Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Günaydın kızlar biliyorsunuz dün transferden sonraki 5.günümdü ve doktor tesr istedi...sonuç 39,84....sanırım hamileyimmmmm....

Günaydın canımmmmmmm tebriklerr
ramazanınilk günü hamiş haberiyle başladık ne güzellllllllll devamıııııııı gelir inşşşşşş
bereketli bir ay olucakkkkkkk inşALLAH

canım negüzel bak yarısı bitti bile...
inş hayırlısıyla kaliteli yumoşların toplanır döllenir ve bisürü embriyon oluşur
sonrada senin test gününü bekleriz artık heyecanla

Canım arkadaşım inşallah,Allah'tan başka ne isterim....Ama sen benden önce yolalıp hamile kalabilirsin canım benim...neden mi benim doktorum herşey yolunda gider kaliteli olurlarsa inşallah rabbim olacaklar,1 ay süre ile donduracak ve 1 ay sonra transfer yapacak , bu şansımı artıracak çünkü...

arkadaşlar biliyorum burası tüp bebek topiği fakat bir çoğunuz aşılama evresindende geçmişsinizdir düşüncesiyle bir şey sormak istiyorum bu ayın 14 ünde aşılamam oldu biliyorum şans çok az ama sizce en erken ne zaman test yaptırmalıyım.

inşallah olur fakat olmazsada birdahaki ay tüp bebek deneyecez inşallah.birde bir arkadaşımız yazmış az önce doktorum transferi 1 ay sonra dondurulmuşla yapacak olasılık artsın diye.bu olasılığı artdırıyormu.

olsun canım senin için öylesi daha iyiyse senin sonucunuda biay sonra öğreniriz

Evet canım , yapılan istatistikler minimum %10-max.%15-20 şansı artırdığını gösteriyor,tüp bebek merkezlerinin istatistikleri bunlar canım..

olsun canım senin için öylesi daha iyiyse senin sonucunuda biay sonra öğreniriz

Şansımın %1 bile artması için beklerim Baharcım...ki minimum %10 artıracak şansımı...
Benimkiler de demek ki ağırdan alıyorlar,senin gibi canım benim..geç olsun,temiz olsun,kucaklarımız dolsun...

kızlar biz tüp bebek raporu alırken genetik testlerimiz yapılmıştı...
bugün eşim sonuçları almış hepsi temizmiş şükürler olsun

Şansımın %1 bile artması için beklerim Baharcım...ki minimum %10 artıracak şansımı...
Benimkiler de demek ki ağırdan alıyorlar,senin gibi canım benim..geç olsun,temiz olsun,kucaklarımız dolsun...

tabi canım onca zaman bekledik tedavi süresinde beklemiş olmak çok gelmez bana...
inş sonucu güzel olacak hepimiz için

kızlar biz tüp bebek raporu alırken genetik testlerimiz yapılmıştı...
bugün eşim sonuçları almış hepsi temizmiş şükürler olsun

yaşasın,yaşasın,biliyordum...herkes için bugün çoooook hayırlı haberler bekliyorum...Ramazan'ın hayrı....

şansımın %1 bile artması için beklerim baharcım...ki minimum %10 artıracak şansımı...

ben mayısta ilk tüp bebek denememi yaptım malesef negatifti,14 temmuzda ise dondurulmuş transferim oldu..bugün 20si ayın ve hamile olduğumu öğrendim canım.hormon iğnesi almadığın için şansının arttığı bi gerçek...allahıma şükürler olsun..

tabi canım onca zaman bekledik tedavi süresinde beklemiş olmak çok gelmez bana...
inş sonucu güzel olacak hepimiz için

Yarın saat 10'da Fulya Bahçeci Erbil Beyin yanında alacağım soluğu...

İnşallah herşey yolunda der,inşallah birsürü yumurtan var ve dolular,kaliteliler der,inşallah pazartesi kaliteli ve çok sayıda yumurtamı döllerler,hepsi döllenir,hepsi 1.kalite olur,hepsi....ve hayırlısıyla dondurup ,1 ay sonra transfer edilince de hamile kalırım...inşallah hepimiz için sonuç böyle olsun Rabbim...

Hilbur canım benim senin için ne kadar mutlu olduğumu anlatamam....
Hele bu açıklamayı yapman beni bin kat daha umutlandırdı...
Kimbilir ne mutlusundur..
Kimbilir kanatsız kuş misali uçuyorsundur şimdi ayakların yere değmez senin...
İnşallah hamilesin sen ,Allahın sevgili kulusun ,bana da dua et n'olur...hepimize dua et,hamilelerin duası tutarmı,hele Ramazan da...

yaşasın,yaşasın,biliyordum...herkes için bugün çoooook hayırlı haberler bekliyorum...Ramazan'ın hayrı....

evet canım ramazan ayı hayırlı geldi hepimize
daha bu başlangıç bayrama kadar ne güzel haberler alıcaz kimbilir

evet canım ramazan ayı hayırlı geldi hepimize
daha bu başlangıç bayrama kadar ne güzel haberler alıcaz kimbilir

Evet bugün 2 kişiden de hamile haberi alırız inşallah,daha bir ses çıkmadı...herhalde kan verdiler,sonucu bekliyorlardır...olumlu olacak ben inanıyorum..

Bütün dualarım sizlerle..

Canım sağol,şimdi senin yaşadığın mutluluğu bizler de yaşayalım inşallah eşlerimizle sarılıp sevinçten ağlayalım,bu kez artık sevinçten hüngür ağlayalım,sonra da kahkahalarla gülelim,bundan sonra hep gülelim...

Evet bugün 2 kişiden de hamile haberi alırız inşallah,daha bir ses çıkmadı...herhalde kan verdiler,sonucu bekliyorlardır...olumlu olacak ben inanıyorum..

artvinimin sadece sonucu çıkacak dün testini yaptırrdı çünkü...
ikiside güzel haberlerle gelir inş
bu bekleyiş çok heyecanlı yaaaa

herşey dilediğin gibi olacak inş canım...
hilburun olduğu gibi seninde buz bebişlerin seninle olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…