canim benimde 5. gun embriyosu ama transferin 3. gununden beri damla samla bazen biraz daha cok kanamam var, test gunum 26 si
canım yaşın kaçtı senin bitanem,ikiz olmasın,biri kız biri erkek ?
Hilbur dinlen canım ,sen anne olacaksın,ben buna inanıyorum...inan sakın kötü şey düşünme,,,sadece bebeğini ve kokusunu hayal et bitanem lütfen....o hala seninle....sımsıkı tutunun birbirinize...
28 canım.allah bilir artık.bana tek yaterc allah sizlere versin canım inşallah.verirsede başımla beraber tabiki.
düzeltiyorum ela sana yazdım canım...
Allah razi olsun canim, gönlünden ne geciyorsa rabbim nasip etsin hepiniz ne kadar kalbi temiz insanlarsiniz, benim icin diledigin guzel dileklerin kat kat fazlasini Allahim bu guzel gunde sanada nasip etsin. kimseyi kucagi bos birakmasin ins.
Artvinim cok uzuldum canim umudunu sakin yitirme insallah rabbim emeklerinin karsiligini verecek,ilk ogrenince cok zor oluyor bilirim,ama daha guclu baslayacaksin bir dahakine daha umutlu,pes etme canim,kızlar önce sayfaları okuyayım dedim ama haber vereyim dedim sonra malesefff değerim düşmüş ben biliyodum zaten olmadığını daha 3.günüm de anlamıştım benimle olmadıklarını hayırlısı böyleymiş demek ki başka bahara kaldı umutlarım çok üzgünüm hemde çokkkk
canım 5.gün transferi benimki.kasık ağrım olunca ben aradım doktoru bi yaptır görelim belki tutnmaya başladıysa dedi.dün gece 39,84 çıktı sabah tekrar yaptırdım 56,70 çıktı .pazar tekrar yaptırıcam inşallah hayırlısınyla..çalış dedi doktor dinlenemene gerk yok crinone jele devam dedi..bundan sonra dualrım sizlerle.
kızlar önce sayfaları okuyayım dedim ama haber vereyim dedim sonra malesefff değerim düşmüş ben biliyodum zaten olmadığını daha 3.günüm de anlamıştım benimle olmadıklarını hayırlısı böyleymiş demek ki başka bahara kaldı umutlarım çok üzgünüm hemde çokkkk
canım üzülmee bak sana hikaye anlatcam zamanın peygamberlerinden birine allahtan vahiy gelmiş felanca kulum 3 tane dua hakkı var git ve ona müjdele. peygamber denilen yere gider bakar yaşlı bi adam yaşlı bi kadın derki adam rabbim sana 3 tane dua hakkı verdi 3 duanı kabul edecek der ve gider adam düşünür ne dilesem sonra eşine bakar karşısında oturuyodur yaşlı bi kadın sonra derki 1 dileğim karım öyle güzel olsunki padişahlara layık güzzelliğe sahip olsun dileği kabul olur ve karısı gerçekten çok güzel olur. karısı derki adama ben padişahlara layığım seni ne napıyım der gider adam çok sinirlernir derki 2 dileğim karım öyle çirkin olsunki kimse yüzünü bakmasın sonra karısı çirkinleşir kokar kimse kapıdan içeri sokmaz. oda derki kocamdır bakarsa o bakar ve gelir kocasının kapısına adam başta kızar ama sonra dayanamaz alır içeri bi müddet sonra kokudan duramaz ve derki allahım güzel olsa gidiyo çirkin olsa oturulmuyo bari sen eski haline çevir şunu 3 duasınıda kullanıyor. yani demem oki biz bu dünyaya güzel olmaya ev sahibi olmaya çocuk sahibi olmaya gelmedik biz bu dünyaya imtihana geldik ama nefsimiz yakamızı bırakmıyo sürekli bişeyler istiyor inan bana yarın o mezara bizimle nefsimizin istediği hiçbirşey girmiycek bak allah istemezse çocuk bile olmuyo oyüzden peygamberimiz demişki sizin en hayırlınız ahir zamanda çoluk çocuğu olmayandır neden dersen insan kendi nefsini kontrol edemezken bi başkasını nasıl kontrol edecek oyüzden rabbim hayırlıysa versin verirse nimettir vermese imtihanımdır bu benim kendi düşüncem
canım devlet hastaneside tüp bebek yapıyo bide onu dene daha uygun fiyat olarak 400 tl tüp bebek bence dene peşini bırakma canım rabbimden ümit kesilmez gene bi hikaye anlatıcamki moralin yerine gelsin musa as. kavminden karı koca gelmiş demişki rabbine söyle bizim çocuğumuz olacakmı musa as.sorar .allah derki ey musa git onlara söyle onların çocuğu olmayacak musa gelir söyler rabbinin dediğini aradan yıllar geçer musa.as karı kocanını yanında çocuk görür ve derki kimindir bu çocuk onlarda bizimdir der. musa as. rabbine koşar derki ey allahım sen onra çocuğu olmayacak dedin fakat ben onların yanında çocuk gördüm ALLAH derki ey musa sen onlara çocuğunuz olmayacak dediğinde onlar benden ümidi kesmedi bende onlara o çocuğu verdim buyurur rabbimden ümit kesilmez
canım devlet hastaneside tüp bebek yapıyo bide onu dene daha uygun fiyat olarak 400 tl tüp bebek bence dene peşini bırakma canım rabbimden ümit kesilmez gene bi hikaye anlatıcamki moralin yerine gelsin musa as. kavminden karı koca gelmiş demişki rabbine söyle bizim çocuğumuz olacakmı musa as.sorar .allah derki ey musa git onlara söyle onların çocuğu olmayacak musa gelir söyler rabbinin dediğini aradan yıllar geçer musa.as karı kocanını yanında çocuk görür ve derki kimindir bu çocuk onlarda bizimdir der. musa as. rabbine koşar derki ey allahım sen onra çocuğu olmayacak dedin fakat ben onların yanında çocuk gördüm ALLAH derki ey musa sen onlara çocuğunuz olmayacak dediğinde onlar benden ümidi kesmedi bende onlara o çocuğu verdim buyurur rabbimden ümit kesilmez
ne olrsa olsun vazgeçmiyecez.Allah tan umut kesilmez diye boşunamı demişler.
