:2:
sagol canim kanamam lekelenmeyle basladi kirmiziya döndü adet seklini aldi simdi yine biraz lekeye döndü gibi ama doktorum bu kadar kanama olmasi iyi degil dedi test gunume daha cok var 25 sinda. transferin 2. gunu cok siddetli kasik bel agrisi baslamisti kanamam oldukca azaldi suan agrim da ümidim de herşey bitti üstelik transferimin daha 6. gunundey daha. benden yumurta toplanmadi dondurulmus denedik, mayistaki denemeden kalan tek emb. ama bu seferde olmadi(( benim kadar cok kanamasi olup hamile olana hic rastlamadim (
:2:
sagol canim kanamam lekelenmeyle basladi kirmiziya döndü adet seklini aldi simdi yine biraz lekeye döndü gibi ama doktorum bu kadar kanama olmasi iyi degil dedi test gunume daha cok var 25 sinda. transferin 2. gunu cok siddetli kasik bel agrisi baslamisti kanamam oldukca azaldi suan agrim da ümidim de herşey bitti üstelik transferimin daha 6. gunundey daha. benden yumurta toplanmadi dondurulmus denedik, mayistaki denemeden kalan tek emb. ama bu seferde olmadi(( benim kadar cok kanamasi olup hamile olana hic rastlamadim (
SEni şuanda benden iyi anlayan olamaz yüreğim yanıyo tranferin 7 günü lekelenmeyle başladı bugün dokuzuncu günü kanamam devam ediyo ben kabullendim ama kimse bana itraf edemiyo içimde olmadıklarını
Ela benim 9 embriyom vardı sadece içime konulan kalmıştı gerisi iii değil dediler dondurmayın dediler şimdi napıcamı bilmiyorum napayım elam ben bende senin gibiyim içim yanıyo elaaaa içim açıyo elaaaaa umudum bittii elaaaa
tebrikleeeeerrr rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et hamişlerin duası kabul olurrr bizi bizden başka kimse anlamaz bebişlerede afferrin sıkıca tutunsunlar annelerine rabbim bizede nasip eder inşallah artvinlii senin bebek kız herelde çok nazlanıyo hakkımızda hayırlısı yeni arkadaşlarda hoşgeldinizzzzz haydinnn halayaa tey tey tey
canım ben yarın yumişlerimi doktoruma teslim edeceğim. inşallah kaliteleri iyi olur ve haftaya salı, çarşambaya hamiş olurum bende :)Bu arada aaumut sizin sonucunuz ne zaman belli olacaktı?
Günaydın kızlar biliyorsunuz dün transferden sonraki 5.günümdü ve doktor tesr istedi...sonuç 39,84....sanırım hamileyimmmmm....
Üzülme lütfen, Rabbim yazmışsa olur,olmazsa da devam yola , vazgeçme , mutlaka sen de anne olacaksın canım...
SEni şuanda benden iyi anlayan olamaz yüreğim yanıyo tranferin 7 günü lekelenmeyle başladı bugün dokuzuncu günü kanamam devam ediyo ben kabullendim ama kimse bana itraf edemiyo içimde olmadıklarını
Ela benim 9 embriyom vardı sadece içime konulan kalmıştı gerisi iii değil dediler dondurmayın dediler şimdi napıcamı bilmiyorum napayım elam ben bende senin gibiyim içim yanıyo elaaaa içim açıyo elaaaaa umudum bittii elaaaa
evet tatillere gidicez beraberrrrrrr
denize alıştırıcaz bebişlerimizi, kumdan kuleler yapıcaz...
ilk söyleyeceği kelimeyi heyecanla bekliycez, dişi çıktı diye sevinicez, ilk adımlarını görüp sevinçten ağlıycaz...
eşimle bebişimizin elinden tutup yürüyüşe gidicez...
bizden kurtulup koşturmak için verdiği çabaları izliycez...
kucağımızda mışıl mışıl uykuya dalışını izliycez...
çok çok okadar çok ki bebişlerimizle geçireceğimiz her an bizim için çok değerli olacak
ben koyverdim kendimiiiiiiii
kızlar önce sayfaları okuyayım dedim ama haber vereyim dedim sonra malesefff değerim düşmüş ben biliyodum zaten olmadığını daha 3.günüm de anlamıştım benimle olmadıklarını hayırlısı böyleymiş demek ki başka bahara kaldı umutlarım çok üzgünüm hemde çokkkk
ay canim sagol ben anne oldum Allahina sukurler olsun dunyalar tatlusi bir oglum var kardes bekleyen, onun cani kani yoldasi olacak bir kardes pesindeyiz, Allah once anneligi hic tatmayanlara sonrada bize nasip etsin ins. yasadigimiz surecler cok sıkıntili ve her deneme birbirinden cok farkli((
kızlar önce sayfaları okuyayım dedim ama haber vereyim dedim sonra malesefff değerim düşmüş ben biliyodum zaten olmadığını daha 3.günüm de anlamıştım benimle olmadıklarını hayırlısı böyleymiş demek ki başka bahara kaldı umutlarım çok üzgünüm hemde çokkkk
kızlar önce sayfaları okuyayım dedim ama haber vereyim dedim sonra malesefff değerim düşmüş ben biliyodum zaten olmadığını daha 3.günüm de anlamıştım benimle olmadıklarını hayırlısı böyleymiş demek ki başka bahara kaldı umutlarım çok üzgünüm hemde çokkkk[/QU
Canım üzülme,aynen yola devam et,olacak bu kez olacak...
canım ağlattın beni sabah sabah. çok çok hoşuma gitti. bunu 15 gün erken tebrik olarak kabul ediyorum
inşallah 15 gün sonra bende yazabilirim o güzel haberi
canım ben yarın yumişlerimi doktoruma teslim edeceğim. inşallah kaliteleri iyi olur ve haftaya salı, çarşambaya hamiş olurum bende :)
tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin. çok erken istemişler testi. kaçıncı gün transfer olmuştu seninki
Bütün dualarım sizlerle..
Olumlu düşüneceğiz,hep böyle olalım,buradaki tüm adayları böyle olmalı...
Bunun garantisi yok,ama inancımız sonuna kadar umudumuz bizimle olmak zorunda.
Başka neyimiz var ki?
Hala yumurtamız var,hala bir şansımız varken umut dolu olmak zorundayız..
Anne olacağız ve bizim yavrumuz/yavrularımız olacK..
Ben inanıyorum...
Boş odayı ona hazırlayacağım çocuk odası yapacağım..
Gece kalkıp kalkıp mis kokusunu koklayacağım...
Siz de inanın..
İnanmak zorundayız...
benim inancım tam tatlım ben yavruma kavuşucam...
ilk denememde olacağını hissediyorum...
rabbim nasip etmediyse bidahaki için mücade edicem asla pes etmek yok...
hayali bile güzel...
yazarken okadar duygulandım ki tutamadım kendimi...
o anları yaşamak için herşeye değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?