Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

selam kızlar benden haberler kötü.olmadı yine 11.gün 2.0 ..3.negatifimide almış bulunuyorum yorgunum,kırgınım sürekli neden diye soruyorum cevap yok.allah bu yolda ugraşan herkese sabır versin ..

2 silik çizgi çıkanlar hep hamile çıktı...bekleme eşini al 2-3 tane test kendin yap,eşine söyleme ,gelince bi daha yaparsın canım benim..

maaşallah,nazar değmesin,ne güzel...

selam kızlar benden haberler kötü.olmadı yine 11.gün 2.0 ..3.negatifimide almış bulunuyorum yorgunum,kırgınım sürekli neden diye soruyorum cevap yok.allah bu yolda ugraşan herkese sabır versin ..

melodi,artvinim cnm ikiniz içinde çok üzüldüm ne desem boş biliyorum ama buda bizlerin sınavı allah bu sınavı çar çabuk atlatıp bebişlere en kısa zamanda kavuşmayı nasip edecektir bizlerede.yumurta,sperm maddi ve manevi ğücümüz oldukça denemeye devam edicez yapıcak başka bişey yok.allah yardımcımız olsun.

2 tane üst üste idrar testi yaptım kapı gibi tek çizgiyi görmüş olduk.gıcık test yaaaa:))

erken davranmışsın,moralini bozma,test gününü bekle canım...

Canım demekki 29-30 temmuz gibi gelirse 31 Temmuza yetişirsin,yani sen de Temmuz annesisisn

selammm arkadslar,......
ece22 basladinmi tedaviyeee...

Canım 325.sayfada hepimizin tüm anne adaylarının son durumu yazıyor...ece22 nin tedavisi bir sonraki aya kalmış...

Emin değilim , ama gerideki sayfalarda bulabilirsin...se neden kayıtlı değilsin canım? 47 kişiyiz 4 kişi hamile...

ben aslinda yazdim hatta size ama hatirlamdiniz
atasehir memorialde cem demirele gidyorum
ama laparoskopi olmayi bekliyorum
o yuzden lsteye girmedim....

ben aslinda yazdim hatta size ama hatirlamdiniz
atasehir memorialde cem demirele gidyorum
ama laparoskopi olmayi bekliyorum
o yuzden lsteye girmedim....

Hayırlısı olsun canım,pozitif sonuçlarını alırız inşallah...

kızlarrr idrar testlerimin ikiside çift çizgi.1 saat sonra 2.çizgi oluştu.inanamıyorumm yaaaa.:))))

1 saat sonra mı oluştu?Hemen kan testi yapar mısın lütfen canım?lütfen bekleme atla taksiye git bir hastaneye yaptır canım,bu heyecanla durma,yaptır kafan rahat olsun..

kızlarrr idrar testlerimin ikiside çift çizgi.1 saat sonra 2.çizgi oluştu.inanamıyorumm yaaaa.:))))

canım sen idrar testini ne zaman yaptın eşime söylemiştim getirmiş ben şimdimi yapsam sabahmı yapsam sabah iyi çıkar diyorlar kafam karıştı

canım sen idrar testini ne zaman yaptın eşime söylemiştim getirmiş ben şimdimi yapsam sabahmı yapsam sabah iyi çıkar diyorlar kafam karıştı

Canım farketmez şimdi de yapabilirsin...

tedavin hayırlı olsun canım inş kaliteli yumoşların olur adetin ikinci gününden itibaren 12 sonra yumurtam toplandı benim..yumurtanın gelişimine bakıyor erken büyütürsen erken geç büyürse biraz geç ama genelde 12 sonra toplanıyor

canım test yaptım çıkmadı bişey keşke ondan gecikseydi...
adet söktürücünün bi sıkıntıya yol açacağını düşünmüyorum çünkü drum önerdi...
bak negüzel inş gelecek ay hayırlısıyla tedavini tamamlayacak ve bebişini göbişine alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…