Anne olamamak;her ay adet gördüğünde yine mi?diyerek hayal kırıklığı yaşamak ve belki üste görmüşümdür test mi yaptırsam tarzı boş bir umuda sarılmaya çalışmak demektir... Anne olamamak; doktora bu sorunun nedeniyle gittiğinde bekleme salonunda gördüğün hamile kadınları kıskandığın için kendini suçlu hissetmektir.bir sürü test yaptırmaktan bıktığın halde onlarca iğneye müdaheleye razı olmak demektir...Anne olamamak;evlat sahibi olabilmek için her türlü tehlikeli girişimi göze alabilecek cesarete sahip olabilmektir...Anne olamamak;sokakta parkta her gördüğü bebeğin,çocuğun arkasından uzun süre bakmak demektir...Anne olamamak;kendini eksik ,yetersiz cezalandırılmış gibi hissetmektir....Anne olamamak;BAŞKALARININ BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALDIĞINDA GİZLİCE AĞLAYIP BEBEĞİN KOKUSUNU İÇİNE ÇEKEBİLMEK DEMEKTİR...Anne olamamak;arkadaşlarının çocuğu olduğunda onları kıskanmak ve bundan utanmak demektir...Anne olamamak;kendini yaşama tutunamamış gibi hissetmek demektir....Anne olamamak;yanlız kalacağını,yaşamının belkide bir huzurevinde tek başına sonlanacağını düşünmek demektir...Anne olamamak;bu konuya aklın fena halde takıldığı halde öyle deilmiş gibi davranmaya çalışmaktır....Anne olamamak;hıdrellezlerde,fallarda dilek dilenecek her ortamda sesli yada sessiz bebek dilemek demektir.....Anne olamamak;insanlara derdini utanarak anlatmak demektir...Anne olamamak ;aile kuramamak demektir....ANNE OLAMAMAK..............................(
Anne olamamak;her ay adet gördüğünde yine mi?diyerek hayal kırıklığı yaşamak ve belki üste görmüşümdür test mi yaptırsam tarzı boş bir umuda sarılmaya çalışmak demektir... Anne olamamak; doktora bu sorunun nedeniyle gittiğinde bekleme salonunda gördüğün hamile kadınları kıskandığın için kendini suçlu hissetmektir.bir sürü test yaptırmaktan bıktığın halde onlarca iğneye müdaheleye razı olmak demektir...Anne olamamak;evlat sahibi olabilmek için her türlü tehlikeli girişimi göze alabilecek cesarete sahip olabilmektir...Anne olamamak;sokakta parkta her gördüğü bebeğin,çocuğun arkasından uzun süre bakmak demektir...Anne olamamak;kendini eksik ,yetersiz cezalandırılmış gibi hissetmektir....Anne olamamak;BAŞKALARININ BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALDIĞINDA GİZLİCE AĞLAYIP BEBEĞİN KOKUSUNU İÇİNE ÇEKEBİLMEK DEMEKTİR...Anne olamamak;arkadaşlarının çocuğu olduğunda onları kıskanmak ve bundan utanmak demektir...Anne olamamak;kendini yaşama tutunamamış gibi hissetmek demektir....Anne olamamak;yanlız kalacağını,yaşamının belkide bir huzurevinde tek başına sonlanacağını düşünmek demektir...Anne olamamak;bu konuya aklın fena halde takıldığı halde öyle deilmiş gibi davranmaya çalışmaktır....Anne olamamak;hıdrellezlerde,fallarda dilek dilenecek her ortamda sesli yada sessiz bebek dilemek demektir.....Anne olamamak;insanlara derdini utanarak anlatmak demektir...Anne olamamak ;aile kuramamak demektir....ANNE OLAMAMAK..............................(
Canım benim , şu andan itibaren anne olmayı düşünüyorsun,olamamayı değil,tamam mı birtanem?Yani olumsuzu değil,olumluyu düşünüyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?