Merhabalar hamile arkadaşları tebrik ederim..sağlıcakla kucaklarına alsınlar inş. baharcm tablo için benim bilgilerim ...
YAŞ-EŞİN YAŞI
28-28
EVLİLİK SÜRESİ
3,5
İNFERTİLİTE NEDENİ
Sperm sayısı çok az
TÜP BEBEK DENEME SAYISI
-
DENEME YAPTIĞI MERKEZ
-
ŞUANDA TEDAVİYE BAŞLAYACAĞI MERKEZ
Umut tüp bebek merkezi
SON DURUM
Tedaviye yeni başladım
Senin de edavin hayırlı olsun canım,inşallah pozitif sonuç alıp sevineceksin,her daim yanındayız,destekçiniz...çok doğru bir merkezde başlamışsın herşeyden önce .doktorun kim?doç.dr.ulun uluğ mu?süleyman tosun mu?bir de başka doktor vardı ....
canım inşAllah bebişin sana sıkısıkı tutunur hamile haberini vermen dileğiyle.Arkadaşlar bende bebeklerimle beraberr döndüm eve, 7 tanede emanet bıraktım. İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek. Baharcım test tarihim 1 ağustos inşallah çok uüksek değerlerle haber vericem size. Hepinizi çok öpüyorum.
bundan 15 sene önce teyzem tüp bebk tedavis olacağı zaman çok araştımışlardı ve semra kahraman adına ulşamıştık.yıllar sonra benim başıma gelince hiç düşünmeden ona gittim.ama o çok değerli bi hoca benimse sorunum çok büyük değil diye onun kontrolünde çalışan başka bi hocayla yaptım ama semra hocanın kotrolünde tabiki yine...mutlu sona ulaştım allahın izniyle.biraz masraflı oluyor diğer yerlere göre ama inanın her sorun her detay araştırlıyor.e2 kontrolü çok sıkı yapılııyor.yumurtalarınızın nasıl geliştiği hakkında hergün detaylı bilgi veriliyor.ilaç dozlarınız hergün ayarlanıyor..tavsiye ederim.
Teşekkürler cnm...inşallah pozitif olur.. ulun bey doktorum... ama bu hafta gittiklerimde doktorum olmadığı için süleyman bey ilgilenecek.yarın da ordayım kısmetse.3 iğne yapıp gitmiş olcam kontrole...
Kesinlikle en iyi merkezlerden...kendini nasıl hissediyorsun bu arada,baş dönmesi,miğde bulantısı,açlık hissi var mı....sen şimdi gerçi mutllululk sarhoşusundur...eşinin haberi var mı peki?Nasıl sevindi kimbilir?
o aldı sonucu hastanden...ama anlamamış zavallım...sormamışta kimseye...ben söledimm..şok oldu tabi ağladık sarıldıkk..allah hepinize nasip etsin inşallah canım.ama hiç bi belirtim yok öle zaten ben daha 14de transfer oldum.6 gün oldu bugün..sadece belim ağrıyo.
slm kızlar nasılsınız?
benim biraz moralim bozuldu bugün şidi drdan geldim tedaviye başlıcam sanarken 2 tane kistim oldugunu ögrendim ve dr dogum kntrol hapı verdi 21 gün sonra başlıcam artık tedaviye allah izin verirse bu kistler her tedavimde karşıma çıkıyor yaaaaaaa.
allah hakkımızda hayrlısını versin oruçlarımı tutarım artık :)
kızlarr çıkan sivilceler normal mi?2 tane canımı da acıtan iki tane sivilcem çıktı sinir oldum yaa(arada da karnım ağrıooo.
hiç bozma canım moralini, tedaviye sorunsuz başlayacağın için sevinmelisin. bendede kist vardı. önce doğum kontrol hapı kullandım. küçüldü ama gitmedi. sonra adetin 2. günü gittiğimde küçük bir işlemle aldılar kisti ve aynı gün iğnelere başladım.
hiç moralini bozma, ne güzel doktorunda işi sağlama almak istiyor. önce engelleri kaldırıyor.
kızlarr çıkan sivilceler normal mi?2 tane canımı da acıtan iki tane sivilcem çıktı sinir oldum yaa(arada da karnım ağrıooo.
canım test günüme 3 gün var ben artık tüm adet belirtilerini yaşıyorum yüzüm sivilcelendi karnım bacaklarım ağrıyor adetime yakın yüz bölgemde çok kaşıntı olur bugünde sürekli suratımı kaşıyıp duruyorum moralim bozuldu.eşimi ikna edebilirsem yarın test yaptırcam sonuç negatifse orucuma başlayım boşu boşuna yedim içtim olmasın
canım test günüme 3 gün var ben artık tüm adet belirtilerini yaşıyorum yüzüm sivilcelendi karnım bacaklarım ağrıyor adetime yakın yüz bölgemde çok kaşıntı olur bugünde sürekli suratımı kaşıyıp duruyorum moralim bozuldu.eşimi ikna edebilirsem yarın test yaptırcam sonuç negatifse orucuma başlayım boşu boşuna yedim içtim olmasın
bende senin yaşadıklarının aynısını yaşıorum.az önce gittim idrar testi yaptım silik 2 çizgi çıktı.test tam net değil eşimi aradım bana bi kaç tane test al gel.tabi kızdı bana:))ama 1 saat sonra getirecek.belki çıkar.benim 5.gün transferiydi.artık olan olmuştur di mi?
bende senin yaşadıklarının aynısını yaşıorum.az önce gittim idrar testi yaptım silik 2 çizgi çıktı.test tam net değil eşimi aradım bana bi kaç tane test al gel.tabi kızdı bana:))ama 1 saat sonra getirecek.belki çıkar.benim 5.gün transferiydi.artık olan olmuştur di mi?
adet belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benziyormuş hemen bozma moralini. Allah büyüktür, bu mübarek günler hürmetine yardımcın olsun inşallah...Güzel haberini alalım hep birlikte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?