Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Bharcım muhtemelen senin ne zaman gelecek beklediğin kırmızılar...ne zaman başlayacaksın tedavine canım en geç ?

Merhabalar hamile arkadaşları tebrik ederim..sağlıcakla kucaklarına alsınlar inş. baharcm tablo için benim bilgilerim ...
YAŞ-EŞİN YAŞI
28-28
EVLİLİK SÜRESİ
3,5
İNFERTİLİTE NEDENİ
Sperm sayısı çok az

TÜP BEBEK DENEME SAYISI
-
DENEME YAPTIĞI MERKEZ
-

ŞUANDA TEDAVİYE BAŞLAYACAĞI MERKEZ
Umut tüp bebek merkezi
SON DURUM
Tedaviye yeni başladım

Senin de edavin hayırlı olsun canım,inşallah pozitif sonuç alıp sevineceksin,her daim yanındayız,destekçiniz...çok doğru bir merkezde başlamışsın herşeyden önce .doktorun kim?doç.dr.ulun uluğ mu?süleyman tosun mu?bir de başka doktor vardı ....

Teşekkürler cnm...inşallah pozitif olur.. ulun bey doktorum... ama bu hafta gittiklerimde doktorum olmadığı için süleyman bey ilgilenecek.yarın da ordayım kısmetse.3 iğne yapıp gitmiş olcam kontrole...

canım inşAllah bebişin sana sıkısıkı tutunur hamile haberini vermen dileğiyle.

tebrik ediyorum canım sağlıkla kuçaklaman dileğiyle.

Teşekkürler cnm...inşallah pozitif olur.. ulun bey doktorum... ama bu hafta gittiklerimde doktorum olmadığı için süleyman bey ilgilenecek.yarın da ordayım kısmetse.3 iğne yapıp gitmiş olcam kontrole...

Süper en iyi doktorda başlamışsın,kesin tutacak canım benim...

slm kızlar nasılsınız?
benim biraz moralim bozuldu bugün şidi drdan geldim tedaviye başlıcam sanarken 2 tane kistim oldugunu ögrendim ve dr dogum kntrol hapı verdi 21 gün sonra başlıcam artık tedaviye allah izin verirse bu kistler her tedavimde karşıma çıkıyor yaaaaaaa.
allah hakkımızda hayrlısını versin oruçlarımı tutarım artık :)

o aldı sonucu hastanden...ama anlamamış zavallım...sormamışta kimseye...ben söledimm..şok oldu tabi ağladık sarıldıkk..allah hepinize nasip etsin inşallah canım.ama hiç bi belirtim yok öle zaten ben daha 14de transfer oldum.6 gün oldu bugün..sadece belim ağrıyo.

Ne güzel,yani hiç belirti olmayanlar da hamile olabiliyor...
Bu sevinci inşallah eşimle ben de yaşarız...
Tüm isteyen çiftler yaşar inşallah bu mutluluğu...

kızlarr çıkan sivilceler normal mi?2 tane canımı da acıtan iki tane sivilcem çıktı sinir oldum yaa(arada da karnım ağrıooo.

hiç bozma canım moralini, tedaviye sorunsuz başlayacağın için sevinmelisin. bendede kist vardı. önce doğum kontrol hapı kullandım. küçüldü ama gitmedi. sonra adetin 2. günü gittiğimde küçük bir işlemle aldılar kisti ve aynı gün iğnelere başladım.

hiç moralini bozma, ne güzel doktorunda işi sağlama almak istiyor. önce engelleri kaldırıyor.

kızlarr çıkan sivilceler normal mi?2 tane canımı da acıtan iki tane sivilcem çıktı sinir oldum yaa(arada da karnım ağrıooo.

Benimde iki yanağımda sivilce oldu,normalde hiç olmaz...tedaviden oluyır demekki..

sagol cnm ,aslında dün gece sabaha karşı rüyamdan kan ter içinde uyandım bu defada olmadı yine testim negatif filan diyodum belkide malum oldu hayırlısı böyleymiş diyorum.
benim ilk tedavimede dr dogum kntrol hapıyla başlamıştı cnm yumurta kalitem düşmüştü sadece onun için endişelendim ama allah hakkımızda hayırlı olanını bize nasip etsin inşallah.

canım test günüme 3 gün var ben artık tüm adet belirtilerini yaşıyorum yüzüm sivilcelendi karnım bacaklarım ağrıyor adetime yakın yüz bölgemde çok kaşıntı olur bugünde sürekli suratımı kaşıyıp duruyorum moralim bozuldu.eşimi ikna edebilirsem yarın test yaptırcam sonuç negatifse orucuma başlayım boşu boşuna yedim içtim olmasın

bende senin yaşadıklarının aynısını yaşıorum.az önce gittim idrar testi yaptım silik 2 çizgi çıktı.test tam net değil eşimi aradım bana bi kaç tane test al gel.tabi kızdı bana:))ama 1 saat sonra getirecek.belki çıkar.benim 5.gün transferiydi.artık olan olmuştur di mi?

adet belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benziyormuş hemen bozma moralini. Allah büyüktür, bu mübarek günler hürmetine yardımcın olsun inşallah...Güzel haberini alalım hep birlikte...

selam kızlar benden haberler kötü.olmadı yine 11.gün 2.0 ..3.negatifimide almış bulunuyorum yorgunum,kırgınım sürekli neden diye soruyorum cevap yok.allah bu yolda ugraşan herkese sabır versin ..

canım 2. silik çıkmış işte bozma moralini bende eşime diyorum test getir diye erkenden test yapmak yok diyor..bekleyip görelim biz kocalarıda geriyoruz biraz ama ne yapalım adet belirtilerini yaşayınca çok kötü oluyorum off hayırlısı bakalım...

hiç oyalanma hemen kan testine git.bak ben transferden sonra 5.günde aldım sonucumu pozitif:) benimde 5.gün transferiydi.

adet belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benziyormuş hemen bozma moralini. Allah büyüktür, bu mübarek günler hürmetine yardımcın olsun inşallah...Güzel haberini alalım hep birlikte...

herkes öyle diyor belirtiler benziyormuş hamilelikle ama ben bu belirtileri her ay yaşayınca bana adet olacakmışım gibi geliyor,,rabbim büyük bakalım biz duamızı edelim vermiyorsa vardır bunda da bir hayır..inş veririm güzel haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…