SEni şuanda benden iyi anlayan olamaz yüreğim yanıyo tranferin 7 günü lekelenmeyle başladı bugün dokuzuncu günü kanamam devam ediyo ben kabullendim ama kimse bana itraf edemiyo içimde olmadıklarını
Ela benim 9 embriyom vardı sadece içime konulan kalmıştı gerisi iii değil dediler dondurmayın dediler şimdi napıcamı bilmiyorum napayım elam ben bende senin gibiyim içim yanıyo elaaaa içim açıyo elaaaaa umudum bittii elaaaa
Günaydın kızlar biliyorsunuz dün transferden sonraki 5.günümdü ve doktor tesr istedi...sonuç 39,84....sanırım hamileyimmmmm....
canım ağlattın beni sabah sabah. çok çok hoşuma gitti. bunu 15 gün erken tebrik olarak kabul ediyorum
inşallah 15 gün sonra bende yazabilirim o güzel haberi
canım ben yarın yumişlerimi doktoruma teslim edeceğim. inşallah kaliteleri iyi olur ve haftaya salı, çarşambaya hamiş olurum bende :)
tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin. çok erken istemişler testi. kaçıncı gün transfer olmuştu seninki
canım 5.gün transferi benimki.kasık ağrım olunca ben aradım doktoru bi yaptır görelim belki tutnmaya başladıysa dedi.dün gece 39,84 çıktı sabah tekrar yaptırdım 56,70 çıktı .pazar tekrar yaptırıcam inşallah hayırlısınyla..çalış dedi doktor dinlenemene gerk yok crinone jele devam dedi..bundan sonra dualrım sizlerle.
canım 5.gün transferi benimki.kasık ağrım olunca ben aradım doktoru bi yaptır görelim belki tutnmaya başladıysa dedi.dün gece 39,84 çıktı sabah tekrar yaptırdım 56,70 çıktı .pazar tekrar yaptırıcam inşallah hayırlısınyla..çalış dedi doktor dinlenemene gerk yok crinone jele devam dedi..bundan sonra dualrım sizlerle.
kızlar önce sayfaları okuyayım dedim ama haber vereyim dedim sonra malesefff değerim düşmüş ben biliyodum zaten olmadığını daha 3.günüm de anlamıştım benimle olmadıklarını hayırlısı böyleymiş demek ki başka bahara kaldı umutlarım çok üzgünüm hemde çokkkk
canım senin tek mi çift embriyo mu transfer edilsi?
çift tranfer canım.
evet canım 4 hamişimiz var ama arkası gelecek inş
evetttt tatlım göbişimiz büyüyünce ohhhh salınıcaz ortalıkta...
imrendiğimiz herşeyi gerçekleştiricez...
bebek mağazalarına karnımız boş girip buruk ayrılışlarımız son bulacak...
kocaman göbişimizle kocişimizle el ele girecez bu defa o mağazalara ve bebişimiz için hazırlık yapıcaz...
herkes mutlulukla bakıcak bize...
herkese gururla bebişimizin geleceğini ilan edicez...
sürekli bebişlerimizle konuşucaz onun kıpırtılarını dinleycez...
ooo okadar çok şey varki yapacağımız inş hepsi gerçekleşir
Ayyy gene doldu gözlerim mutlulukla.....hayatta bunlardan büyük mutluluk yok....
En önemlisi artık tam bir aile olacağız...Aşkımız eşimiz,biz ve bebişlerimiz....ne güzel...
tatillere beraber gidicez,deniz kenarında kova ve küreklerle beraber oynıycaz....
buz devri 5'i onunla beraber çığlık çığlığa kahkahalarla dinliycez....beraber onlara alışveriş yapmaya çıkıcaz...anne diyecek en önemlisi...aşkımızın meyvesi bize anne diyecek...
ben ne diyeceğimi bilemiyorum gülüm nasip diyip susuyorumda içim yanıyooo fırtınalar kopuyo içimde isyan etmemek için susuyırum
yaa ne güzel seyler yazdınız hüngür hüngür ağladım yaaaaa Allah ım hepimize yasatsın bu duyguları inşallahhh
yaa ne güzel seyler yazdınız hüngür hüngür ağladım yaaaaa Allah ım hepimize yasatsın bu duyguları inşallahhh
ben ne diyeceğimi bilemiyorum gülüm nasip diyip susuyorumda içim yanıyooo fırtınalar kopuyo içimde isyan etmemek için susuyırum
kızlar önce sayfaları okuyayım dedim ama haber vereyim dedim sonra malesefff değerim düşmüş ben biliyodum zaten olmadığını daha 3.günüm de anlamıştım benimle olmadıklarını hayırlısı böyleymiş demek ki başka bahara kaldı umutlarım çok üzgünüm hemde çokkkk
saol canım 2. yazışımdan sonra bende tutamadım kendimi...
inş hepimiz yaşıycaz o günleri hayırlsıyla
canım çok üzüldümmmmama hayırlısı buymuş demekki...
herkesin bi sınavı var bizim sınavımızda bu...
inş bidahaki denemende nasip olurr anne olmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?