlamadım ya sabah gittim 9da verdim tahlili.bide ahret sorularına tuttu beni ne zaman hasta oldun ,çok erken daha,kaç gün geçti, testin çıkmaz dur diğer değerlerinede bakayım dedi...deli etti beni yok yere 4 tüp kan daha aldılar.zaten 1 haftadır toplam 10 tüp kan verdim artık yorumdum...bende bu bekleyişin sonu çoook güzel olacak demek istiyorum..inş.Ya Rabbim şu anda okunan ezanlar hürmetine bebeklerimizi bize bağışla,bizi evlat hasretiyle sınama....amin....

kızlar bende yarın alcam sonucu ikidir sonucu almak içi ertesi gün diyolar ilkini koştur koştur aldım ama şimdiki yarın sabah eşim alcak açıkçası umudum yok ama hayırlısı artık

ya kuşum sen niye baştan negatif düşüncelere sardın kendini her zaman iyiyi düşün inş sonuçların yükselmiştir pozitif düşünelim pozitif olsun bende bugün biraz negatif denizlerde yüzdüm ama anacığım sağolsun kendime getirdi beni şuanda pozitif denizlerdeyim :))

inşallah pozitifi alcaksın canım ve sevinçten ağlamanın farkına varacaksın öle değişik bi duygu ki hem gözlerde boncuk boncuk yaşlar ağzın kulaklarında dilinde çok şükür Rabbim yaşamak lazım anlatılmaz ki ve şimdiye kadar yaşanan hiç bi duyguya benzemiyo........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…