- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Günaydın kızlar biliyorsunuz dün transferden sonraki 5.günümdü ve doktor tesr istedi...sonuç 39,84....sanırım hamileyimmmmm....
canım negüzel bak yarısı bitti bile...
inş hayırlısıyla kaliteli yumoşların toplanır döllenir ve bisürü embriyon oluşur
sonrada senin test gününü bekleriz artık heyecanla
arkadaşlar biliyorum burası tüp bebek topiği fakat bir çoğunuz aşılama evresindende geçmişsinizdir düşüncesiyle bir şey sormak istiyorum bu ayın 14 ünde aşılamam oldu biliyorum şans çok az ama sizce en erken ne zaman test yaptırmalıyım.[/QUO
Canım ben bilemiyorum,istersen doktoruna bir sor..inşallah hamilesindir...
Olmazsa tüp bebek dene aşılamayla zaman harcama derim
Canım arkadaşım inşallah,Allah'tan başka ne isterim....Ama sen benden önce yolalıp hamile kalabilirsin canım benim...neden mi benim doktorum herşey yolunda gider kaliteli olurlarsa inşallah rabbim olacaklar,1 ay süre ile donduracak ve 1 ay sonra transfer yapacak , bu şansımı artıracak çünkü...
inşallah olur fakat olmazsada birdahaki ay tüp bebek deneyecez inşallah.birde bir arkadaşımız yazmış az önce doktorum transferi 1 ay sonra dondurulmuşla yapacak olasılık artsın diye.bu olasılığı artdırıyormu.
olsun canım senin için öylesi daha iyiyse senin sonucunuda biay sonra öğreniriz
Şansımın %1 bile artması için beklerim Baharcım...ki minimum %10 artıracak şansımı...
Benimkiler de demek ki ağırdan alıyorlar,senin gibi canım benim..geç olsun,temiz olsun,kucaklarımız dolsun...
kızlar biz tüp bebek raporu alırken genetik testlerimiz yapılmıştı...
bugün eşim sonuçları almış hepsi temizmiş şükürler olsun
şansımın %1 bile artması için beklerim baharcım...ki minimum %10 artıracak şansımı...
Benimkiler de demek ki ağırdan alıyorlar,senin gibi canım benim..geç olsun,temiz olsun,kucaklarımız dolsun...
tabi canım onca zaman bekledik tedavi süresinde beklemiş olmak çok gelmez bana...
inş sonucu güzel olacak hepimiz için
ben mayısta ilk tüp bebek denememi yaptım malesef negatifti,14 temmuzda ise dondurulmuş transferim oldu..bugün 20si ayın ve hamile olduğumu öğrendim canım.hormon iğnesi almadığın için şansının arttığı bi gerçek...allahıma şükürler olsun..
yaşasın,yaşasın,biliyordum...herkes için bugün çoooook hayırlı haberler bekliyorum...Ramazan'ın hayrı....
evet canım ramazan ayı hayırlı geldi hepimize
daha bu başlangıç bayrama kadar ne güzel haberler alıcaz kimbilir
Bütün dualarım sizlerle..
Evet bugün 2 kişiden de hamile haberi alırız inşallah,daha bir ses çıkmadı...herhalde kan verdiler,sonucu bekliyorlardır...olumlu olacak ben inanıyorum..
Yarın saat 10'da Fulya Bahçeci Erbil Beyin yanında alacağım soluğu...
İnşallah herşey yolunda der,inşallah birsürü yumurtan var ve dolular,kaliteliler der,inşallah pazartesi kaliteli ve çok sayıda yumurtamı döllerler,hepsi döllenir,hepsi 1.kalite olur,hepsi....ve hayırlısıyla dondurup ,1 ay sonra transfer edilince de hamile kalırım...inşallah hepimiz için sonuç böyle olsun Rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?