saat kaç oldu hala autumn ve artvinimden haber yok çatlıycam meraktan :84::84::84:
evet sorun bizim , ben bazen sorun eşimde olsaydı daha az üzülürdüm diyrum:)))
eşimin baba olamamsı beni daha çoook üzüyo((
sabah kalkıosun hapını içiosun sonra ra balkonda kahvaltı.karşında televizyon.yaz sürprizi magazin programı.:))kahvaltı falan derken saat oluo 12.yatağını topluosun.bulaşıkları makineye diziosun.tabi bunları taşıma görevi eşimin.kendini yormayan ufak işlerle evini toparlıosun.eline alıosun kocaman bi su bardağı biraz doktorlara takılıosun o bitmeden aşk-ı mennu başlıo.tabi karşında internette açık.kk ve facebook takılıosun.facebookta bubble witch saga die top patlatma oyunu var onu oynuorun ben çok güzel:)aşk-i mennu peşine starda benim güzel evim var ona takılıorum .ondan sonra ben dün biraz kendine beni yormayacak yemek yaptım.bugün yapmicam.iştahım da yok zaten.azıcık bişi yesem midem bulanıo.aralarda meyve suyu falan içiorum.arada bana kyif veren arkadaşlarımla telde konuşuorum.iki dedikodu yapıoruz.bu süreçte herkesle konuşmuorum.canımın istediği arkadaşların teline bakıorum:)annemde hep teselli durumunda olduğu için onlada teli çok uzatmıorum:)öle işte.vakit bi şekilde akıyo:))
merhaba herkese...geldim ama haber yok..benim istemediğim tüm testleri yaptı hepsi çıkmış bi gebelik çıkmamış sabır Ya Rabbim...korkuyorum çok bekliyorum öle elim ayağım titriyor resmen
merhaba herkese...geldim ama haber yok..benim istemediğim tüm testleri yaptı hepsi çıkmış bi gebelik çıkmamış sabır Ya Rabbim...korkuyorum çok bekliyorum öle elim ayağım titriyor resmen
süpersin canım aynen tv.bilgisayar bende takılıyorum ama aklım yine test gününde o kadar stres yapıp dolmuşum ki bugün annemle telefonda konuşurken tutamadım kendimi .ağladım ağladım içimi boşalttım ama gözler şişti bakalım koca gelince fark ederse ne diycem..artık tel. konuşmak da istemiyorum nasılsın deseler ağlıyorum o derece oldum
1 saate dediler ,bende geldim eve şimdi bekliyorum ..int.den bakacağım..bakıyorum karşısında onay bekliyor yazıyor hala...Allah'ım umutlarımı sözdürme Ya Rabbim..hepimize bekletmeden hayırlı evlatlar ver,bu mübarek arefe gününde ellerimizi boş çevirme..senden başka sığınacak kimsemiz yok....aminnn...
hiiiii bunlar olmaz ağlamak yok.hiç yok.kendine işkence etmee sakın. bebişte üzülür bak.ben ağlama limitimi test günüme saklıorum:))inan varya psikoloji çok hemde çok önemli.insanlar %100 düşünce gücü üzerine araştırmalar yapmış kitaplar yazmış.hep olumlu hep olumlu düşüneceksin.bek düşünmelisin demiyorum.düşüneceksin.ve sonuç olumlu olacak.insanlar beyin gücüyle tonlarca ağırlığı tek elleriyle kaldırıolar.elini karnına koy şöyle derin bi nefes al.bebeğinin orada olduğunu hisset bi ayetel kürsi oku.her darlandığında bunu yap.kendini üzme sakın tamam mı?
canım ya ben hiç heycanlı deilim negatif olduğundan eminim ya boşuna gidip geliyorum kan verdim boşuna 4 gündür 4 tüp kan...senim için çok heycanlıyım neden bu kadar uzun sürdü ki inşallah hayırlısıyla neticelenecek çok mutlu olacaksın Allahın izni ile dilerimmmm
kızlar bende yarın alcam sonucu ikidir sonucu almak içi ertesi gün diyolar ilkini koştur koştur aldım ama şimdiki yarın sabah eşim alcak açıkçası umudum yok ama hayırlısı artık
bende dedim test günümde ağlarım kesin pozitif veya negatif olsa diyordum ama bugün öyle birşey oldu tutamadım kendimi ama bebişlerden özür diledim sonra.bir daha olmaz inş...ağlamak yokkkk gülmek var yarınlarda yarınlarda mutlu olmak var (nerden geldiyse aklıma)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?