Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kızlar elim ayağım titriyor.ne hisssettiğimi bilmiyorum.allah hepinize nasip etsin .sizleri seviyoruuummmmm......

bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
bak eşinle yaptığınız kaçamak bile engellemedi bebişinizin sizinle kalmasına
rabbim nasip ettikten sonra gerisi boş

kızlar elim ayağım titriyor.ne hisssettiğimi bilmiyorum.allah hepinize nasip etsin .sizleri seviyoruuummmmm......

Canım benim sevinçten mutluluktan sakin ol , tadını çıkar bu mutlu günlerinin,her anının keyfine var,oldu işte oldu...bana da hepimize de dua et n'olursun...

tebrikler canım çokk sevindimm

canım sen de dinleme yarın kimseyi al başını sabah erkenden doğru hastaneye gidip kan testini yaptır,müjdeni bekliyorum....ben senden de çok umutluyum...bekletme kendini boşyere..

kızlarrr müjdeee sonucum 54 çıktı inanamıyorummmm:))
canim benim tebrikler cok sevindim rabbim hayirli ve saglikli bir sekilde kucagina almayi
nasip etsin,kacinci gunundu bugun?
canlar bi günde 2 hamiş haberi aldık darısı kalanların başına

amiiiiiiiin cumlemuzin innnsallah cok heyecanlandim yaaa,acaba ben de idrar testi alip test gunune kadar her gun baksam miii?

amiiiiiiiin cumlemuzin innnsallah cok heyecanlandim yaaa,acaba ben de idrar testi alip test gunune kadar her gun baksam miii?

tatlım bence sabret gününde öğrenelim zaten 4 günün kaldı...
inş senin halayınıda 4 gün sonra çekeriz

canım senin kaçıncı günün bugün?

6.gun canim 4.gun transferi yapildi.testim de sali gunu

Baharcim yaa cok kotuyum karnim cok agriyor bu seferde olmadi diye dusunmeye
basladim bugun,oncekilerin belirtileri suanki karmakarisik birbirine girdi,moral sifirr

Canım benide ekler mısın? Eşimle yaslarımız:30-33 evlilik suresi 3yil sebepsiz infertilite medicana hastanesi 3.deneme dondurulmus embriyo transferi 28temmuz transfer

basladim bugun,oncekilerin belirtileri suanki karmakarisik birbirine girdi,moral sifirr

inşaallah canım gidersem yazarım buraya hemen

herkese iyi geceler...ben çok halsizim ve uykum geliyor yemekten sonra hep...yarın doktor kontrolüm var telefon ettiler ramazan dolayısıyla öğlene kadar çalştıklarından 8,5-9 da gelin dediler...Allah'tan yarın eşim bırakacak,yollarda helak olmayacağım...Allah boşa çıkarmasın...eğer herşey yolundaysa p.tesi yumişlerim toplanacak...inşallah olumlu olur..inşallah yumurtalarım olağanüstü bir şekilde 1.kalite olur ve döllenir..inşallah bebişlerimle buluşurum....amin..yarını bekliyorum umutla..

Canım bebeğini hayal et...o minicik ellerini,süt kokusunu,yumuk gözleriyle sana sevgi dolu bakışlarını,,,kov o olumsuz düşünceleri beyninde ve kalbinden,bir daha da sakın içeri sokma ....bebeğin hala seninle ..şimdi elini karnına koy...ve yavaş okşa bebeğini deki ona ''yavrum birbirimize sıkı sıkı tutunacağız ve bir daha hiç ayrılmayacağız'' de...onunla konuş,onu hisset,bu iş inanç işi,sadece inanç.Rabbim 45 yaşında ikiz verdi diğer topikte bir anneye .Allah imkansızı mümkün,olmazı olur yapandır....Rabbime sığınacağız,yumurtamız oldukça da yola devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…