selam kızlar benden haberler kötü.olmadı yine 11.gün 2.0 ..3.negatifimide almış bulunuyorum yorgunum,kırgınım sürekli neden diye soruyorum cevap yok.allah bu yolda ugraşan herkese sabır versin ..
tebrik ediyorum canım çok sevindim hayırlısıyla bebegine kavusursun insallah :) benim de su anda e2 degerlerim 3500 lerde seyrediyor bugünden sonra ilacı kesip pazar catlatma ignesinden sonra salı günü bir terslik olmazsa yumurtalar toplanacak insallah. 20 tane olgunlasmis yumurtam var iki tane transfer edilecek bir problem olmazsa. senin değerlerin nasıldı toplanmadan önce? iki embriyodan biri mi tutundu?
selam kızlar benden haberler kötü.olmadı yine 11.gün 2.0 ..3.negatifimide almış bulunuyorum yorgunum,kırgınım sürekli neden diye soruyorum cevap yok.allah bu yolda ugraşan herkese sabır versin ..
2 tane üst üste idrar testi yaptım kapı gibi tek çizgiyi görmüş olduk.gıcık test yaaaa:))
canım hiç bilmiyorum bugün 37. gün
dün ulun hocanın verdiği adet söktürücü tarlusala başladım...
pazar gün ilaç bitecek...
bittikten sonra 1 hafta içinde adet olurmuşum...
inş biter bitmez gelir daha fazla bekletmez beni :26:
selammm arkadslar,......
ece22 basladinmi tedaviyeee...
aaaaaaaaaaaa nedennnnn...
Emin değilim , ama gerideki sayfalarda bulabilirsin...se neden kayıtlı değilsin canım? 47 kişiyiz 4 kişi hamile...
ben aslinda yazdim hatta size ama hatirlamdiniz
atasehir memorialde cem demirele gidyorum
ama laparoskopi olmayi bekliyorum
o yuzden lsteye girmedim....
kızlarrr idrar testlerimin ikiside çift çizgi.1 saat sonra 2.çizgi oluştu.inanamıyorumm yaaaa.:))))
kızlarrr idrar testlerimin ikiside çift çizgi.1 saat sonra 2.çizgi oluştu.inanamıyorumm yaaaa.:))))
canım sen idrar testini ne zaman yaptın eşime söylemiştim getirmiş ben şimdimi yapsam sabahmı yapsam sabah iyi çıkar diyorlar kafam karıştı
1 saat sonra mı oluştu?Hemen kan testi yapar mısın lütfen canım?lütfen bekleme atla taksiye git bir hastaneye yaptır canım,bu heyecanla durma,yaptır kafan rahat olsun..
şimdi hastaneye gidiorummm:)))
Kizlar kendimden de bilgi vereyim. Bugun yumurtalarima bakti doktor.. Gelismeye baslamislar,cok sayida yumurta gorduk her iki tarafta da. Insallah icleri de dolu cikar..
Birkac gunluk daha igne verdi doktorum.. Puregona devam.. Bir de pazar gunune yapmak icin asi gibi birsey verdi.. Anladigim kadariyla yumurtanin catlamasini engelleyici birsey..onu yapacakmisim..pazartesi tekrar kontrol var. sanirim iyi gidiyoruz.
Sonu da iyi biter umuyorum. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin...
Sizlere de bir sorum olacak. Normalde adetten kac gun sonra yumurta toplaniyor yaklasik olarak?
Bir de benim tablodaki durumumu da tedaviye basladi olarak degistirir misiniz baharcim?
baharcım eger adet söktürücüye başlıcaksan gebelik testi yapmadan başlama sakın.önce bi test yap sonra başıma ne geldiyse benim adet söktürücü ve dogum kntrol haplarından geldi.
cnm tedavim bu ay iptal oldu ama şükür rahim duvarım şuanda iyiymiş.allah hakkımızda hayırlı olanını versin geç olsun güç olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?