Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canımmm test yaptırsana bugün nasıl bi kanam adet gibimi yoksa leke lekemi anlamadım ben yapma ne olur hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin Mevlam donmuşum yok diye üzülme benimki iyi kalite donmuşum da ne oldu herşeyde hayır var çözülürken hiç kalitesi düşmedi iyi seyrinde gitti hatta hücreleri çoğaldı bile ama olmadı ilki tutmuştu oysa aynı yumoşlar ama bu olmadı seni çokkkk öpüyorum Mevlama emanetsin ne olur isyan etme elbet Rabbim daha fazla acı çekmemizi istemeyecek bizede nasip edecek anneliği

canım 5.gün transferi benimki.kasık ağrım olunca ben aradım doktoru bi yaptır görelim belki tutnmaya başladıysa dedi.dün gece 39,84 çıktı sabah tekrar yaptırdım 56,70 çıktı .pazar tekrar yaptırıcam inşallah hayırlısınyla..çalış dedi doktor dinlenemene gerk yok crinone jele devam dedi..bundan sonra dualrım sizlerle.

artvin canim ALLAH sabir versin sana.cok uzuldum bak gor bir kac gune toparlanip bir daha ki tedaviye nezman baslasam diye dusunmeye baslicaksin..

cunku RABBIM sabrinida veriyor.

benim neden hala kanamam yok sat geçti doktor kanaman olmasa gel demişti normalde düzenli tüp bebekden dolayımı hiç lekelenme yok doktor düşük dedi benim neden kanamam yokkkk:18::18::18::18:

canım senin tek mi çift embriyo mu transfer edilsi?

canım senin tek mi çift embriyo mu transfer edildi?

ben ne diyeceğimi bilemiyorum gülüm nasip diyip susuyorumda içim yanıyooo fırtınalar kopuyo içimde isyan etmemek için susuyırum

yaa ne güzel seyler yazdınız hüngür hüngür ağladım yaaaaa Allah ım hepimize yasatsın bu duyguları inşallahhh

ben ne diyeceğimi bilemiyorum gülüm nasip diyip susuyorumda içim yanıyooo fırtınalar kopuyo içimde isyan etmemek için susuyırum

Canım lütfen inanarak yola devam edin,olacak,Ramazanın hayrına bu kez hamile kalacaksınız....Ben inanıyorum,siz de inanın...hala şansımız varken,şükredelim,dua edelim,olsun,olacak,Allah herşeye rağmen sınar ,ama ne kadar istediğini görünce,hele ki vazgeçmediğini mutlaka verecektir...

yaa ne güzel seyler yazdınız hüngür hüngür ağladım yaaaaa Allah ım hepimize yasatsın bu duyguları inşallahhh

Canım işte sadece bunu düşünelim,kırmızıları bekleyenler de,tedavisi devam edenler de,transferi bekleyenler de,transfer olup sonucu bekleyenler de,sonucu alıp olumsuz olanlar da,olumlu olup olumsuza dönenler de.....hepimiz biriz hepimiz annelik için yanıp tutuşuyoruz....içinizdeki çocuğun sesini duyun ve ona kulak vein ,onunla konuşun,onu çağırın,gelecek,duyacak ve gelecek inanın...

saol canım 2. yazışımdan sonra bende tutamadım kendimi...
inş hepimiz yaşıycaz o günleri hayırlsıyla

canim benimde 5. gun embriyosu ama transferin 3. gununden beri damla samla bazen biraz daha cok kanamam var, test gunum 26 si

canim bizim gibi cok kisi var moralini bozmamaya calis Allah saglik versin yine deneriz hayirlisi ne zamansa o zaman olsun. bu arada sen test yap artik cikabilir sende belkidi bebisin seninledir. benim durumum bu kadar vahimken doktorum bana bile test gununu bekle dedi, hakkimizda hayirli olsub birbirimize destek oluca hep öpüyorum seni ümidini kaybedip bebisi üzme!

artvinim canım arkadasım ne umutlarla bu yola çıkıyoruz üzülmemek elde mi..ama asla yılmak yok tatlım baharın da dediği gibi bebişlere ulasana kadar devam...
iyi günde olduğu gibi kötü günlerimizde de birbirimize destek olucaz ve bu zor günlerin de üstesinden gelicez canım benimm...

saol canım 2. yazışımdan sonra bende tutamadım kendimi...
inş hepimiz yaşıycaz o günleri hayırlsıyla

Hep sevinç gözyaşları dökeceğiz burada......aksini YASAKLADIM...CEZA KESİYORUM ONA GÖRE..
İstemek olmanın bir yarısı,inanmak ve olmuş gibi yapmak diğer yarısı..
Allah bize yumurta vermiş...gerisi boş,demekki şansımız var...
Zamanı gelince olacak ,hepimiz anne olacağız...
Ve buluşma günleri yapacağız,birbirimize misafirliğe geleceğiz...
Bebişlerimiz ciyaklayıp duracak,doğum günleri olacak,beraber kutlayacağız,ortalığı pastalı elleriyle rezil edecekler....ama biz normal yolla anne olanlardan FARKLI OLARAK O ELLERİNE VURMAYACAĞIZ,KOKLAYA KOKLAYA ÖPECEĞİZ...bizim farkımız ve şansımız bu olacak,çünkü biz anne olmanın ne kadar büyük bir mucize olduğunu biliyor olacağız kızkardeşlerim...

canım çok üzüldümmmm ama hayırlısı buymuş demekki...
herkesin bi sınavı var bizim sınavımızda bu...
inş bidahaki denemende nasip olurr anne olmak...

artvinim gerçekten akşam kendi değerimi görünce hep seninde olsun diye dua ettim ama sakın üzülme...bunada şükür sağlıklısın..yine yaparsın..17 deneme yapan arkadaşı bu topikte okuduk beraber unutmayın.vakti saati değilmiş sadece.dualrım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…