kızlar bir türlü vakit geçmiyor transferi olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz ??? yalnızım sürekli kafamla konuşuyorum acaba sonuç ne olacak diye
Benim de karnim ve kasiklarim agriyor dinleniyorym bende
yemek icin kalkiyorum sadece.test gunun pztsi degilmiydi bugunmu yaptir dedi aradin da?
Aynen yaa,korkularim artiyor aslinda zaman cabuk de geciyor
gecmesin yavrularimi benden almasin diyorum test gunun nezamandi canim benim sali?
Anladim canim bence de yaptirma ben de normal test gunumun bule erkentest günüm pazar benim canım 5.günm tranferi olduğu için.ben bugün işe başladım tabi hiç bu kadar ayakta kalmmaıştım.az önce crinone jelin pıhtılarıyla berber kahveringi bi pıhtı gelince aradım doktoru,ağrımdan bahsettim.test yaptır dedi.ama şuan ağrıları bile kendim uyduruyorum gibi hissediyorum...yaptırmıycam sanırım cesaretim yok.
Amin canim insallah pespese mujdeli haberler verelimtes günüm pazartesi canım hayırlısıyla iyi sonuçlar alalım
Arkadaşlar şimdi enbriyolog aradı, yine sadece 1 tane 1. kalite embriyom varmış, 9 tane ikinci kalite, 1 tanede 3. kalite imiş.
Önceki denemelerdeki tablonun aynısı. Hep bir tane iyi embriyo vardı.
Yarın saat 11 de transferim var. İki transfer yapılacak yine.
Ben nedense hiç gitmek istemiyorum. Yine sonuç alamıycaz diye
Merhaba, arkadaşlar ben de cumartesi günü tedaviye başlayacağım da merak ediyorum kaç embriyo transfer ediyorlar...Ben 35 yaşına kadar 1 tane diye biliyorukm ama bazı topiclerde 2 tane transfer edildi falan yazmışlar...Yardımcı olursanız çok sevinirim...
ilk tedavide yaş 35dn küçükse mutlaka 1 embriyo ama benim 2.transferimde embriyolarım 2. kalite olduğu için 2 tane verdiler.
Teşekkür ederim...Sen sonucunu aldın mı?
test günüm pazar benim canım 5.günm tranferi olduğu için.ben bugün işe başladım tabi hiç bu kadar ayakta kalmmaıştım.az önce crinone jelin pıhtılarıyla berber kahveringi bi pıhtı gelince aradım doktoru,ağrımdan bahsettim.test yaptır dedi.ama şuan ağrıları bile kendim uyduruyorum gibi hissediyorum...yaptırmıycam sanırım cesaretim yok.
pazar günü test yaptırcam hayırlısı ile inşallah.doktor bugün yaptır dedi ama cesaretim yok malesef..birkaç gün daha bu hissi yaşamak istiyorumm..
Arkadaşlar şimdi enbriyolog aradı, yine sadece 1 tane 1. kalite embriyom varmış, 9 tane ikinci kalite, 1 tanede 3. kalite imiş.
canım benim yapma lütfen öncekiler negatif oldu diye buna öyle olacak dğeil ya...
bak negüzel 1. kalite embriyon var 1 tane, 9 tane 2. kalite bunlara sahip olamayanlar var...
2. kalite embriyolarıyla hamile kalanlar var...
sana hem 1. kalite hem 2. kalite transferi yapılacak...
allahın izniyle ikiside tutar inş...
öncekilerde olumsuz sonuçla karşılaştığın için moralin bozuldu ama nasip meselesi bu işler...
demekki öncekilerde rabbim nasip etmemiş...
nedemek gitmek istemiyorum üzme bebişlerini allahın izniyle seninle olacak onlar öyle düşün[/QUOTE
Son denememde 12 gün hamileymiş gibi hissettim, isimlerine bile karar vermiştik, sonrada olmadığını öğrendim, ben sadece tekrar acı çekmek istemiyorum.
Haklısın bebeklerimi düşünüp onları gidip almalıyım, 12 gün bile onlarlaymış gibi olmak çok güzel 1 ağustosda benim test günüm olacak.
Bir ağustosa kadar bebeklerimle olduğumu düşünmem lazım.
Son denememde 12 gün hamileymiş gibi hissettim, isimlerine bile karar vermiştik, sonrada olmadığını öğrendim, ben sadece tekrar acı çekmek istemiyorum.
Haklısın bebeklerimi düşünüp onları gidip almalıyım, 12 gün bile onlarlaymış gibi olmak çok güzel 1 ağustosda benim test günüm olacak.
Bir ağustosa kadar bebeklerimle olduğumu düşünmem lazım.
kızlar bir türlü vakit geçmiyor transferi olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz ??? yalnızım sürekli kafamla konuşuyorum acaba sonuç ne olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?