Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

SEni şuanda benden iyi anlayan olamaz yüreğim yanıyo tranferin 7 günü lekelenmeyle başladı bugün dokuzuncu günü kanamam devam ediyo ben kabullendim ama kimse bana itraf edemiyo içimde olmadıklarını

Ela benim 9 embriyom vardı sadece içime konulan kalmıştı gerisi iii değil dediler dondurmayın dediler şimdi napıcamı bilmiyorum napayım elam ben bende senin gibiyim içim yanıyo elaaaa içim açıyo elaaaaa umudum bittii elaaaa

Üzülme lütfen, Rabbim yazmışsa olur,olmazsa da devam yola , vazgeçme , mutlaka sen de anne olacaksın canım...

Sizi anlıyorum,benim de ilki olumsuzdu,neler yaşadığımı bilirim,ama sonuna kadar ümidinizi kaybetmemeniz bence en hayırlısı olur....
Olmazsa da lütfen vazgeçmeyin,vazgeçmeyelim,mutlaka birgün olacak,inanalım...

canım ağlattın beni sabah sabah. çok çok hoşuma gitti. bunu 15 gün erken tebrik olarak kabul ediyorum
inşallah 15 gün sonra bende yazabilirim o güzel haberi

Bu arada aaumut sizin sonucunuz ne zaman belli olacaktı?
canım ben yarın yumişlerimi doktoruma teslim edeceğim. inşallah kaliteleri iyi olur ve haftaya salı, çarşambaya hamiş olurum bende :)

Günaydın kızlar biliyorsunuz dün transferden sonraki 5.günümdü ve doktor tesr istedi...sonuç 39,84....sanırım hamileyimmmmm....

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin. çok erken istemişler testi. kaçıncı gün transfer olmuştu seninki

Üzülme lütfen, Rabbim yazmışsa olur,olmazsa da devam yola , vazgeçme , mutlaka sen de anne olacaksın canım...

ay canim sagol ben anne oldum Allahina sukurler olsun dunyalar tatlusi bir oglum var kardes bekleyen, onun cani kani yoldasi olacak bir kardes pesindeyiz, Allah once anneligi hic tatmayanlara sonrada bize nasip etsin ins. yasadigimiz surecler cok sıkıntili ve her deneme birbirinden cok farkli ((

kızlar önce sayfaları okuyayım dedim ama haber vereyim dedim sonra malesefff değerim düşmüş ben biliyodum zaten olmadığını daha 3.günüm de anlamıştım benimle olmadıklarını hayırlısı böyleymiş demek ki başka bahara kaldı umutlarım çok üzgünüm hemde çokkkk

uzulme canim benimde tek dondurulmusum vardi oda simdiki zaten 3. denemeye bastan basliycam artik (

Olumlu düşüneceğiz,hep böyle olalım,buradaki tüm adayları böyle olmalı...
Bunun garantisi yok,ama inancımız sonuna kadar umudumuz bizimle olmak zorunda.
Başka neyimiz var ki?
Hala yumurtamız var,hala bir şansımız varken umut dolu olmak zorundayız..
Anne olacağız ve bizim yavrumuz/yavrularımız olacK..
Ben inanıyorum...
Boş odayı ona hazırlayacağım çocuk odası yapacağım..
Gece kalkıp kalkıp mis kokusunu koklayacağım...
Siz de inanın..
İnanmak zorundayız...

canim inan cok uzuldum rabbim insallah bir sonraki tedavinde yuzunu guldurur. herseyde vardir bir hayir rabbim sana ve esine saglik versin yeterki.

Canım biz bir tanenin sahibi bile değiliz,ama kocaman umudumuz var..senin zaten dünya tatlısı bir oğlun var...şükret ve dua et..bize de dua et te biz de senin gibi annenliği tadalım canım..

canım çok üzüldümmmm ama hayırlısı buymuş demekki...
herkesin bi sınavı var bizim sınavımızda bu...
inş bidahaki denemende nasip olurr anne olmak...

canımmmmm hamişsin sende tebrikler bitanemmm.. Allahım sağsalim kucağına da almayı nasip etsin inşallahhhhh bir ömür boyu ayırmasın yavrularınızı sizden bzilerede dua edin karnınızdaki meleklerle ettiğiniz dualar kabul olur bizede nasip etsin Mevlam o güzel duyguyu inşallahh

inşallah olacaksın,ben inanıyorum canım,,,,

benim inancım tam tatlım ben yavruma kavuşucam...
ilk denememde olacağını hissediyorum...
rabbim nasip etmediyse bidahaki için mücade edicem asla pes etmek yok...
hayali bile güzel...
yazarken okadar duygulandım ki tutamadım kendimi...
o anları yaşamak için herşeye değer

Aynen öyle BAHARIM...
Bak artık hissediyoruz yavrumuzu..
Onunla neler yaşayacağımızı hayal ediyoruz...
Ve mutluyuz...

canım benim çok üzüldümm Allahım güç versin inşaallah bir daha ki denemende bebişlerini alırsın kucağına bu dünya imtihan dünyası bizim imtihanımızda bu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…