Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kızlar bir türlü vakit geçmiyor transferi olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz ??? yalnızım sürekli kafamla konuşuyorum acaba sonuç ne olacak diye

Aynen yaa,korkularim artiyor aslinda zaman cabuk de geciyor
gecmesin yavrularimi benden almasin diyorum test gunun nezamandi canim benim sali?

Benim de karnim ve kasiklarim agriyor dinleniyorym bende
yemek icin kalkiyorum sadece.test gunun pztsi degilmiydi bugunmu yaptir dedi aradin da?

test günüm pazar benim canım 5.günm tranferi olduğu için.ben bugün işe başladım tabi hiç bu kadar ayakta kalmmaıştım.az önce crinone jelin pıhtılarıyla berber kahveringi bi pıhtı gelince aradım doktoru,ağrımdan bahsettim.test yaptır dedi.ama şuan ağrıları bile kendim uyduruyorum gibi hissediyorum...yaptırmıycam sanırım cesaretim yok.

Selam kızlar,

Bende aranıza yeni katıldım.3 negatif aşılamadan sonra geçen ay tüp bebek tedavisine karar verdik ama tsh 3,89 gibi yüksek çıkınca ilaç kullandım 3 hafta, dün kanda 2,04 çıktı 13 ağustosta tüp bebekten randevu aldım.muayene olucam umarım daha fazla beklemeden bir an önce tüp bebek tedavisine başlarım.

Hepimiz en kısa zamanda emeklerimizin sonucu olarak bebeklerimize kavuşuruz inşallah...

Arkadaşlar şimdi enbriyolog aradı, yine sadece 1 tane 1. kalite embriyom varmış, 9 tane ikinci kalite, 1 tanede 3. kalite imiş.
Önceki denemelerdeki tablonun aynısı. Hep bir tane iyi embriyo vardı.
Yarın saat 11 de transferim var. İki transfer yapılacak yine.
Ben nedense hiç gitmek istemiyorum. Yine sonuç alamıycaz diye

Merhaba, arkadaşlar ben de cumartesi günü tedaviye başlayacağım da merak ediyorum kaç embriyo transfer ediyorlar...Ben 35 yaşına kadar 1 tane diye biliyorukm ama bazı topiclerde 2 tane transfer edildi falan yazmışlar...Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Anladim canim bence de yaptirma ben de normal test gunumun bule erken
Oldugunu dusunuyoru yani 10.gun,dusuk cikar diye korkuyorum,sen de cok ayakta
kalmamaya calis dikkat et kendine.
tes günüm pazartesi canım hayırlısıyla iyi sonuçlar alalım
Amin canim insallah pespese mujdeli haberler verelim

Oyle dusunme bence sayisi kalitesi onemli degil onemli olan rabbimizin ol demesi
kendini sartlandirma yavrularini kusturme onlar seni bekliyorlar annesi lutfen kendine
ve onlara iyi davran

ilk tedavide yaş 35dn küçükse mutlaka 1 embriyo ama benim 2.transferimde embriyolarım 2. kalite olduğu için 2 tane verdiler.

canım galiba biz kendimizi biraz fazla dinliyoruz şahsen ben acaba karnımmı ağrıyor akıntım çok geliyor ay birşey olurmu derken çokk geriliyorum sende sakin ol kanaman fazla değilse test tarihini bekle..test tarihin gelmediyse negatif çıkarsa moralin bozulur

canım benim yapma lütfen öncekiler negatif oldu diye buna öyle olacak dğeil ya...
bak negüzel 1. kalite embriyon var 1 tane, 9 tane 2. kalite bunlara sahip olamayanlar var...
2. kalite embriyolarıyla hamile kalanlar var...
sana hem 1. kalite hem 2. kalite transferi yapılacak...
allahın izniyle ikiside tutar inş...
öncekilerde olumsuz sonuçla karşılaştığın için moralin bozuldu ama nasip meselesi bu işler...
demekki öncekilerde rabbim nasip etmemiş...
nedemek gitmek istemiyorum üzme bebişlerini allahın izniyle seninle olacak onlar öyle düşün

niye öyle yapıyorsun canım vakti zamanı geldiyse 2.kalite embriyoyla anne olanlar var hem 1 tanede kaliteli varmış sen gitmeyip kuzucuklarını ordamı bırakıcaksın bak üzme baby leri... sen moralini yüksek tut Rabbim ol derse olur zaten

canım nolur bu hataya düşme önce öyle oldu diye bukes de olumsuz olacak diye bişey yok...
sen yine umutlu ol bebişlerinin varlığını hisset...
inş bu söylediklerinden pişman olursun test gününde
"kuzucuklarım ben nekadar umutsuzdum ama siz beni bırakmadınız unutandırdınız beni" diyeceksin

saat kaç oldu hala autumn ve artvinimden haber yok çatlıycam meraktan :84::84::84:

kızlar bir türlü vakit geçmiyor transferi olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz ??? yalnızım sürekli kafamla konuşuyorum acaba sonuç ne olacak diye

sabah kalkıosun hapını içiosun sonra ra balkonda kahvaltı.karşında televizyon.yaz sürprizi magazin programı.:))kahvaltı falan derken saat oluo 12.yatağını topluosun.bulaşıkları makineye diziosun.tabi bunları taşıma görevi eşimin.kendini yormayan ufak işlerle evini toparlıosun.eline alıosun kocaman bi su bardağı biraz doktorlara takılıosun o bitmeden aşk-ı mennu başlıo.tabi karşında internette açık.kk ve facebook takılıosun.facebookta bubble witch saga die top patlatma oyunu var onu oynuorun ben çok güzel:)aşk-i mennu peşine starda benim güzel evim var ona takılıorum .ondan sonra ben dün biraz kendine beni yormayacak yemek yaptım.bugün yapmicam.iştahım da yok zaten.azıcık bişi yesem midem bulanıo.aralarda meyve suyu falan içiorum.arada bana kyif veren arkadaşlarımla telde konuşuorum.iki dedikodu yapıoruz.bu süreçte herkesle konuşmuorum.canımın istediği arkadaşların teline bakıorum:)annemde hep teselli durumunda olduğu için onlada teli çok uzatmıorum:)öle işte.vakit bi şekilde akıyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…